Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
Mint írtam, meg lehet csinálni, de szöszölős. Tegyük fel neked kell a szikla a FO4 Landscape-ből, de a fákat a talajt, satöbbit a Vividből szeretnéd. Először is leszeded mindkettőt manuálisan, nem mod managerrel. Letöltöd a Creation Kit-et. Felrakod és lesz egy olyan mappád, hogy Tools (ha már volt, akkor bepakolja oda). Ott keresel egy olyat, hogy Archive2. Megnyitod amit letöltöttél és kijelölöd belőle azt ami nem kell, majd nyomsz egy delt. Elmented és kész.
Ez csak egy példa, ne konkrétan ezt csináld. Mint írtam neked kell kimazsolázni, hogy melyikből mi kell, de ezzel a módszerrel meg lehet csinálni, hogy a kettő együtt működjön és ne írják felül egymást.
Nem erre gondoltál?
PRC - PhotoRealistic Commonwealth
de ezt is THE ENHANCER és a NAC - Natural and Atmospheric Commonwealthet is ő csinálta, amit jómagam is használok. Szeretem mert Pip Boyból lehet konfigurálni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest