Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamivagyok
tag
Mennyi szép emléket jutattál eszembe. Akkor vettem a 2700x-et amikot kijött a 3000-es sorozat. A "támogatott" memóriák konkrétan sehol (talán Samsung B-die vagy mi) nem voltak/vagy elképesztő drága kitekben. Vettem 3000Mhz Kingston Furyt és reménykedtem. Hibátlanul ment vele. Nemrég kaptam 3600-as 2*16-os kitet, azt is xmp profillal vitte mókolás nélkül. Mindig van valami felkapott dolog (biztos van alapja) de nem mindenkinél üt ki. 52000Ft-ért akkor nagyon piszkálta a csőröm azért vettem AMD-t. A 3700x 110e a 9700k 130e volt.
-
Valamivagyok
tag
-
Valamivagyok
tag
válasz
zebra_hun #72 üzenetére
Csak ez is szokott, egy érv lenni az Intel mellett, hogy mennyivel jobban kezeli a memóriát az AMD-nél. AMD 6000-6400Mhz-ig nagyon jó, de felette elvérzik, bezzeg az Intelt húzhatod a végtelenségig. Csak bratyó is megkapta, hogy a 7800x3d mellett miért 6000MHz-es mem van.
-
Valamivagyok
tag
Azért kíváncsi leszek, hogy mutatnak majd év végén a "Arrow Lake" Core Ultra Intel procik ezeken a grafikonokon. Mennyire jó teljesítmény/energia felhasználás/ár kombóval fog piacra lépni. Jó látni, hogy van egy kis verseny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Geekbench egyszálas tesztjében a Granite Ridge mindent visz, különösen ha fogyasztását is figyeljük.
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Temu
- Jövedelem
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest