- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
És akkor némi "tízör"
!Itthon, angol nyelvű Fantasy Wars, csak 1900 HUF-ért! CD Galaxis, 576 kbyte. Ennyit bőven megér ez a játék, szerintem zseniális.
Térképek között átvihető, tapasztaló egységek, földi-légi harc, hexagrid, és némi nyomás, hogy időre kész legyen a feladat... akár a Fantasy Generalban annak idején... ő meg ugye a jó öreg Pancser (Panzer General) kistesója volt.
Szóval akinek valami motoszkálni kezd az agyában e nevek hallatán az ki ne hagyja ezt a szépséget, mert többet veszt, mint sejtené... ez egy nagyon szép, szolid játék, nem elsősorban kezdőknek, de korántsem olyan nehéz, mint egy Etherlords. Határozottan játszhatónak tartom. Megkockáztatom azt is, hogy talán a legjobb hexás körös stratégia, de ízlések és fotonok - mint tudjuk - különbözőek. Az új King's Bounty lehetne valamilyen szinten veszélyes rá, de miután ez utóbbit impossible fokozaton élő egység vesztése nélkül is végigjátszottam én sokkal gépiesebbnek, unalmasabbnak tartom, mint a Fantasy Warst.Jó sok az egység, sok a tárgy, vannak hősök, mindenki tapasztal, szintet lép... számít a domborzat, hátulról az íjászok segítik az előttük harcolókat, vannak varázslatok, szóval lehet agyalni.. én a történetet is imádtam, a hősök érdekesek (bár én az ork muksó hörgését kicsit untam már) és meglepően részletes a grafika. Az animációk nagyon jók.
Íme egy kis gameplay
! Remélem nektek is nagy öröm lesz megszerezni az első sárkánybébit... az elején vigyázni kell rá, de aztán... hhuuuhh... duuurvaaaa!szerk: egy dolgot kihagytak, amit gondolom senki nem hiányol: nincsen benne "rugged defence" háhááháháh.D!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!