Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
AsakuraDave #319 üzenetére
Tényleg nem értem, hogy mindezeket miért egy sokadik Far Cry résznek róják fel egyesek. Ez ilyen, régóta ilyen, és kb. tudni lehetett, hogy ez is ilyen lesz.
Nem érzem sokkal másabbnak az MMO rendszert (melyik MMO?) pl. a WoW esetében, bár elég régen játszottam vele, akkor is a triallal csak, elég is volt annyi belőle, nem az én játékom. Azért az se olyan komplex dolog.
Mivel engem nem érdekelnek az achivement-ek, nem tudom, hogy ebben van-e olyan, ami valami nehezebb eredmény eléréséért jár.
Egyébként a sok láda legalább ösztönöz arra, hogy ha már van egy ekkora térkép, akkor járd is be, mert simán csak a küldetésekkel szerintem csak egy részére jutnál el. Mondjuk engem sem ösztönöz, mert mindegyik részben felhagytam a ládák nyitogatásával, bár ha épp ott van szemben, akkor nyilván nem hagyom ki, de csak emiatt nem másznék meg egy hegyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest