Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

válasz oriic #109 üzenetére

Ezzel sokan vagyunk így szerintem :)
    Én pár hete vettem meg a GTA V-öt, és egy hete a Dragon Age: Inquisition-t.
    Az MGSV: The Phantom Pain holnapután jön, a Fallout 4 meg 2 hónap múlva, és még ott a Witcher 3 is...
    Ez 5 nyílt világú játék, egyenként akár több száz órányi játékidővel.
    Én úgy gondolom, hogy évente 2-3 ilyen játéknál nem is lehet többet szívvel-lélekkel játszani.
    Sőt, magamból kiindulva a legjobb az, ha az embernek nincs is egynél több ilyen játéka egyszerre, mert akkor nem veszti el az érdeklődését a bőség zavarában.
    A GTA V-ben eddig majdnem 65 órám van, még 20-at látok benne single-ben (egyenlőre, aztán a jövőben még újra előveszem, + megyek online).
    Az Inquisition-t meg az MGS-el párhuzamosan fogom játszani, és szerintem a Fallout 4-ig egyiket sem fogom még teljesen végigjátszani...
    Szóval el lehet veszni rendesen a sok nyílt világú játék között, főleg ha ilyen erős címekről van szó.

@Ryder62

Igen, a Fallout 3-nál eléggé kilógott a lóláb. Én a mai napig azon a véleményen vagyok, hogy valahogy az Oblivion még jobban is nézett ki, mint a Fallout 3.

Új hozzászólás Aktív témák