- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
Új hozzászólás Aktív témák
-
DavidFlower
csendes tag
válasz
kokoaliga #1143 üzenetére
Hali. Én még nem szavazok, de a 3 modból kettőt kapásból elvetettem. Az egyik alapból nem tetszett, a 2014- es az azért mert olyan unszimpatikus, mint az idei élő. A három közül a Total tűnik a leginkább szavazhatónak. Én is megnéztem 3 modot. Abból az egyik szintén idei. Elvetettem. A másik megint csak alapból nem tetszett. Viszont én az rft gyűlölő próbáltam keresni 2013-as modot, de csak r factor 2-re találtam. Lehet, hogy csak hülye vagyok hozzá. Ezután néztem meg az rft 2012-est. Lehet kezdőként azért nem szimpatizáltam vele, mert nehéznek tűnt. Most sem egyszerű, de kikapcsoltam az összes segédletet, és élvezet volt óvatos pedálkezeléssel vezetni. A gumik tökre jól reagáltak az eltérő vezetési stílusra. A fizika is sokkal aktívabban reagál a beállítás változtatásra. Ha nem lesz kers drs idén akkor csak javasolnám, hogy esetleg meg lehetne ezt is tekinteni. (azt tudjuk, hogy rft-ben nem volt stabil a kers drs) A leendő csapattársammal beszéltünk az rft-ről így vettem rá magam, hogy utánanézzek. Nagyon bejött. A link, hogyha valaki hasonló cipőben jár, mint én, hogy max a totálra tudna szavazni, de esetleg beleunt a spanyol modba. Koko remélem nem probléma, merthogy ez nincs benne a háromba. Nem is szavazásra bocsátom, csak tesztre, mivel szerintem jó. ( bár az én tapasztalatom nem túl magas abból a szempontból, hogy ilyenkor mit hogyan kell nézni, ezért megnézhetné más hozzáértő is) a link:http://www.gphungary.hu/letoltes/rft_2012
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest