Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Liner

aktív tag

válasz Chabe89 #7442 üzenetére

Ja amúgy szerintem kimazsolázom. :) mert totál egyikből ez tetszik másikból az.

• Liner

aktív tag

válasz Chabe89 #7442 üzenetére

Köszönöm rendes vagy. Most mégis piros egy két pluginom. Nagy volt az arcom. :) Bocs. Figy ilyet honnan lehet beszerezni, hogy modern firearms.esp?
    A többi az mind through scopeos fegyver azt meg nem töltögetem le mindet. Így is van 40. Bár bevallom őszinén, hogy egy igazi kemény shotgun az jó volna. Most le lehetett hozzá tölteni egy frissítést trending new modsba volt. De egy pár jó fajta shotgunt még rakhattak volna fel vagy csak én nem találok? Ja és valamiért nem csonkol... Rájöttem rohadt jó külső nézetből játszani. Szerintem én ezentúl csak így harcolok. A gyüjtögetést meg az ilyen dolgokat meg belső nézet. Nem véletlen van ez a V gomb. Most nekiálltam sűrűn nyomogatni. Ráadásul tök jó mert megjegyzi a távolságot. Mondjuk az elég egyszerű, minél távolabb vagy annál jobb. Azért is nem lehet látni p armorba a fél képernyőt kb.. Bár nem zavart de hga belegondolsz...

Sajnos egyáltalán nem ez a mod volt ezerszer jobban nézett ki. Ilyet fel nem raknék azt viszont azonnal Arrül mi a véleményed arról a színes modról amit belinkeltem meg a fallout 4 enchansed color. AZ pld. Elég népszrű. Mégis azt gyanítom az vágta szét a texturáimat. De szerintem nem fogok ezen szőrőzni hagyok így mindent ahogy van. Most annyi a hiba, hogy Dc guardoknak nincs fegyvere semmi egyébb.

De amúgy az érdekelne nagyon. Régen néztem volt valami fegyverszerkesztős mod amit a csávó állítgatott. Mert régen egy csomó fegyver nem jelent meg. AZt akkor voltak ilyen vörös hiányzó fájlok és azokat rakta rendbe. Nem lehet, hogy én is tudnék valami moddal így szerkesztgetni. Volna kedvem.. Csak tudnám, hogy tuottam bele reggel abba modba. Tényleg elképesztő volt a különbség. Ezt amit linkeltél ezt amit találtam azonnal felraknám nagyon über jól nézett ki de tényleg

Új hozzászólás Aktív témák