- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem tudom mivel szolgáltam rá erre az elítélő nyilatkozatra, de valószínűleg az én hibám, hogy nem szeretem a szósöl networköt meg ha egy program a gépemről adatokat küld a gyártójának, meg hogy egy kattintással kideríthető a böngészési szokásaim döntő része stb-stb-stb. Éppen elég hogy a telefonomat akkor hallgatják le engedély nélkül amikor akarják. Plusz nekem ne egyen egyetlen bit felesleges memóriát sem , meg ne is fusson a háttérben. Nem tudom mióta foglalkozol ITvel, de nekem ez még a rosszindulatú tsr-ekre emlékeztet a dos-os időkből és rühedzem tőlük.
(#526) Plazmacucci: Azért törekedni a minimalizálásra még lehet, nem?

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest