Új hozzászólás Aktív témák
-
csasziga
csendes tag
Hát nekem is fura így lejátszó és zene nélkül pedig még csak egy napja kellett mellőznöm, hosszú lesz az-az egy hét.....
,de én még kivárnám boldogan azt a hetet vagy többet is ha tényleg rendesen helyre tudnák pofozni az ezav-om. Na persze nálam az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy én aztán tényleg folyamatosan járattam, nem volt olyan nap mikor ne hallgattam volna (nem keveset), így üzemidő terén nem kíméltem, de hát szerintem ez a legkevesebb amit egy mp3playernek ki kell bírnia...!
Hogy mit barkácsolnak benne, őszintén szólva én nem félek attól hogy sovány malac vágtába rá vetnék magukat, és azon törnék magukat hogyan lehetne ''megbarkácsolni'', hogy utána még jól is működjön, áá szerintem nem sokat törik magukat rajta...sajnos!
[Szerkesztve] -
csasziga
csendes tag
Na ma én is felküldtem Pestre a kicsikét, de hát nekem sincs sok hozáfűzött reményem, mivel én is az Atcompnál (mp3center) vásároltam, de ki tudja talán kisebb csoda folytán megcsinálják úgy hogy tényleg ne kelljen többet vissza küldenem (na persze csak mellékesen: a gari lejárta után ami kevesebb mint egy hónap múlva bekövetkezik, már úgyse küldöm
) Hát nem gondoltam volna, hogy még viszaküldözgetem eddig 110%-osan megvoltam vele elégedve, nagyon szerettem, és másoknak is nagyon bátran ajálgattam, most ezzel (a nagyon bosszantó & zavaró hibával) pöttyet vissza esett a szememben az ezav
-
csasziga
csendes tag
Hogyan, hogy nem, 1óra börhéskedés után visszavarázsoltam a hangot, tehát hallgatható
de jobban recseg mint valaha, suliból hazafele jövet nem tudtam hogy helyezni (volt nyakba,zsebbe, kézbe) egyszerűen megállásnélkül recsegett-ropogott, lehet jobb ha meg se szólalt volna
-
csasziga
csendes tag
Egy csónakban evezünk /sajnos/, úgyanúgy 10hónap után adta be az unalmast oly annyira hogy most már nem is szól, tehát totál használhatatlan
Holnap én is felhívom őket, én már annak is örülnék ha jól megtudnák csinálni, bár múltkor a szomszédnak is ilyen gondja volt a lejátszójával (nem ezav, de ugyanilyen problém) és a szervízbe közölték vele, hogy ezek a hibák elég nehezen javíthatók,ha megjavítják akkor se mennek biztosra, tehát valószínű hogy ugyanaz a hiba pár hónapon belül ugyanúgy kijön
, végülis az üzletnek jó mert (pl mi esetünkben) pár hónapon belül lejár a gari és ha utána hibásodik meg kukázhatod és vehetsz helyette egy újat
Persze hogy enek a valóság alapja mennyi azt nem tudom, de a szomszéd végül is új lejátszót vásárolt!
[Szerkesztve] -
csasziga
csendes tag
-
csasziga
csendes tag
Van egy olyan érzésem, hogy az mp200-ast egy kis frissítő kúrára küldték.
Alábbit a gyár honlapján (láttam) és olvastam:
MultiFormat MPEG 1/2/2.5/3, Layer 3,
WMA, ASF, OGG(!!!)
Kivülről talán csak annyi szúr szemet, hogy a készülék hátulján szöveg csere történt.
Az ogg lejátszás viszont nagyon szembe ötlő.
Ez csak egy elírás lehet (amit kétlek), vagy tényleg egy lehelletnyit ''felturbózták'' a gépet -
csasziga
csendes tag
Egyik színésztársam is most vásárolt egy 500-ast, (nagyon) sajnos mivel nem volt nála a készüléke kezébe nyomtam az én ''aranyos'' kis 200-asomat, s megkértem, hogy így rövid ismeret után is, de próbáljon vmilyen összehasonlítást mondani.
Állítása szerint:
-méretileg nagyon elenyésző a különbség /szinte semmi/
-füles ugyanaz /okulhattak volna a 200-as elődből és mellékelhettek volna hozzá egy normális fülest/
-hangzásilag is az elődre ütött, talán csak az eq. beállítások változtak /mondjuk azt nem tudta, hogy csak elnevezésükben vagy másban is különböznek/, de az biztos míg a 200-as nál 8 addig az 500-asnál 7 beálítási lehetőség van(!).
-agyilag kevéssel alul marad már a 200-as (ogg,stopper...) mondjuk akinek nem fontos az ogg formátum elhanyagolható az a kis különbség
-az igazán jelentős különbséget formailag és kijelző típusban véljük fefedezni, a tulaj véleménye szerint a kijelző az 500-ason sokkal jobban áttekinthetőbb, sokkal praktikusabb és persze sokkal szebb, és az aksit se zabálja annyira mint azt oly sokan gondolják.
Ő szerinte megéri az a pár ezerFt differencia ami a két lejátszó között van.
Én teljesen elégedett vok a lejátszómmal, tudom mellőzni a színes kijelzőt (és gazdagabb vok (jó)pár ezressel)
Azt mondta legközelebb magával hozza, alig várom, hogy jól ''megtapizzam'' a kényes borítását.
[Szerkesztve] -
csasziga
csendes tag
Én se a kis ujjamból szoptam ki azokat az infókat.
Parancsolj itt a link ahonnét összeszedtem azt a pár adatot: Bővebben: link
De akkor több mint valószínű, hogy az oldal téves adatokat közöl a készülékről. -
csasziga
csendes tag
Én nem kívánok nyilatkozni melyik lejátszó lehet jobb, de azért jól gondold meg melyiket válsztod, a samsung se kutya. Ja és sztem van benne fm rádió is. Tessék:
Formátumok: MP3, Secure WMA, ASF, WMA
- Kapacitás: 512MB
- FM Tuner felvevővel
32000 pénzért. Hát nem tudom!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
csasziga
csendes tag
Hopsz az utolsó hozzászólás 2× ment!
-
csasziga
csendes tag
Mindenki teljesen /az előző írásokalapján/ (mp200 kontra) mp 500-as lázban ég, de ne feledjük el ott van mellette az mp400-as is. Teljesen magán vélemény és szubjektív dolog de nekem a 400-as sokkal jobban tetszik mint az 500-as, ha 500 és 400 között kéne választanom 400 (már csak az anyagiak miatt is). Ha most kéne lejátszót vennem, lehet elgondolkodnék hogy 400-as vagy 200-as legyen a kiválasztott, de szerintem most is az mp200-as mellett voksolnék, mert olyan sokkal nem tud többet a 400-as, hogy jópár ezressel többet szurkoljak le érte.
Az előző sorokat már csak a magam vigasztalására, is leírtam. Valljuk meg az mp200 még az újak mellett is ''bátran'' kihúzhatja magát, és ő már elmondhatja magáról, hogy mind szakmai, mind internetes (fórumokba beirogatók) emberkék dicsérték, teljesen megvoltak vele elégedve.
Tehát az mp400-nak és 500-nak felvan adva a lecke. ''Tessék csak követni mp200-as elődöt!'' -
csasziga
csendes tag
Mindenki teljesen /az előző írásokalapján/ (mp200 kontra) mp 500-as lázban ég, de ne feledjük el ott van mellette az mp400-as is. Teljesen magán vélemény és szubjektív dolog de nekem a 400-as sokkal jobban tetszik mint az 500-as, ha 500 és 400 között kéne választanom 400 (már csak az anyagiak miatt is). Ha most kéne lejátszót vennem, lehet elgondolkodnék hogy 400-as vagy 200-as legyen a kiválasztott, de szerintem most is az mp200-as mellett voksolnék, mert olyan sokkal nem tud többet a 400-as, hogy jópár ezressel többet szurkoljak le érte.
Az előző sorokat már csak a magam vigasztalására, is leírtam. Valljuk meg az mp200 még az újak mellett is ''bátran'' kihúzhatja magát, és ő már elmondhatja magáról, hogy mind szakmai, mind internetes (fórumokba beirogatók) emberkék dicsérték, teljesen megvoltak vele elégedve.
Tehát az mp400-nak és 500-nak felvan adva a lecke. ''Tessék csak követni mp200-as elődöt!'' -
csasziga
csendes tag
Máma egy újabb (nagyon kellemetlen) gubanc(ok)ra figyeltem fel, ami a következő:
Szám hallgatásnál, egyszercsak (kb.) a felénél gondol egyet a lejátszó megakad, és számot vált, a másik problem pedig ha nem akad meg a szám és végig játsza a végén gondolkodik úgy 20mp-et majd aztán vált.
Hát remélem csak rossz napja volt a gépnek, vagy én nyúltam valahogy mellé a számok felrakásánál. -
csasziga
csendes tag
Nálam teljesen rendben egy (2:35-ös) szám jött le. Nincsen az eltolva! Nálam a pattogás (úgy ahogy mondtad) csak második próbálkozásra jött elő, ez eddig nálam még nem jött elő mindidáig.
-
csasziga
csendes tag
Bővebben: link
Ezen az oldalon van egy (számomra) érdekes kép. Ezen a képen a szám címének helyén (alsósor) teljesen mást jelentet meg. Nézzétek meg, de lehet, hogy csak én nem ismerem eléggé a készülékem!
Egyébként firmwer ügyben én is beszándékozom írni, csak előbb össze kéne szednem gondolataimat és angol tudásom. -
csasziga
csendes tag
Lehet, hogy a lejátszónak és még a fülesnek se árt annyira a max. hangerő, de viszont a saját hallókészülékednek /fülednek/ annál inkább! (hozzá teszem ha nem a nyakadba lógatod a fülest hanem ténylegesen a füleden huzamosabb ideig hallgatod)
-
csasziga
csendes tag
Akármilyen jó fülbedugósat veszel egyiksem adja ki igazán jól a mélyhangokat. Akinek fontos a mélyhangkiemelés az olyan fajata fülest veszelmilyen neked is van.
Az olyan fajta fülhallgatók ténylegesen jobb hangzást biztosítanak, mint a fülbedugósak, ez tény! -
csasziga
csendes tag
''Füleses'' témában szeretnék pár szót szólni. Tény és való, hogy ez a gyári füles nem egy csúcsminőség. De én jópár fülhallgatót vettem a discmanemhez, pontosabban van hozzá egy Grundig, Sony, és egy gyári az i river discmanhez. Hát persze hogy mindegyiket rádugtam a lejátszóra, a Sonyval tényleg jobban szólt, de szerintem nem annyira amennyire oly sokan írták /konkrétan nem (csak) itt a fórumban/, és hát a másik kettővel szerintem még úgy se szólt mint a gyárival, itt jegyzem meg nem valami bóvli fülhallgatók voltak, és alig használt hallgatókról van szó. Tehát, csak arra akarok kilyukadni, hogy a készülékhez mellékelt füles teljesen átlagos, normális, nem egy rossz fülhallgató.
Természetesen valamikor majd én is lecserélem, de szerintem csak nagyon jóra (csúcsminőségűre) éri meg lecserélni.
De hát persze az is igaz, hogy egy ilyen király készülékhez, egy állati klassz füles dukál! -
csasziga
csendes tag
Firmware-t a gyár honlapján találsz, ha 1.51-es verzio van a ''drágaságon'' /már pedig szerintem az van/ innen töltsed le az 1.60-ast! Bővebben: link
-
csasziga
csendes tag
válasz
b_janos_hu #211 üzenetére
Az a ''karpant szeru hol gumis hol nem fekete valami'' az egy karszalag. Általába futásnál szokták használni. A lejátszódat először is belerakod az átlátszó tokba és azzal együtt fel tudod húzni a karszalagra, úgy húzod fel rá mint az övre csak itt ezen a karszalagon feltéped a tépőzáras részt és arra biggyezted föl a készüléket. Nagyon pofás és ötletes megoldás! Én már próbáltam (futás közben) igazából fel se tűnik, hogy ott van, tetszik nagyon!!
-
csasziga
csendes tag
Elvileg megmarad, és ha megnyitod a lejátszód könyvtárát látod hogy ot van a két gyári animáció(azt még nem tom, hogy hogyan kell visszaállítani). Animácíót még nem kíséreltem berakni.
-
csasziga
csendes tag
Én is használom a logó készítő progit, nem nagy ördöngőség használni.
1. Először is letöltöd a gyártó honlapjáról a Logo Convertert (feltelepíted)
2. Megnyitod a programot és a bal oldali sávban a szg. könyvtáraiból kiválasztasz valamilyen képet, vagy logot. ( A program egy fenti keskeny ablakban megjeleníti a képeket.)
3. Majd mikor a kiválasztottad a képet megjeneíti egy nagy ablakban. Az egér bal gombját nyomva tartod, és megjelenik egy nézet ezt oda huzogatod a képen amit megakarsz jeleníteni a kijelződön.
4. Felengeded a bal egérgombot és egy kis ablakban (fent) /fekete-fehérben/ megjeleníti, hogyan fog festeni a kijelződön. (Ezzel sokáig ellehet szórakozni!)
5. Ha ezzel a réssszel készen vagy már csak el kell menteni. Rá kattansz a ''Save''-re, megjelenik egy felugró ablak. Itt választhatsz, hogy ''Login File'' /bejelentkezésnél/ avagy ''Logout File'' /kijelentkezésnél/ jelenjen meg a kép, ezt követően katt az ''Image File''-ra és akár egyből a lejátszódra is mentheted, az elkészített ''csodaművet''.
6. Rá csodálkozás a kijelzőre, hogy milyen állati lett (vagy hú a szarba ez pocsék lett).
Én még mindig nem tudtam olyat csinálni amire azt mondhatnám: ''ez igen ez már tetszik'' -
csasziga
csendes tag
Szevasztok!
Én nekem akkor ezzel az M-Sync-el kapcsolatban lenne kérdésem.
Most már a menüben szerepel az a menü pont ahol ezt be tudom állítani, be is kapcsolom.
Én úgy veszem észre, hogy semmi értelme nincsen, semmilyen változást nem észlelek. Akkor pntosan mi is ennek a lényege?( A gyár honlapjáról a szg.-re még programot is telepítettem, de azt végleg nem tudom kezelni.) -
csasziga
csendes tag
Köszike! (Mic-Ace-nek)
-
csasziga
csendes tag
Lehet, hogy még e téren nagyon kezdő vagyok, de a gyár honlapján a legfrisebb frissités az 1.51E file volt.
Az egy 1.60D honnét tudnám letölteni? -
csasziga
csendes tag
Állati meghozták!!!
De mint ha a menüből kimaradt volna a 6.pnt ahol a(z) M-Sync funkciót lehet bekapcsolni. De nagyon remélem, hogy még csak én vagyok hozzá hülye, hogy nem tudom kezelni -
csasziga
csendes tag
Itt is érdemes megnézni: Bővebben: link
Nem rossz oldal én itt rendeltem /most már csak ki kéne szállítaniuk (ami állítolag 3 nap) /
Talán holnap már meglesz. -
csasziga
csendes tag
Én nekem 2000 mAh-os aksim van. Majd megírom meddig bírja, /az lenne a jó ha minál később kéne róla írni/
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
csasziga
csendes tag
Szejasztok!
Én most rendeltem (tegnap), egy készüléket. Sajnos saját tapasztalaim még nincsenek, de mind magyar mind külföldi oldalakon rengeteget olvastam róla és 90%-ban szinte csak dicsérik,(nem hiába esett rá a választásom).
A koreai gyár oldalán azt olvastam, hogy vmilyen szövegesdokumentumot beviszel (csak pár nyelv volt felsorolva) és azt ki olvassa neked. A másik hogy képes a dalok szövegét (tehát az énekelt szöveget) megjeleníteni a kijelzőn (kareoke).
Hát én ezekben a tulajdonságokban erősen kételkedek, nehezen hihetőek.
Annyi biztos hogy, az olvasottak alapján egy nagyszerűgép!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest