Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach
    senior tag

Köszi. Meglesem majd.
    Nekem is van pár Fortschritt, a zöld -fehér E517 még autopilotos is csak nem működik normálisan.
    Kék - fehér meg van a mezőgép mapból E516-os, ami eleve gyári, kinézetre teljesen jó kopott rozsdás, csak warningot ad a vágófej meg full fapad az egész. Autopilotot még nem sikerült beletennem semmibe normálisan.
    Próbáltam már Bizont is, azon tuti volt az AP, csak az is warningolt. Meg csúf is és rossz a hangja.
    Van egy Claas Lexion 770 az Ap-s és error mentes, fullos csak túl modern a külseje. De eddig ez az egyetlen ami jó, igaz JD-ket nem is próbáltam. Ebbe csak manual ignitiont kellett rakni, de így is hibátlan.

Az úttal én is rengeteget szívtam. Főleg ahol víz is volt alatta.
    Neked a map nem dob hibákat a logban? Lecseréltem a cattlemeadow-t az is csupa hibát dob. És ha az x, y, z méreteket nem egyformán tartom az objektumoknál akkor telesírja a logot. Laggol is, valószínüleg emiatt is, hiába a clip distance 200-ra levéve.

A gyári mapon ugyanakkor 55-60fps folyamatosan high-on is, forgathatom a kamerát ezerrel nem laggol. Hiába az mégis rendes munka.

Lassan kezdem feladni ezt a map éptést. Már vagy 5x elkezdtem előlről. Ez a mezőgép map is gyári azt az is hibázik a logban. Te melyikből csinálod, a samplemod map-ból?

(#1104) ObiGabi köszi neked is.

Szia!

Nem. Én egy 4 szeres méretű mapot kaptam egy sráctól, gyapot krumplis meg még nem tudom mik vannak rajt. Arra pakolok, néha picit megakad ha forgatom a kamerát, de játékban elvileg nem akad. Legalább is, így emlékszem. Max a legelején amikor betesz, akkor picit váron az indulással, aztán utána gó. Amíg várok, addig az alap gépeket eladom, aztán veszek jobbakat. 770 lexiont pl, de van john deere is. Trakeszok is vannak sok. A többi mappal eddig én is csak szenvedtem, mert nem akart megjelenni rendesen, vagy betölteni se. A mapnál amin dolgozgatok, jelenleg, kb 2 gigányi. Vagyis a Fő mappában van ennyi. de ebből ha kész lesz, ki fogom törölni ami nem kell. Érdekes cuccokat pakolgattam bele, de majd holnap még letesztelem ha hazaérek. Igazából, sok minden közrejátszhat hogy hogy menjen a map és minden.

Új hozzászólás Aktív témák