Új hozzászólás Aktív témák
-
makro
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
...ami javítókészletet bepakolsz egy roboport-ba, azt nem hordják szét, csak ha javítani kell a hálózat álltal lefedett területen
Javításra felhasználják a drónok a roboportok által lefedett területen, viszont nem fogják csak úgy széthordani a többi roboport között, hogy mindegyik tartalmazzon 1-2 darabot. Lehet én nem fogalmaztam elég világosan.
Központi futószallag ( Main Bus ): Érdemes rászokni, nagyon átlátható struktúrában lehet építkezni.
Az elején nyugodtan hagyjatok rá több szabad helyet, mert később a 4 db kék szallag sem biztos hogy elég lesz ( pl vaslemez és rézlemez )A horizontális / vertikális építkezés pedig a térképtől függ, ami jobban kiadja

Nukleáris energiával jóval nagyobb bázist tudsz kiszolgálni, de ahogy írtad, kicsit többet kell az építkezéssel foglalkozni. Bár én inkább napelem/akkumulátor párti vagyok, kinek mi

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest