Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Hát igen az RNG az valamiért sosem favorizál.
Van még egy TSE .50 cal, eg TSE Gatling Gunom, (power armor, heavy gunner build) egyiket tradeltem más fegyverért, a másik meg kemény 18k kupakomba fájt de megérte. 
Szerintem a sima Scorchbeastek ellen bőven elég lesz a TSE, viszont legyártottam egy raktár lőszert az SBQ fightokra, bár mostanában elég jó random csapatok jönnek össze max 5 perc alatt leszedjük. Szerintem nerf után sem lesz 15 perc egy SBQ magas szintű emberekkel ha vannak egy tucatnyian.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- Turtle Beach Victrix Pro BFG PS5,PS4,PC kompatibilis vezetéknélküli moduláris kontroller
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- XBox Series X 1TB dobozos + gyári kontroller, újszerű, hibátlan állapotban
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van még egy TSE .50 cal, eg TSE Gatling Gunom, (power armor, heavy gunner build) egyiket tradeltem más fegyverért, a másik meg kemény 18k kupakomba fájt de megérte.