Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nissifer

    tag

    Tegnap nem bírtam tovább, és elsétáltam Diamond City-be! Ez csodálatos! :D Az árusokkal nem törődtem, gyorsan valami kuplerájt akartam meglátogatni, mert 210 éve nem voltam nővel. De nem találtam kuplerájt, se egy kaszinót, de még csak egy szállodát sem, ahol alhatok. Nőt akarok! Nőt akarok! Nőt akarok, de azonnal! :) (Úgy látom, kénytelen leszek becserkészni az újságíró csajt.)
    Persze lehet, hogy a fáradságtól én voltam akkora vakegér, hogy nem vettem észre ezeket a helyszíneket. Mindenesetre vásároltam egy házat, ám arra már nem volt erőm, hogy megkeressem a bejáratot és az éjszaka közepén a főutcán elaludtam. Azt hiszem, rá fér a mod-olás Diamond City-re. Mert hát mekkora trógerság már, hogy iskola van, kaszinó és szálloda pedig nincsen. :Y

    Páncél/ruha szettek 1 gombos váltására van valakinek ötlete? Mindig magammal hordom az ünneplőgúnyámat, mert magas karizmát ad és szeretek jó benyomást tenni idegenekre és a kereskedőkre. ;) Illetve van egy tudós összeállításom is, amiben rettentő okosnak képzelem magam. Továbbá nálam van a szokásos harci öltözékem. Ezek váltására keresek gyors megoldást. Ötlet?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák