Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Csak el ne fújja a szél az Akko új egereit
-
PROHARDVER!
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
Mikulásbá
nagyúr
Én is ilyesmire tippeltem,mikor megláttam,hogy eltűnt a F-Sec.IS 2013 tűzfala.
Szerintem alapvetően előre gondoltak,főleg a Windows 8-ra.Ugye anno ódákat zengtek,hogy ez az OP már mennyire biztonságos lesz alapból,bizonyos részek,hozzáférések teljesen mások lesznek,stb.
Erre alapozva számítottak arra,a win beépített tűzfala elég lesz egy erős vírusvédelemhez-és ezzel erőforrást is megtakarítanak,ha nincs saját tűzfal(egy modul kiesett....)
Végül is logikus gondolkodás,erre írtam vala régebben,kíváncsi leszek majd a teszteken mit produkál a win tűzfalával.
Szerintem okosan csinálták,de majd az idő bizonyít!
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Mazda topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest