Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
protegum
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Pontosan. Én sem adok akármilyen wannabe youtuber véleményére. Amit olvastam róla, annak alapján karácsony utáni akciós vásárlást terveztem be. Két játékot is talonban tartottam, a másik a bfv volt. Mindkettőnél volt lehetőségem kipróbálni, sőt a bfv-nél több is, még így is benne maradt durván 7 óra a trialban. Bfv-re pont kifejező a félkész early access jelző . Fallout76-nál viszont még a social-os szerencsétlenkedésen kivül még nem találkoztam olyan hibával ami miatt ki is nyomtam volna a játékot.
(#178) geresics az összes bethesdás fallout konzol átírat, ezen kár bosszankodni, sejthető volt, hogy az f76-nál sem lesz másképp. Jelenleg olyan játék amivel az elmúlt pár évben játszottam talán a metro sorozat és a pubg nem konzol játék. Bár a pubg-nél vannak egyéb gondok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest