Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
Mikulásbá
nagyúr
Én is ilyesmire tippeltem,mikor megláttam,hogy eltűnt a F-Sec.IS 2013 tűzfala.
Szerintem alapvetően előre gondoltak,főleg a Windows 8-ra.Ugye anno ódákat zengtek,hogy ez az OP már mennyire biztonságos lesz alapból,bizonyos részek,hozzáférések teljesen mások lesznek,stb.
Erre alapozva számítottak arra,a win beépített tűzfala elég lesz egy erős vírusvédelemhez-és ezzel erőforrást is megtakarítanak,ha nincs saját tűzfal(egy modul kiesett....)
Végül is logikus gondolkodás,erre írtam vala régebben,kíváncsi leszek majd a teszteken mit produkál a win tűzfalával.
Szerintem okosan csinálták,de majd az idő bizonyít!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs