- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Akciókamerák
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
Fitzgerald #1182 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ!
Középfokon biztosan nem megy az angol, inkább alap. Szóval ha ennyire sztoriorientált a game, akkor megvárom a magyarítást hozzá, addig meg ott a 3, legalább belerázódok a feelingbe!
Meg ahogy olvasom, vannak a 4-gyel problémák? -
prokxy
veterán
Hali!
Még egyik Fallout-tal sem játszottam, (tudom, megbocsájthatatlan
), kérdésem, hogy mennyire kell ehhez az angol tudás, h érvényesülhessek benne. Megértem, h menj ide, rakd össze ezt-azt, de a fluxuskondenzátort keress a bugylibicskához, mert akkor lesz belőle rajzszög téma biztos nem fog menni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest