Hirdetés
- Dell notebook topic
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- VR topik
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Tegnap megcsináltam a Human Error című küldetést.
Egyet nem értek, elutasítottam a professzor asszony ajánlatát, és megmentettem a lányt. Viszont amikor visszamentem Covenant-ba, elkezdtek lőni rám. Na most én értettem félre valamit? Azt hittem a covenanti emberek itt arra várnak, hogy felszabadítsam őket és megöljem az emberkísérleteket végző gonosz tudósokat. Vagy ez az Amelia nem ebbe a bandába tartozik? Nem is kellett volna megmenteni? Hol találom? Tudok még vele beszélni? Kíváncsi vagyok mit történt itt? Fenti sztori kapcsán felmerült bennem, hogy mint talán a 2. részben itt is lesz egy olyan tudósokból álló frakció(Institute), akik a hús-vér emberekben már nem látnak potenciát? Ha jól gondolom ők lesznek az igazi ellenség, nem a gyereket elraboló férfi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest