Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
vvega30 #2913 üzenetére
A lakosaidból be kell fogni ebereket a Suplly Line-ra ugyanúgy mint ha földmüvelésre vagy védelemre küldenéd. Épitési nézetben (gépen hosszan V betü) ráviszed az egeret adott lakosra, és a Q betü (Supply Line)-vel tudod erre a feladatra beosztani. Ha megnyomtad a Q betüt felhozza a településeid lástáját, ahonnan azt kell kiválasztanod, hogy a supply line melyik településre menjen. A két település össze lesz kötve és oda-vissza elérhetőek lesznek a nyersanyagok.
Én ugy csináltam hogy minden külsö településről a fő bázisomra (Sanctuary) irányitottam a supply line-t, igy Sanctuary-n keresztül minden össze van kötve, mindenhonnan elérhető az összes nyersanyag. Ha egy külső településem kiesne, attól a többi össze van kötve, Sanctuary meg nem fog kiesni mert jol be van védve.
Annyi külsö településem (szerintem 10+) van már hogy az utolsót nem tudtam a fő bázisomra (Sanctuary) irányitani supply linera, igy a második bázisomra irányitottam.
Én amugy a supply linera küldött embereimet felszerelem fejlesztett páncéllal és fegyverrel, mert mászkálnak a 2 település között és harcba keveredhet és keverednek is. Kellemetlen ha mondjuk alap felszerelésükkel futnak össze egy szupermutáns portyázó csapattal
A fejükre meg lámpás sapkát (pl mining hat) adok, mert igy este világitanak és ha csetepatéba keverednek, könnyen megtalálom öket
A településeimen az öröket szintén fel szoktam szerelni, egy őr egyébként egyszerre 3 fedezéket tud "üzemeltetni", igy egy lakosod max 6 védelmet tud biztositani a településednek, és a kajánál is hasonló a helyezet, egyszerre 6 kaját tud termelni egy lakos. Felhasználni pedig fejenként 1 kaja és 1 viz a napi adagja minden lakosodnak, a többlet pedig megy a raktáradba automatikusan.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Power Armor térkép: http://www.ign.com/maps/fallout-4/commonwealth?filter=power-armor
Én lvl 20 alatt nem nagyon kezdenék el ezekre a helyekre menni mivel a szintedtől függ hogy milyen páncélt találsz, és ezeken a helyeken a páncélok "nem teremnek újra"
Szóval inkább érdemes várni kicsit és akkor erősebb páncélokból lesz kollekciód.
-
micafighter
nagyúr
A játék elején eléggé korlátozott a Power Armor felhasználásod mivel kevés fusion core-od lesz. Az árusoknál fogsz tudni venni, de drága. Később találni fogsz majd jópárat meg lesz pénzed venni, de addig "be kell osztani" a power armor használatot
Nem tudom merre bóklásztál de ha állandóan meghalsz akkor csinálj mást. Ha küldetésben ölnek meg állandóan, akkor csinálj más küldetést hogy erősebb legyél, ha a pálya egy bizonyos részén ölnek meg, akkor menj más fele. Minél délebbre mész, annál erősebb ellenségekkel fogsz találkozni. Illetve a játékstiluson is lehet csiszolni, mert az erős ellenségeket is meg lehet ölni a megfelelő stratégiával
Ha leirod konkrétan hol akadtál el akkor segitünk. Sokan az eleje óta Power Armor nélkül játszunk és nem jelent gondot
Power Armor nélkül is végig lehet játszani.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2828 üzenetére
Írj majd pls hogy be vált e amit neked linkeltem nemrég
-
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2354 üzenetére
Talán már el is készült a megoldás a problémádra: [link]
-
micafighter
nagyúr
válasz
Nissifer #2791 üzenetére
A ruha szettjeidet nevezd át, pl a tudós elé írj egy "/" jelet, a harci elé "-" jelet a szépfiús elé meg "+" jelet idézőjelek nélkül. Így csoportositva lesznek a ruhák. Amit nem tudsz kraftolni azt nem tudom hogy lehetne átnevezni, ha olyan modot találsz amivel kraftolhato minden ruha az is jó mert akkor a workbenchben át tudod nevezni a fentebb irt módon.
-
micafighter
nagyúr
A megfelelő perkekkel nagyon erős tud lenni. Az odamegyek és szétverem kisebb nehézségi fokozatokon müködhet ha van elég ellenállásod, viszont a ninja osonó bunyós erősebb, vagyis egy közelharci karakter Blitz, Ninja, és Sneak magas Agility-vel párositva elég hatékony. Közelharci sneak attackra 10x-es sebzés szorzót ad a Ninja perk
A többi pedig segit hogy ezt be tudd vinni. Ha találsz Chameleon armort az is segit, illetve power armor-ra is van álcázó mod. Továbbá a páncélodnak is adhatsz olyan modot amivel nehezebben vesznek észre lopakodás közben
warcat:
,,Nagyon állat dolog a power armor és vendortól vehető kard kombó "
Konkrétan melyik kardra gondolsz?
,,- teljesen W40k Space Marine, felszúrod és felemeled a levegőbe az ellent."
Power Armor-os power attackal csinál ilyet? Azt hogy is kell?
Gondolom csak sima enemy-ken müködik, legendaryt nem szur fel, meg tán' a non-humanoid lényeket sem
-
micafighter
nagyúr
válasz
Dr.kühl #2757 üzenetére
Oszd be a lőszert, vigyél magaddal egy erős közelharci fegyvert és ha lehet akkor azt használd, tegyél a fegyvereidre bajonettet és ha lehet akkor Alt-al a fegyverrel csapkodj, plusz Scrounger perk sokat segít mert jóval több töltényt fogsz találni, illetve használj több féle fegyvert amik különböző töltényeket használnak, ha ezekre figyelsz akkor már boldogulni fogsz
. Továbbá Nexus modon van töltény craftolo mod, épp az előbb tettem fel
-
micafighter
nagyúr
válasz
hszilard666 #2710 üzenetére
Megnéztem a képeket, én úgy látom az X-01 armorod nincs fejlesztve, a T60 pedig fullosra van fejlesztve, ha tényleg nem fejlesztettél az X-01-en akkor ebből adódik hogy a T60-ad picit jobb statokat ad
-
micafighter
nagyúr
Legendarykrol és mutációról:
Legendary enemies that favor ranged damage tend to be much more accurate, while those that rely on melee damage usually hit twice as hard. All Legendary enemies also have the ability to mutate after taking significant damage. Mutation replenishes an enemy’s lost health and triggers its Legendary abilities
-
micafighter
nagyúr
válasz
hszilard666 #2687 üzenetére
Külön külön a páncélrészek statjairol ha csinálsz képeket, a számokat összeadjuk mi
-
micafighter
nagyúr
válasz
hszilard666 #2669 üzenetére
Csinálnál 1 képet a paladin danse power armor statjairol?
-
micafighter
nagyúr
válasz
varadigabor #2665 üzenetére
Nem biztos hogy X-01et fogsz találni 14-es szinten. Van olyan power armor loot ami szint függő, x-01 az lvl26 fölött kezd potyogni a tapasztalatok alapján.
-
micafighter
nagyúr
válasz
varadigabor #2623 üzenetére
Pontosítanék, egy ember 6 kaját tud termelni. Ez 0,5-ös zöldségekkel számolva 12 amit egyszerre meg tud művelni egy ember
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
macilaci23 #2535 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
Ne vedd kérlek személyeskedésnek mert nem annak szánom. Úgy látom sokan ahogy felnőnek elfelejtenek "játszani". Adott egy játszótér Fallout 4 néven. Elég sok mindent meg tudsz csinálni a játszótérben, rajtad múlik mit hogy használsz. Ha szerinted nem illik a sok ivóviz a posztapokaliptikus világba, akkor egyszerüen ne épits annyi viztisztót
Ahogy irtad a modokat sem szükséges használni, sok alapból modolt fegyvert találsz is, sőt én speciel a legjobb fegyvereimet úgy találtam, mert olyan modokat le se tudnék még gyártani
-
micafighter
nagyúr
válasz
4264adam #2500 üzenetére
Chemistry station-nél tudsz kraftolni Cutting fluid-ot ami ad Oil x3 meg egy Steel-t, viszont a hozzávalókat nem tudod otthon termeszteni tudtommal:
Acid (2)
Bone (8)
Purified water (2)
Steel (3)Mivel bone-t, acidot meg steelt nem tudsz otthon termelni tudtommal ezért szerintem előrébb vagy ha veszed az olajat junk formájában a kereskedőktöl. Ezért is nem irtam amugy ezt eddig. Most azért irtam mert olaj kraftolás volt a vágyad, ím teljesült
-
micafighter
nagyúr
válasz
4264adam #2498 üzenetére
Corn, mutfruit, tato meg rengeteg purified water. Ezekből tudsz gyártani Vegetable Starch-et ami egy kraftolható cucc a Cooking Station-nél, és egy darab ad neked 5 adhesive-et (adhesive kell a legtöbb páncél és fegyver modhoz, ugyhogy alapvető alapanyag). 3 corn, 3 mutfruit, 3 tato, és 1 purified water kell hozzá, ugyhogy kajának cornt, mutfruitot meg tatot a legcélszerübb tartani. Ha lekraftoltad akkor mehet a workbenchbe (store all junk) és majd modolásnál alapból a rendelkezésedre áll, nem kell elövszegetni.
Leginkább a purified waterre célszerü koncentrálni mert azt lehet eladni a legjobb áron, amit a magas karizma és a cap collector perkek tovább növelnek. Több receptet eddig nem tudok de ezekből ha a felest eladod akkor lesz pénzed venni junkot meg más alapanyagot a boltokban, ugyhogy kvázi mindenből lesz utánpótlásod
-
micafighter
nagyúr
Inventoryban rámész a fegyverre, és Q betü (Fav, azaz Favourite, vagyis a kedvenceid közé teszed). Utána felhoz egy kis ablakot ahol számhoz tudod rendelni. A kedvenc fegyvereid között tudsz váltani a számokkal, vagy ha lenyomod az F betüt akkor a WASD gombokkal tudsz lépkedni köztük és E betüvel kiválasztani.
-
micafighter
nagyúr
Ini fájlban írtam át a "fDefault1stPersonFOV=80" 110-re, de gondolom ez a látószög.. Ha hülyeséget gondolok akkor srry.
"iPresentInterval=1, and change it to iPresentInterval=0" <--- Ezt még.
Illetve levettem az anti izotóp szűrést 4-re és az FXAA-at Low-ra tettem..A FOV-os ahogy a neve is mutatja, a field of view-et állitja, szóval jól gondoltad
iPResentInterval a Frame Rate-et állitja, alapból =1 a frame rate lock-ot jelenti, az =0 pedig ennek a frame rate locknak a feloldása.
-
micafighter
nagyúr
,,Tele lenne a puttony? Adjak a kutyának?"
Akármennyi cuccot magaddal tudsz vinni, de van egy határ amennyit elbir a karaktered. Ha túl léped még akkor is vehetsz fel új dolgokat, de nem tudsz futni, belassul az alap járásod is, és nem tudod használni a fast travelt. Adj a kutyának
Ha megtelne a kutya is akkor dobálj ki cuccokat egy helyre, jegyezd meg hol vannak és vissza tudsz érte menni. Nem hiszem hogy a végtelenségekig ott marad, de nekem még ott szoktak lenni ha hazamegyek fast travellel kipakolni, fast travel a boltoshoz, eladok mindent, aztán fast travel vissza az otthagyott cuccokért, még megszoktak lenni a földön
Miért lassul be a karakter? Ki is írja, hogy nem tudok futni sem.. Mitől van? Odamentem egy holtesthez, kifosztottam és belassultam.. Tele lenne a puttony? Adjak a kutyának?
Azért lassultál be hirtelen mert pont átlépted a kereted amit elbir a hősöd, alattam irják hol tudod megnézni azt hogy mennyit is bir a hősöd és mennyi cuccod van
-
micafighter
nagyúr
A textúra hibában sajnos nem tudok segiteni.
El tudsz adni szinte mindent, keresni kell kereskedőket, de a local leader perk 2. szintjével épithetsz a bázisodra boltokat is, és akkor háznál vannak.
Mindig figyelj a boltoknál arra hogy a boltosnak is korlátozott mennyiségü pénze! Több dolgot is tudsz neki eladni de azt már nem tudja kifizetni, de elég jól jelzi a boltos felület hogy kinek mennyi pénze van és a tranzakció végén ki fizet kinek mennyit.
Az hogy mit érdemes eladni, egy érdekes kérdés. Szinte mindent lebonthatsz alkotórészeire a bázisodon, a megfelelő workbencheknél, pl armort az armor benchnél, a fegyvert meg a fegyvernél (Scratch (vagy scrap? ) lehetőséggel). Ha rámész valamire hogy Scratch (vagy scrap), azaz bontsa le alkotórészeire, akkor még mielőtt ténylegesen szétbontaná, kiirja neked hogy pontosan mit is kapnál.
Én a játék elején szinte minden számomra haszontalan fegyvert és páncélt eladtam, a junk-ot pedig megtartottam, sőt a jobb dolgokból még vettem is az eladónál, és vittem haza a sok junkot a workbenchembe, aminél Transfer (R) majd Store all junk (T) lehetőséggel mindent eltároltam. Azért fontos a junk mert fontos alapanyagok vannak bennük. Érdemes megnézni a bázisodon az épithető dolgokat, illetve a modos workbencheknél hogy mik a leggyakoribb alapanyagok. Mondok most párat. Pl épitésnél érdemes a turrenthez szükséges alapanyagokat mindig vadszáni, mert arra biztos hogy szükséged lesz. Circuitry meg oil szokott leginkább a limitáló tényező lenni. A resources fülnél érdemes a komolyabb viztermelők alapanyagait is megnézni, mert egyrészt szükséges viz a lakosaidnak, másrészt a pénzszerzés egyik legjobb módja csalás nélkül jelenleg a nagybani viztermelés.
Egy másik fontos alapanyag a cloth, az ágyakhoz fog kelleni, minden lakosodnak kelleni fog egy ágy, én most pont ruhaszükében vagyok. Bár ha nem akarsz az épitgetős résszel foglalkozni akkor nem raksz rádiótornyot ami hivja az új lakosokat és akkor ágy sem fog nagyon kelleni.
Ami viszont kelleni fog az a steel meg az adhesive, ezek a legtöbb fegyver és páncél modhoz kellenek. Adhesive-et te is tudsz csinálni, Vegetable Starch egy kraftolható cucc a Cooking Station-nél, és egy darab ad neked 5 adhesive-et. 3 corn, 3 mutfruit, 3 tato, és 1 purified water kell hozzá, ugyhogy kajának cornt, mutfruitot meg tatot a legcélszerübb tartani. Ha lekraftoltad akkor mehet a workbenchbe (store all junk) és majd modolásnál alapból a rendelkezésedre áll, nem kell elövszegetni.
Szóval célszerü megismerkedni a kraftolható és épithető dolgokkal, illetve azok alapanyagaival, és igy tudod mit érdemes gyüjtened.
Visszakanyarodva a játék elég rugalmas, kezdetben eladtam a számomra haszontalan fegyvereket és páncélokat, most viszont amiből steel nyerhető azt inkább scratch (vagy scrap)-elem, mivel hiányom van belőle, a bőr dolgokat meg adom elfele mert arra nincs szükségem jelenleg. Hozzátenném még hogy sokszor találni modolt fegyvert/páncélt, azokból a mod miatt több alapanyag nyerhető ki
Egy alap fém páncél ad 1 steelt ha lebontom, egy modolt 2-3at szokott adni, plusz még más alapanyagból is 2-3at.
Szóval rajtad áll igazából hogy mit veszel fel, és abból mit tartasz meg illetve mit adsz el
Még egy dolog: a lakosaidnak is tudsz adni tárgyakat, és a fegyvereket páncélokat rájuk is tudod adni, az sem hülye ötlet ha rendes felszerelést adsz nekik, mivel később kisebb nagyobb rendszerességgel támadni fogják a településeidet. Alap nézetből E betüvel tudsz velük tradelni, amit odaadsz neki azt kijelőlve T betüvel tudod rábirni hogy felvegye. Az új fegyverek mellé adni kell neki minimum 1db töltényt is, elvileg ha van náluk minimum 1 töltény az adott fegyverhez valóból, akkor akármennyi lövést le tudnak adni az adott fegyverrel.
(#2488) MK VII leirnád nekünk hogy állitottad be?
-
micafighter
nagyúr
válasz
BloodDrunker #2468 üzenetére
Minden standhoz embert kell rendelned, ugyanúgy mint pl az elültetett növényekhez, ha azt akarod hogy teremjen is rajta akkor a megmunkálására be kell fogni egy lakosodat. Ugyanúgy tudod a bolt üzemeltetésére is befogni a lakosokat: Építő módban (gépen V hosszan nyomva) ráviszed az egeret egy lakosodra, E betü, odamész a bolthoz, ráviszed az egeret a boltra, és ismét E betü (assign). Pár másodpercen belül a bal felső sarokban kiirja majd megerösitésnek valami olyasmit hogy this resource has been assigned, és ha ráviszed épitő módban az egered a boltra, a jobb oldalon zöld emberke lesz. A piros ember azt jelenti hogy senki nincs ahhoz rendelve, a zöld azt jelenti, hogy valaki hozzá van rendelve.
Purified waterről: egy lakosod egy ételt és egy vizet fogyaszt, a többi megy a workbenchedbe automatikusan. Ha több vizet termelsz mint amennyit fogyasztasz, a workbenchben kell találnod, odamész a workbenchez, R betü (transfer), és az Aid fül alatt lesz a viz.
(#2483) iszilard
Az armor nem fog respawnolni ezért mondtam hogy tölts vissza egy korábbi mentést
Ha most tovább mész azt az armor loot helyet buktad a játék hátralevő részére.
-
micafighter
nagyúr
válasz
hszilard666 #2478 üzenetére
A fórumtársunk lvl28-on találta: [link]
Szerintem töltsd vissza a mentést mielőtt még értementél, és majd később nézz vissza. Mindig ments előtte, ha nem azt találtad ami kéne, akkor töltsd vissza a mentést
Nem tudom meg lehet e nézni a páncélt mielőtt bunyozol az örökkel, az nyilván sokat gyorsaitana a dolgon mert ránézésre meg tudod mondani milyen páncél.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Picturemaker #2474 üzenetére
Egyre jobb fegyverek fognak potyogni ne félj. Kb lvl 13ig kell kihuzni. Én lvl17 vagyok jelenleg, és normális fegyverek esnek olyan modokkal amiket meg se tudnék építeni még
Fentebb már linkeltem milyen fegyvereim vannak jelenleg.
-
micafighter
nagyúr
válasz
hszilard666 #2467 üzenetére
Kibeszéltük fentebb, hogy lehet a lvledtöl függő a power armor lootod. Hanyas szinten mentél oda?
-
micafighter
nagyúr
válasz
gyimger #2433 üzenetére
Hanyas szintű vagy? Én a wikin olvastam hogy a szinted befolyásolja a lootot, a power armoroknál, és ezt a tapasztalatom is megerősítette eddig. A leírásban erről nincs szó? A lvl 40et csak végletnek írtam. Előtte is lehet jó páncélt szerezni biztosan, de telóról nem müködik a spoiler tag úgyhogy majd otthonról leirom ha érdekel, amúgy már volt róla itt szó .
Ha a végére akarsz járni:
http://fallout4map.com
Interaktív térkép , jelöli a power armor frame helyeket. Egyesek terminál meg zár mögött vannak de azokat is látod általában és ránézésre meg tudod mondani melyik páncél. Bár a T45 meg a T60 eléggé hasonlít, egyszer be is néztem sötétben , azért meg lehet különböztetni még őket is.
-
micafighter
nagyúr
Alap recieverrel nem automata, de lehet van olyan reciever mod ami automatává teszi. Milyen reciever modod van?
Úgy is csekkolni tudod am hogy veszel egy ugyanolyan fegyvert mint ami a kérdéses, kiveszed a tiédből a modokat és mindent belepakolsz a sima fegyóba. Mod után nevet vált és egyből kiderül
Tudom hogy legendary fegyod van de ugyanaz mint a sima lézer stukker, csak van egy speciális képessége. Szóval ments, szerezz egy sima lézer stukkert, pakold bele ugyanazokat a modokat, nézd meg a nevét és töltsd vissza a mentést
-
micafighter
nagyúr
Ha nem automata, akkor rifleman perk
Non-Automatic Pistols: Includes all weapons that benefit from the Gunslinger perk.
Non-Automatic Rifles: Includes all weapons that benefit from the Rifleman perk.
Automatic Weapons: Includes all weapons that benefit from the Commando perk.
Heavy Guns: Includes all weapons that benefit from the Heavy Gunner perk.
Melee Weapons: Includes all weapons that benefit from the Big Leagues perk.
Punching Weapons: Includes all weapons that benefit from the Iron Fist perk.
Explosives: Includes all weapons that benefit from the Demolition Expert perk.
-
micafighter
nagyúr
Leginkább csak magas szinten. lvl 17en kezdtem el találni T51 alkatrészt ami egyel van a T45 felett. Én lvl 40 előtt nem fogok többet power armorra vadászni mert véges számú hely van ahol framet találsz. Egyik helyen találtam egy pucér framet egyetlen T45 alkatrésszel , mert csak lvl13 voltam. Ha lvl 40 körül megyek oda lehet egy komplett T60 vár, vagy jobb :/
-
micafighter
nagyúr
Channel the spirit of the Old West! As long as you’re familiar with exactly what constitutes a “nonautomatic pistol” (the Weapons chapter has a complete list), which is a one-handed gun that you fire once per shot.
Akkor lesz belőle rifle ha nagy, kétkezes markolatot kap. Ezt onnan is tudom hogy a moddoltan talált cuccok neve ezt tükrözi. Ami kis egykezes az mind pistol, ugyanaz egy nagy kétkezes markolattal már rifle.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Kareszovics #2400 üzenetére
Azok olyan modok amik nincsenek fegyveredben, fel tudod öket használni modolásnál (nem kell craftolni a modot ha van belőle). Kiteheted workbenchbe is, onnan is felhasználja automatikusan modolásnál ha van olyan modod a workbenchben. De el is adhatod
Más: vettem egy ilyet: http://www.primagames.com/games/fallout-4/guides/fallout-4-eguide 5,5$ volt, szerintem megérte, nagyon komoly
-
micafighter
nagyúr
Fallout 4 giveaway: [link]
-
micafighter
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #2386 üzenetére
Jó tudni
Sajnos már eladtam párat
Na majd a köv. végigjátszásban..
-
micafighter
nagyúr
válasz
Csapoati #2382 üzenetére
Jó a kérdés. Sztem el lehet őket adni mert különben egy rakat képregénnyel lenne tele az inventoryd. Igaz hogy súlyuk nincs de útba lennének eléggé ja tartogatni kéne.
De ha valaki tud biztosat az plz erősítsen v cáfoljon meg
(#2381) nyic19
Építési modba lépsz (gépem V betű hosszan ), egeret ráviszed a lakosra, E betű, majd odamész ahhoz amihez hozzá akarod rendelni, ráviszed az egeret és E betű (assign). Pár másodpercen belül bal fent kiír valami olyasmi megerősítő üzenetet h this resource has been assigned. -
micafighter
nagyúr
válasz
varadigabor #2376 üzenetére
Nem sima tároló, építési módban a resourcesen belül a miscnél az első a junk gyűjtő asztalka
Én azt hallottam ha nem rendeled őket hozzá semmihez akkor is gyűjtögetnek maguktól neked vmit valamilyen formában
. Kapálás meg védelmen túl egyébként boltot is építhetsz, oda is kell lakos, a boltokon belül van orvos is az meg is tud gyógyítani , de mindegyiknel vannak perk követelmények. Ezen felül elküldheted őket supply line-ra is
-
micafighter
nagyúr
válasz
Csapoati #2367 üzenetére
Annyira érdemes lehet figyelni első szónál hogy olyat válassz hogy ha egyáltalán nem jó akkor egy párat azért ki tudj zárni a többiből.
(#2365) varadigabor
Nem próbáltam még de szerintem arra jó a flare hogy ha településedhez közel használod akkor jönnek neked segíteni minute men emberkék -
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2352 üzenetére
Milyen beállításokat probáltál eddig, milyen eredmémyekkel?
-
micafighter
nagyúr
lvl 17-es vagyok, és még nem fejlesztettem a gun nut perk-et, ennek ellenére egyre több hangtompitós fegyver esik, illetve olyan modokkal szerelt fegyverek amiket én még nem tudnék elkésziteni
Ilyen fegyvereim vannak jelenleg: [link] A nevek nem reprezentativ jellegüek mivel mindegyik fegyvert átneveztem
Ezekkel a fegyverekkel nem igazán érzem magam gyengének
-
micafighter
nagyúr
válasz
mukibuci #2298 üzenetére
Gratula a gyüjteményhez
Egyébként hol itt a zavar? Vidd a T60-at
Amugy ha egy szinre fested pl a T51-et akkor bónuszt ad Pl ha minden része zöld military akkor bónusz STR.
(#2300) G4ula84 A Sanctuary házikójának a teraszán
Összegyüjtötte őket. Nálam több van de gagyibbak
Csak T45 meg Raider armor alkatrészem van szinte mert
a BoShoz egyenlőre nem akartam még csatlakozni pedig azt a szép páncélt jobb oldalon a kolega képén megkapod tőlük. De ha elég magas szinten vagy akkor egyre jobb alkatrészeket találsz a páncélhoz is. Eddig pl csak T45-öt találtam, tegnap este már találtam egy T51 Torso-t.
-
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7 #2295 üzenetére
Kihivást sok féle képpen tudsz csinálni. Hardot próbáltad? Ha könnyü a hard akkor meg csinálj magadnak kihivást belőle. Ne oszd el a szintlépéskor kapott pontokat perkekre, csak ha már nagyon nem birsz az ellenségekkel, használj gyenge fegyvert vagy kevés armort, menj követő nélkül, stb stb
-
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7 #2290 üzenetére
1) állitsd át a nehézséget
2) öld meg a deathclawt
3) állitsd vissza a nehézséget
4) ???
5) Profit -
micafighter
nagyúr
Az első bázisod leginkább Sanctuary lesz, mivel a múzeumban akik adták neked azt a páncélruhát, ők oda mennek, ők lesznek az első telepeseid. Aztán lesz majd még egy csomó új településed amin tudsz épitkezni, és annyira fejleszted fel öket amennyire kedved tartja
A játék elején csak nagyon keveset fogod tudni használni a ruhát mivel egy úgynevezett fusion core nevezetü "akkumlátorral" müködik, amiből eleinte elég szükös lesz az utánpótlásod. A boltosoknál lehet majd kapni, de nem lesz olcsó, de akkor már lesz pénzed is és találsz is majd a kalandozásaid során fusion core-t. Ha nagyon szeretnéd bevetni én azt tanácsolnám hogy csinálj mentést előtte, menj el és próbálgasd, majd tölts vissza a mentést, igy tudod próbálgatni a páncélt és a fusion core-od sem fog merülni
Majd később ha már lesz jópár fusion core-od/pénzed fusion core-ra, akkor jóval többet tudod használni a páncélt
Ahogy elöttem is emlitették, a fusion core-t leginkább a sprintelés, a power attack, a lámpa meg a jetpack fogyasztja.
-
micafighter
nagyúr
válasz
jani_gy_22 #2233 üzenetére
De, valahol van a közelben egy terminál amivel ki tudod engedni. Ha látsz belőle kábel féleséget kijönni, kövesd a kábelt és elvezet a terminálhoz
-
micafighter
nagyúr
Szívesen
én rengeteg páncélt meg fegyvert is tartok a településen , a jobbakat meghagyom és inkább felszerelem belőle a telepeseimet mint hogy apró pénzért eladjam
Sanctuaryban mesterlövészek védik a bázist rendes szétmoddolt puskával (rendes hunting rifle) és páncéllal a turret hegyek mellett, a supply lineon pedig talpig páncélban járnak embereim
Szeretek a supply lineos emberekre mining hat-et adni mert így este könnyen kiszurom őket mászkálás közben, és ha csetepatéba keverednek, be tudok segíteni könnyen. Volt már olyan telepesem aki supply lineon talpig páncélban de az alap pipe pisztolyával barátságosan bandukolt egy kevésbé barátságos szuper mutáns portyázó csapat felé
Egyébként a fegyvereket és páncélokat is lehet "scrap"elni a workbencheikben, vagyis nyersanyagot kinyerni belőlük. Rengeteg modolt fegyvert meg páncélt is találni, azokban pedig mégtöbb a nyersanyag
Mielőtt nyersanyagra bontaná a gép, kiírja hogy miből mennyit nyerhetünk és még visszaléphetünk ha nem látjuk jónak.
-
micafighter
nagyúr
A településeiden le tudod tenni, workbenchnél transfer
Utána meg lesz olyan lehetőséged is hogy store all junk.
A fegyverek és a páncélokat amúgy át lehet nevezni a saját workbencheiknél, én /,+,és - elö "tagekkel" csoportosítom, így a lista elejére kerülnek. / az én cuccaim, - mennek a lakosoknak, + cuccokon pedig még fejleszteni fogok ha lesz nyersanyag
-
micafighter
nagyúr
válasz
varadigabor #2223 üzenetére
Fognak támadni. Védelem>viz+élelem minél nagyobb a védelmed annál ritkábban támadnak.
Meg lehet oldani az építkezést csalás nélkül is a tiszta viz nagyüzemi termelésével és értékesítésével, mert egyes árusok árulnak nyersanyagot amiből tudsz építkezni.
Local leader 1-es perkkel össze tudod kapcsolni a településeid supply line-al így azok a települések amiket összeköt a supply line, megoszlik a nyersanyag, pl amit az egyikben termelsz/tárolsz, azt eléred a másik településről is.
Lakosokat építő módban tudsz áttelepíteni, gépen ez a V betű hosszan lenyomva, majd Move opció (R betű) és kiválasztod hova akarod küldeni, végül E-betűvel megerösited.
Amúgy ha teszel rádió tornyot akkor mennek oda új emberek is, nem muszáj áttelepíteni. A populáció felső limit egy településeden 10+a karizmád.
Nekem most van 3 nagy és sok kicsi településem, azt fogom csinálni h gyűjtöm a nyersanyagot és az embereket, és úgy népesítem be a többi települést hogy közben mindenhol vagy 0 lakosom legyen, vagy 10nél több, mert hiába voltak bevédve megfelelően lötornyokkal a 2-3 fős településeim, sajnos kihaltak, pedig még a felszerelését is folyamatosan fejlesztem a lakosaimnak. Sok lakos jobban meg tudja védeni magát. Kezdetben minimális nyersanyagot termelek majd velük az új településen hogy kevesebb támadás érje őket, a viztermelö településekre koncentrálok és megerősítem őket, ha pedig már tudok venni viz árából nyersanyagot akkor fejlesztem a többi bázist is
Szerk. Első dolgom lesz a kihalt településeimen a lötornyokat eltenni a raktárba ha még megvannak..
-
micafighter
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #2177 üzenetére
Írok ha megkerül.
Nem tudja valaki hogy miért nem teszi spoilerbe a szöveget ha beirom a bb kódot? Elég zavaró mobilon. A többi formázás működik.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #2170 üzenetére
Én úgy tudom csak újságokból kapsz új építhető dolgokat. Van sok minden, találtam róluk egy listát pár napja de persze most nem találom .. :/ -
micafighter
nagyúr
Látom tovább épitkeztél
Jó lett, gratula
A Fort Overkill-t és a Tetris-t mivel / hogyan irtad ki?
(#2067) MK VII alap beállításon E betüvel tudsz interakciót kezdeni, tárgyaknál ez azt jelenti hogy röviden nyomva fel tudod venni, hosszan nyomva az E betüt pedig arrébb tudod pakolni a tárgyat. A felvett dolgokat az inventoryban találod, gyorsgombja az i betü. Ha már meglesz a pipboy-od (nélküle kezdesz de elég hamar megkaparintasz egyet) azt TAB-al tudod előcsalni, és az inventory mellett még rengeteg egyéb dolgot tudsz onnan kezelni, érdemes lesz egy kis időt szánnod majd a pipboyal való ismerkedésre ha ez az első Fallout játékod
A TAB-ot hosszan nyomva világitani fog a pipboyod, vagy ha lámpás sapkád / power armorod van, akkor az fog világitani, lényeg hosszu tab a világitás.
-
micafighter
nagyúr
Egy kis jótanács azoknak akik hozzám hasonlóan már a játék elején a legjobb power armorokat szeretnék megkaparintani: sok fix helyen van power armor frame és a páncélzat tipusa a szintedtöl függ. Pl egyik helyen most találtam egy frame-et fél t45 páncélzattal (egyik kar, egyik láb + törzs, mind t45). Jelenleg lvl 12 vagyok. Ha lvl 40 körül jöttem volna erre akkor nagy eséllyel egy full t60 páncélzatot találok, vagy jobbat. Mivel véges számú ilyen hely van ahol power armort talál az ember, én kicsit szüneteltetem a projektet
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #2020 üzenetére
Megnéztem közbe mi hol van pontosan:
Rádiótorony ami új lakókat hoz: Power>Miscellaneous>Recruitment radio beacon Csengő ami magához hivja a lakosaidat: Resources>Miscellaneous>Bell ezek elérhetőek az első perctől. Vannak egyébként olyan épitmények is amelyeket újságokkal tudunk feloldani, azokat alapból nem is látjuk. -
micafighter
nagyúr
válasz
BloodDrunker #2013 üzenetére
Település menedzsmenthez pár tipp:
Építő módban építesz rádiótornyot és akkor a település körzetében sugározni fog amit egyébként te is meg tudsz hallgatni pop boxból. Szóval építesz ilyen rádió tornyot és mennek majd az új emberek az adott településbe. Átküldeni másik településedre pedig úgy tudod ha lenyomod hosszan a V-t (építő mód), rámész az emberékre és a "Move" opciót választod. Ez után fel jön a településeid listája hogy hova szeretnéd küldeni, kiválasztod, E-vel megerősíted és siker. Nekem egyébként megkönnyítette az életem hogy minden lakosomnak adtam valami megkülönböztető jelet amikor beosztottam dolgozni, így láttam egyből h kinek van már munkája és kinek nincs. Én pl mindenkire road leadher-t adtam akit már beosztottam, de jo lehet pl a bandana is. Érdemes minden településesre tenni egy "Bell"-t mert ha megszolaltatod a csengőd, oda vonul minden lakosod (baromi lassan), így könnyebb kiosztani a munkát meg kiszúrni h ki az akit még nem osztottál be dolgozni. -
micafighter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest