Hirdetés
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
veterán
Sziasztok tudna nekem valaki segiteni hogy tudnék össze kalapálni egy karaktert ? A calientes body-t leszedtem nexusról,de a requirementsbe felsorol még vagy 100 dolgot hozzá,nah most ez mind kötelező vagy csak opcionális ? Skyrimbe nem kelett hozzá asszem semmi.A másik kérdésem a showrace menu-t hogy tudom behozni ? Illetve melyik haj pakkot ajánljátok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Fogyjunk le!
- BMW topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest