- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
Ennyire senkinek semmi ötlet??
Olvasgattam wiki-t meg youtobe-on próbáltam megnézni mit hogy kellene, de nem megy. Nem akarja, hogy csak X számú javítókészlet legyen az állomásban. Igazából nem is gáz, mert így meg van 700 db és ha kell elhordják onnan.
Belefutottam egy érdekes dologba. Elfogy az áram. Először nem is értettem, hogy mitől van, mert minden jel arra utalt, hogy másfélszer annyi tartalék van a rendszerben, mint amit használtam, de aztán egyik pillanatról a másikra elfogyott, elkezdett akadozni a rendszer, nem bányásztak úgy ahogy kellene a gépek és elfogyott idővel a szén, így leállt minden...
Telehordtam a kazánokat, de továbbra is elfogy, nem tudja utolérni magát a dolog. Ilyenkor mit lehet tenni? Még több kazán és bojler aztán előbb utóbb beáll? akkumulátorok és napelem??
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest