Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie
üzenetére
valamennyi jár érte, de eddig egy olyat csináltam.
DX:HRnél szerintem ez egy picit kár volt: a sima deus exben a lopakodásnak pont az volt a lényege, hogy a sokadik végigjátszásra már nem volt kihívás realisztikuson sem, kellett az extra nehézség. alapvetően elsőre ölés nélkül mentem legnehezebben (achit nem kaptam meg mivel az introban lelőttem a katonákat), utánna másodikra fegyverrel teljesen más, sokkal élvezetesebb volt. harmadikra ismét ölés nélkül kihívás volt, de egy fokkal kevésbé élvezetes, negyedikre megy augmentációk nélkül... na az úgy tényleg nehéz volt, pár helyen három pályára előre terveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest