Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
protegum
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Pontosan. Én sem adok akármilyen wannabe youtuber véleményére. Amit olvastam róla, annak alapján karácsony utáni akciós vásárlást terveztem be. Két játékot is talonban tartottam, a másik a bfv volt. Mindkettőnél volt lehetőségem kipróbálni, sőt a bfv-nél több is, még így is benne maradt durván 7 óra a trialban. Bfv-re pont kifejező a félkész early access jelző . Fallout76-nál viszont még a social-os szerencsétlenkedésen kivül még nem találkoztam olyan hibával ami miatt ki is nyomtam volna a játékot.
(#178) geresics az összes bethesdás fallout konzol átírat, ezen kár bosszankodni, sejthető volt, hogy az f76-nál sem lesz másképp. Jelenleg olyan játék amivel az elmúlt pár évben játszottam talán a metro sorozat és a pubg nem konzol játék. Bár a pubg-nél vannak egyéb gondok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- iPhone topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest