Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Egy jobb sniperrel elég egy headshot, ha nincs kéznél, akkor gránátozás (én úgy vettem észre, hogy a molotov nem nagyon használ) + minél jobb LMG. A legjobb megoldás viszont a launcher. RPG is jó, bár az túl lassú, ezért én a mobilisabb fajtából a GL-94-ből hordok magamnál mindig egyet, amely elég gyorsan tüzel négyet, és 1-2 elég az armored ellen. Ezzel igen gyorsan likvidálhatóak. Ha jól alájuk pakolsz, elég látványosan szállnak kb. 10 méter magasra, már egy lövés után. Ha nem akarod, hogy észrevegyenek, jobb távolról egy megfontolt hangtompítós, távcsöves fejlövés.
-
akela91
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
gránátos nyílból van amikor elég 1 is nekik, de max 2-től megfekszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest