- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
eles
csendes tag
Nekem kontakthibás lett a kábel, ezért megpróbáltam vásárolni. Egybe kábelt nem kaptam, de kaptam átalakító készletet, ami egy A_A típusú USB hosszabbitóval kiegészítve kitűnően használható. A készletből a 4 pólusú mini-t (nem a mini D-t) kell használni.
Ahol vettem: Lendi Multimédia, Bp. VII. Király u. 69, ára kb. 1.400,- Ft. -
Speeedfire
félisten
Nem tud valaki valami leírást arról hogyan lehet darabjaira szedni egy emp-200-ast?
-
mex28
csendes tag
Sziasztok! Megtaláltam az 1000 éves EZ-AV EMP200-as mp3 lejátszómat, de sajna a kábel nem került elő. Esetleg nem tudná valaki megmondani milyen kábel kell ehhez? Valami egyedi, vagy lehet esetleg venni is ilyet? Köszi.
-
perempe
veterán
Milyen csatlakozóval lehet rádugni az USB kábelt? Lehet, hogy kell venni egy újat.
-
bandii
csendes tag
Helló! Vennék EZAV EMP-200-ast vagy 400, 450-est minimum 512MB memóriával, de inkább 1gigával. Ha van valakinek elfekvőben és már nem használja, szóljon. Köszönöm!
bandhi@freemail.hu -
eziskamu
addikt
Ez egy "Hátha hajnalban van Ezav tulaj a környéken" up
-
eziskamu
addikt
Itt már mindenki eladta/leharcolta a sajátját? Senkinek semmi infója, mi lett a céggel?
-
eziskamu
addikt
upsala
-
eziskamu
addikt
up
-
eziskamu
addikt
up
-
eziskamu
addikt
NA valaki?
-
eziskamu
addikt
Valaki meg tudná nekem mondani, mi lett az EZAV-val, mert a régi oldalán valami szervízes koreai hablaty van, míg új oldalt meg nem találtam.
-
Blackdeath
aktív tag
válasz
Blackdeath #1416 üzenetére
közben már megoldottam a problémát!
kiderült hogy csak egyszerűen át kellett formáznom sima FAT-ról FAT32-re.
de jól eldumálgatok magammal! de nem vaok ám skizo! -
Blackdeath
aktív tag
üdv!
van egy nagy problémám a lejátszómmal (EZAV T2 (EMP-450))! van most rajta 107 db mp3-as zene és még 340mb szabad hely. és egyszerűen nem enged több zenét felmásolni. a total commander azt írja ki hogy szüntesse meg az írásvédelmet. egyszerűen mintha megtelt volna! pedig még van rajta hely bőven!
egy zenét letöröltem, és csak úgy sikerült felraknom rá egyet. de csak EGYET!!!
lefeküdt volna a vezérlője vagy mi??? esetleg vmi ötlet?
PLS HEEELP!!!!!!!!! -
zabla
aktív tag
sikerült már valakinek szétszedni a 200ast? a hátsó fémburkolat csavarokkal van rögzítve, de miután azt leszedtem semmi csavar nincs ahol továbbhaladhatnék:S
-
Hulot
tag
Ki ért hozzá?
EMP-500-asom megállt. Bekapcsolás után jön az animáció, majd kiirja a verziószámot és úgy marad. Usb-ről sem éled fel.
Előtte fájlt másoltam volna rá, de kiírta, hogy betelt majd azt láttam hogy minden gyári könyvtár kétszer szerepel. Egyiket közülük letöröltem, majd utána a maradt könytárakban nem voltak meg a fájlok.
Tönkre ment? Hol javítják? -
whirus
tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretném eladni EZAV Emp-500-as lejátszómat méltó utódjának.
1 gigás, minden cuccával, gyári fülessel, szép állapotban.
2 éves lesz májusban. A gumibugyi csak pár órára volt leszedve róla a 2 év alatt, tehát a ''fényezése'' is gyönyörű. 2 év alatt semmilyen probléma nem volt vele, stabil a szoft is
Olyan 15 körül gondoltam.
Veszprém és Fejér megyében tartózkodok.......
Üdv. Mindenkinek!! -
<Mateus>
tag
a T2 és a 450 az ugyanaz?
-
<Mateus>
tag
mi a véleményetek a 600asrol?
-
Marek2
csendes tag
Üdv!
Nem tudjátok, hova lett az mp3centerről a 600-as fórumja? Ha elfogy az árukészlet mindent megszüntetnek? Ennyire kifutó darab már az ezev 600-as? kicsit szar, hogy most már nem lehet olvasni+ kérdezni sem. Így akkor már le vagyunk szarva? -
Szabesz
őstag
válasz
screwdriver #1402 üzenetére
de azt már olvastam, hogy bekapcsolva kell ezt a kütyüt rádugni a gépre.
Igen, erre jöttem rá én is, s bevált
Tudom, jó a reakció-időm -
KAdes_
csendes tag
Egy EMP-450es boldog tulajdonosa vagyok lassanként egy éve. Nagy megelégedésemre semmi gondom nem volt vele. Akik most kíván vásárolni azoknak egy-két jótanács.
A gyári füles az elég felejtős, helyette rögtön érdemes újat venni. Persze nem hallgathatatlan minőséget produkál vele, de azért érezhető lesz a csere után a változás.
Videolejátszás. Ez egy érdekes része az EZ-AV-oknak. Inkább olyan „tegyükbeleosztrárakjukadobozrajól” típus. A lejátszóhoz kapott szoftverrel lehet videot grabbelni 15fps-sel. Próbáltam 1x. Mesékkel egész tűrhető lesz. Én SouthParkot ajánlanámAki használni akarja ne, felejtse majd el kikapcsolni a médialejátszójában az overlay modot. Vegyétek figyelembe hogy a lementett anyag messze nem a helytakarékosságáról híres.
Aksi. Amikor a választásnál tipródtam, hogy melyik lejátszót vegyem, nagy parám volt hogy beépített vagy elemmel működőt vegyek. Azt hiszem jó döntés volt a beépített aksi. Ha emlékeim nem csalnak kb 2-3(!) alkalom volt amikor lemerült a lejátszóm. A teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy elég gyakran cserélem a számokat, tehát valamennyit mindig van töltve, de ez így is elég.
Összefoglalva. Arra amire vettem, hogy mp3makat hallgassak tökéletesen megfelel.
A kezdeti pozitív tapasztalatokra alapozva megleptem a barátnőmet, egy igazi női darabbal, egy EMP-700-zal vagy az EZ-AV honlap alapján PEBBLE-vel.
Elegáns csomagolás. Szokásos tartozékok. A lejátszó elképesztően apró. Inkább kis ékszernek mondanám. Semmi súly. Bekapcsolásnál pislog. Egyszóval igazi aranyosságkeltő. Hátárnya, hogy minden része műanyagból van. Érdemes odafigyelni hol tartjátok, mert könnyen karcolódik!
Meglepően jó hangminőségű füles jár hozzá. Sajnos nálunk nem sokáig bírta, mert a füles kábelei elég vékonyak az anyaga pedig hamar fárad és törni kezd.
A hangképe nekem jobban tetszett még a sajátomnál is – tisztábbnak éreztem. A kijelző a lejátszóval együtt elég kicsi ezért aztán nem sok info fér el rajta, de átlag használathoz elég lesz. Ha valaki meg nézegetni akar, akkor ne ezt vegye
Aksira kb ugyanazok vonatkoznak mint az EMP-450-nél (azért nem árt egy leheletnyivel gyakrabban töleni)
Fagyások. Az én 450esemmel ilyen még nem fordult elő. A 700as a fél év használat során egyszer fagyott. Ez azt hiszem elég jó arány. Főleg ha hozzáveszem, hogy szerintem a fagyások legnagyobb része a filecserélő hálózatokból lekerül hibás mp3-ak okozzák. Azért egy ilyen lejátszónak nincsenek olyan hibakezelő rutinja mint egy számítógépes szoftvernek.
Szóval, ha meg akarod lepni a barátnődet, igazán jó ajándék lehet. -
screwdriver
tag
Nekem 450-es van, a rádió hangja nekem bejön.
Szerintem jobb mint a Meizu M6-é.
De én keveset hallgatom, mert a műsor ami nem jön be.Tehát hurcobálás közben nem tudom hogy viselkedik.Nem tudom elmegy-e a vétel stb.
Ha csak úgy otthon használtam, kint a kertben stb nekem nem recseg,ropog.
Szerintem viszont a jobb füles a vételen nem javít csak a hangzáson. -
Marek2
csendes tag
üdv mindenkinek!
én 600-as tulaj lennék s a rádió részével nagyon nem vagyok kibékülve, recseg-ropog elhalkul stb.. tudtok segíteni, kinek milyen a rádiója 600-asok közül?írtam az mp3centerre is, mert ott vettem,s a moderátor azt írta, hogy a ''fülhallgató működik antennaként, így pl. nem érdemes azt csavargatni közben'', akkor ez azt jelenti,hohy egy jobb fülessel stl a rádió is jobb? -
Csuvi333
csendes tag
Hello!
Én egy EMP 600-as boldog tulajdonosa lennék, ha ez az egy hiba nem lenne, nem is a keszülékkel, hanem inkább a MusicFriend 600 ver.3.0-ás programmal.
Szóval egyszerüen nem tudok felvenni a Movie Friend-el a Windows Media Player-ből(és más Média Lejátszóból sem), hanem hejette (a video hejett) feketeséget vesz de csak ott ahol a video megy, még máshonnan feltudok venni.(pl internet, java játék meg stb.)
Valaki tudna ebben segiteni?
Előre is köszönöm!
Bye! -
screwdriver
tag
válasz
Szabesz #1401 üzenetére
Na mert nekem van ilyen ház elejére kivezetett két usb csatim is, meg amit nem raktam a gépbe, pci helyet foglaló usb csat. Ezek kábellel mennek a lapra.
Ezekre írogatták, hogy nem szereti a 450-esOkát én sem értem igazán.
Az itthoni forgalmazó oldalán is írtak ilyet a készülék topikjában...igazi megoldást ott sem írtak rá...
Amíg nem jöttem rá a LAN kihúzásra...de azt már olvastam, hogy bekapcsolva kell ezt a kütyüt rádugni a gépre...
Szóval ezután már úgy tűnt, felismeri a gép (XP).
De másolásnál...úgy viselkedett mint neked. Másolás közben kiírta megtelt a lejátszó...pedig nem.
Megszakadt a másolás stb. ilyeneket művelt. -
Szabesz
őstag
válasz
screwdriver #1400 üzenetére
Az előző egy Athlon XP konfig volt, Abit NF7 alaplappal, azzal ment zökkenőmentesen, azon is XP Sp2 volt mint ezen.
a tíz USB mind alaplapra forrasztott (a plusz négy kivezetést nem használom (14... ennyi USB-s cumóm nincs)
Egy DFI lappon már csak nincs probléma semmivel, marad a Win vagy maga a készülék
A háló kábel kihúzást még megpróbálom, hátha.. -
screwdriver
tag
válasz
Szabesz #1399 üzenetére
A 450-es usb csatlakozásával sok embernek van problémája.
Nekem is....
Az EZAV honlapján is csak azt javasolják a problémára, hogy próbáld ki az összes usb porton
Nálam csak a hátsó, közvetlen alaplapra forrasztott porton hajlandó menni, de csak ha lehúzom a kábelt a LAN csatlakozóról
Van egy rakat usb-s eszközöm...és minden más megy rendben.
Ja és bekapcsolt állapotba kell rádugnom a 450-est. A 400-ast simán kikapcsolt állapotban csatlakoztatva feléledt a kütyü és másolhattm rá adatot is. Ennél nem.
Az új pc-ben van az ördög megbújva netán XP SP2-vel. A régin is ugyanilyen op rendszer ment? -
Szabesz
őstag
Üdv!
EzAv 450 tulaj vagyok, most lenne egy kis problémám vele.. nade az elejétől: megvettem minden fain, fel is másoltam rá vagy 8-900Mb mp3-at.. megy azóta is, minden oké... most szeretnék rá másolni (teljesen új PC..) csak egy csatlakozón ismeri fel a tízbőlkilencben ismeretlen eszköz.. na mind1 felismerte, másolnám fel a cuccot, folyamatábra megáll (kb 60-70%), úgy is marad, majd a Win közli hogy I/O hiba miatt a file elveszett, illetve az eszköz nem elérhető... aza 60-70%-a a számnak fenn is van, nade a többi? Bedobta az unalmasta lejátszó? Gari?
-
screwdriver
tag
Nálam csak 400-as, 450-es van de szvsz ez utóbbi majdnem 600-as.
A cserélhető akksikra biztos adnak itt neked választ.
A számkijelzés a 400-450-en fut mint a fényújság. Szerintem ilyen a 600-is.
Ha bekapcsolod a kivezérlés mérőt akkor játék közben ez foglalja el a cím helyét.
Hang: Nekem a 400 is tetszett. a 450-en szerintem jobb lett a rádió vétel és hang is.Szerintem a mp3 lejátszás is javúlt de lehet csak úgy érzem.
Háttérzaj nálam nincs.
Most hozzám került egy Meizu M6 (most tesztelték itt a PH-n)
Rádiója gyengébb.
Hangja mp3-nál stb., EQ, stb hát más... de szvsz jobb.
Basszus...nagyon mélyre megy...meglepett!
10 sáv EQ 16Khz és 20Khz is!!!
Kezelése viszont nekem nem annyira jön be...túl érzékeny...zsebben nemtom hogy lehetne használni.
De nem ábrándultam ki az EZAV ból sem. Szerintem nem rossz játszók.
Ahol venni akarod ott vettem én is mind. Nagyon rendesek..ki lehet próbálni a kütyüket.
vigyél egy fülest amit ismersz és füleld meg. -
Felho
csendes tag
Sziasztok tervezem egy EZAV EMP-600 - 1 GB lejátszó vásárlását
Kérdésem lenne hogy 2db 1000mAh akksival medig birja
mert az mp3center oldalán ezt olvasam
id''Először is az 1000mAh akksival pontosan 10 órát bírt ki nekem, kb 1/3(vagy még annyi) hangerőn sem a 128 kbs-os tömörítésben. Igaz h. ogg formátumba volt és nem mp3ba. És ezt is ugy, h. az első 8-9 óra után váltott kb 50%os akkura, majd hirtelen 1-2 óra alatt sitty sutty lemerül''
Valós ez a álítás??
Másik
id''A hangja tűrhető, egy középkategóriás hangminőség'' ez mit takarhat van benne
elég mély és magas nics benne zavaró hátérzaj
Harmadik
id'' Jah, a kijelzője kicsit zavar(engem) h. kicsi, keveset mutat a szám címéből egyszerre''
ez mit jelent hogy nem lehet látni lejátszás alatt a szám egész címét
Előre is köszi a megtisztelő válaszotokat -
screwdriver
tag
Nálam az alaplapon van 4db usb + a LAN kimenet, ezek ugye a ráforrasztott csatik.
A házamon van 2 db usb csati, ami kábellel megy a lapra. Eddig ezzel nem volt semmi gondom. Pendrive, CF kari olvasó, ezav-400, mind innen ment.
Van egy gyári WD külső vinyóm is az se csinál cirkuszt.
Ezen előrehozott csatikon nem ismeri fel a win. Ha a hátsó alaplapira dugom, ott akkor megy, ha kihúzom az adsl modemet
Még annyi, hogy érdekesség kedvéért ki akartam próbálni a ''mozgókép'' funkciót.
Hangot nem rögzít nálam a capture progi.
Movie friend 3.0-ás (400-ashoz valónál) egyszer volt hang, de ott szétesik a lejátszón a kép.
A 450-hez a 600-ashoz való progit adják szvsz, na ezzel nem tudom mozgásra bírni a kivezérlés mérőt...
majd vacakolok még csak nincs sok időm... -
lorcsi
veterán
válasz
screwdriver #1388 üzenetére
a 600-as semmi ilyet nem csinál
most próbálgatom a diktafon funkciót 2-3 nap és pontosabb részleteket is tudok majd
#1387. a cerka akksi nehezen garis problem -
screwdriver
tag
kollégám ma meglátta...megfülelte. azt mondta vesz egyet ő is.
mutattam neki a 600-at isa cserélhető akksi (elem) miatt.
bár nekem nincs rossz tapasztalat a 400-al sem ilyen téren.
mondjuk nálam nem megy azért egész nap.
a kollegosz elég árérzékeny...de még ő is elfogadhatónak tartotta az összeget amiért adják -
Kaoru
senior tag
válasz
screwdriver #1392 üzenetére
600 van nekem, azzal is tökéletesen elégedett vagyok, jó ksi kütyük ezek
-
screwdriver
tag
Ahogy írtam lóg egy rakat cucc a lapon is.
Két dvd író + cd író (plextor premium), kapcsolható rack, vinyók stb.
Eddig semmilyen usb drive-al nem volt semmi gondom, sőt az EZAV 400-al sem.
a többi usb-s kütyüm mind usb 2 normás.
MSI lapom van és az uccsó bios van rajta.
Szó van ilyen jelenségről mind az EZAV, mind a magyar kereskedő honlapján sp2 kíséretében
Na de majd vhogy megbírkózom a dologgal. Eddig olvastam ilyet 450 és 700 nál.
De azért nem kell leírni a kütyüt hang tekintetében szvsz. Szereztem múltkor egy Sennheiser HD 595-ös fejhallgatót.
50 ohmos, tehát kihajtható, de nem walkman füles. Ezután a HD 600 ill. HD 650 következik hangminőségben, aki ismeri tudja miről beszélek.
Szóval nincs zaj a számok közt, nem kattog, és igen ez a kütyü jól szól.
Egy 290$-os, itthon 45K-s fülessel is. Az EZAV 400-al dettó.
Ezért választottam a mizériákkal együtt. -
Kaoru
senior tag
válasz
screwdriver #1390 üzenetére
lol erre hogy jöttél rá XD?
akkor valami ott van elgubaszolódva az alaplapodon. esetleg bios frissítés -
screwdriver
tag
köszi a választ.
gyorsan írok mert a vihar miatt kikapcs lesz
szóval érdekes.
ki kell húznom az adsl modemet az alaplapi lan kariból. röhej.
már feltöltöttem rá a cuccost. majd meghallgatom.
amúgy a másolás már gyorsan ment rá.
bár ezt a firmwaret nem értem miért nincs az ezav oldalán semmi. a 400hoz van.
holnap még jövök.
még 1x kösz! -
Kaoru
senior tag
válasz
screwdriver #1388 üzenetére
a firmware-t nem bántja ha win alol formázod, sztem vidd vissza, ellenőrizzék egy ottani gépen, s adjanak újat. Nehogy azt mondják azért nem müxik, mert cseszegetted, ileltve neked is kevesebb fejfájást okoz.
-
screwdriver
tag
Szaisztok! Látom kicsit pang a topik.
Adódott egy problémám, és amíg a neten utána keresgélek, ide is beírnám a kérdéseket, hátha tudtok segíteni.
Nagy úr a 3 napos csere idő.
Már egy éve elégedett tulaja vagyok egy EZAV EMP-400-nak.
Azt használom diktafonként stb. meg nem akarom le-fel tölteni rá a cuccokat ugye lévén USB 1.1-es még.
Most beugrottam egy EZAV 450-be akciósan megfelelő árnak tűnt, és line bemenetről egész jó tapasztalatom van a régivel. Zene ötleteket akartam rá felvenni, gitár stb.
Az első darabnak a kijelzője kicsit csálé volt, zavart, kicserélték. De nem volt a gépemen csak a line-in és a tuner volt próbálva.
Amit helyette hoztam, fizikailag rendben van.
Viszont az XP SP2-m nem ismeri fel. Láttam másnál is ezt az EZAV fórumon.
Válaszuk : próbáld ki a többi usb porton vagy másik gépen.
Nálam a 400-as simán megy a mostani géppel. A kingston 1Gb pen drive, CF kari, WD gyári kűlső 160Gb vinyó, DTK külső rack megy.
Ez nem megy.
Olvastam, hogy kapcsoljam be és úgy csatlakoztassam.A 400-as másképp működik.
Nyert. Win kiírja, hogy ott van.
Viszont teljesen megteltnek jelzi a win.
Se intézővel, win commal nemtudok rárakni semmit.
Music Friend 3.1 install után error üzenet. El sem indul. 3.0 elindul, de nem tud írni rá.
Win alól nemtom ha megformáznám, nem veszik el a firmware?
Még egy gond. A gyártó honlapján nincs 450-re való, egy firmware sem, még az első sem.
Nincs egy linketek?
Ennyi lenne elsőre. Még van a holnapi napom, meg talán a hétfő...
Kösz
[Szerkesztve] -
Blackdeath
aktív tag
Üdv!
nah végre, két nap alatt hozták házhoz a kicsikét, végül is egy EMP-450-es mellett döntöttem, nem volt rossz választás! naon zsír kis kütyü! -
lorcsi
veterán
válasz
Blackdeath #1384 üzenetére
sajnos ez nem olyan jó mint ahogyan gondolod
ezekkel az a baj hogy a beépített akkuk teljesítménye csökkenni fog majd idővel el is romolhat végleg, ekkor pedig nagy valószínűséggel csak a szervíz tudja cserélni
egy sima AA vagy AAA akkuval működőt bármikor vehetsz vagy saját magad cserélhetsz is
Természetesen ne legyen igazam, de a veszéllye fenn áll
-
lorcsi
veterán
válasz
Blackdeath #1382 üzenetére
azt hiszem az a belső akkus, ugye?
-
lorcsi
veterán
válasz
Blackdeath #1376 üzenetére
szerintem a 700 nagyon kicsi, a 600 valamivel nagyobb jobban kézreáll
-
nipon
csendes tag
válasz
Blackdeath #1378 üzenetére
Ha Bp-en laksz, sztem menj el ide és próbáld ki mind a kettőt. Az eladók rendesek, én több mint 1/4 órán keresztül próbálgattam a lejátszókat.
Bemutatóterem:
Cím: 1107 Budapest, Ceglédi út 1-3.
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9 - 17 óráig
Telefon: (06-1) 43-13-415
(06-1) 43-13-445
Fax: (06-1) 43-13-415
E-mail: info@mp3center.hu -
nipon
csendes tag
válasz
Blackdeath #1376 üzenetére
Hello!
Nekem 600-om van.A fülhallgatója nekem kicsit rövid, még 5 cm kéne és akkor a nadrágzsebben is kényelmesen lehetne hordani. Kicsi a kijelzóje, és napsütésben nehezen olvasható. Csak a számból eltelt időt tudja mutatni,a hátralévőt nem. De azért jól szól, jó a rádiója is. Itt többet megtudhatsz: [link] -
nipon
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy 600-ast vettem, de nem működik a FADE funkció. Ez nálatok is igy van(szoftver hibája), vagy csak az enyém rossz? -
lorcsi
veterán
remélem nem lesz vele gond
A rádió tényleg nem az igazi -bár még próbálgatom- van olyan adó ami tisztán jön menet közben is- ez elhanyaholható funkció
leginkább csak feltett zenéket hallgatok majd rajta (rádióban nincs olyan ami tetszene)
Neked is adtak hozzá egy olyan narancsos csuklóratehető tartót?
(leginkábberre hasonlít)
[Szerkesztve] -
Kaoru
senior tag
Voltam, ezav emp 600-at vettem. az emp 700 kicsi. naaaaaaaagyon kicsi, nem bírtmavolna rendesen navigálni benne.
Szerintem 600 nagyon jó, bár ez még csak 1 napi használat után mondom.
Videó egész jó (legalábbis én amv-ket [anime music video] rakok rá az egész türhető), konvertálásnál a következőkre kell figyelni:
Kellékek -> Szórakozás -> Hangrögzítés -> Stereo mix legyen bekapcsolva. Ok, majd a recording fülnél stereomixet engedélyezni, és kb középig felvinni a csúszkát. Véletlenül se maxra, mert akkor torzítani fog az egész.
Illetve megoldás 2: felveszed a videót, majd kinyered belőle az audiosávot és átrakod mp3-ba és ráhúzod mindkettőt azonos néven a kütyüre. -
Kaoru
senior tag
Lehet kapni ez EZAV EMP 700-at. Olvasgattam pár külfödi reviewet, amik dícsérik a jó hangerejét és szídják a rádióját, illetve a számok között lévő 3s szünetet.
Van már valakinek konkrét tapasztalata ezzel a lejátszóval kapcs? Vagy inkább legyen belőle ezav emp 600?
A hszeket előre is köszi! -
Gifos
csendes tag
Én 1 EZAV EMP-600 - 1 GB -n gondolkozom,tudtok róla valamit mondani?,mert igazság szerint nem tudtam 100%-ra eldönteni,hogy melyiket vegyem meg.
-
szandro
senior tag
Nem is Sennheiser MX300-ast kaptam hozzá...
-
szandro
senior tag
Na megjött a 450-esem!
Az lenne a kérdésem, hogy ki mennyi ideig töltötte ezt először??? -
Sziasztok!
Teccik nagyon az EZAV EMP-600 - 512Mb típusú lejátszó. Azt szeretném megkérdezni ,hogy:
- 1. Megéri -e? Milyen a hangzás, kezelés, kijelző.
- 2. Arról a ''pattogásról'' szeretnék kicsit többet tudni.
- 3. A 600 ashoz mi jár a dobozban.
- 4. Ha rádugom egy USB -re akkor olyan mint egy pendrive? (Nem kell külön progi a filek fel le másolgatásához)
- 5. Még valami fontos tudnivaló van-e?
Köszi! Sziasztok! -
szandro
senior tag
válasz
Macilaci457 #1356 üzenetére
Nem vagyok Bp.-i sajnos...
-
szandro
senior tag
válasz
Macilaci457 #1354 üzenetére
Igen, tudok róla, de valahogy mégis jobban megnyugtatna innen egy válasz, észrevétel, tapasztalat...
-
szandro
senior tag
válasz
Predator... #1352 üzenetére
LoL
Én ezt az oldalt mp3center.hu-nak ismertem!
De így is jó nekem! Néztem itt igen, most meg már azon vacilálok, hogy 1gigásat vagy 512-eset vegyek... -
szandro
senior tag
FEL!
-
szandro
senior tag
Hello!
Gondolkoztam egy ilyen vásárlásán:
EZAV EMP-450 - 512 MB
Vélemények, személyes tapasztalatok?
Köszönöm -
wjoe
tag
Sziasztok EMP-600 Tulajok!
Valaki volna olyan szíves feltenni a Gyári CD-ről a használati útmutatóját egy free tárhelyre és ide a fórumra kilinkelni. Ugyanis a gyártó honlapjáról nem tölthető le.
Sokat segítene a választásomban (MPIO FY600 vs. EZAV EMP-600)
Az EZAV felé hajok, mert jókat írtatok az mikrofonos felvételéről (tiszta, AGC) és egy külső mikrofonnal még akár 48KHz-256kbit/s felvételt is tudnék készíteni.
Előre is köszönöm. -
Predator...
tag
Tud már valaki valamit a boltokba való érkezéskor???
Szülői szponzor már megvan csak attól félek hogy mire eljutok odáig h mennyek venni addigra elfogyik mert sokan várják már..:S -
Ofly
csendes tag
válasz
Predator... #1345 üzenetére
Lehet vég újonnan olyat kapni egyáltalán? Meg itt a fórumban korábban problémáztak vele valamit szoftveresen asszem. Szülők erős ráhatása eredményeképp, (''Ezek csak hitegetnek, felesleges várni rá...'') ma elmegyünk venni egy Meizu E5 521MB-osat. Annak nincs színes kijelzője, nem tud videót és drágább is, de van a városban, nem kell rendelgetni meg ilyenek. Szóval én most elbúcsúzok ettől a fórumtól, további jó beszélgetéseket! Bye allz!
-
Predator...
tag
Hát én is nagyon remélem...de sztem márc 20 után veszek..akkor lesz $-em
amúgy arra is gondoltam hogy miután a boltban kipróbáltam és esetleg mégse jönne be a videó megjelenítése vagy ilyesmi akkor emp-200-ast veszek..ugyanennyiért csak az 1gb-os -
Ofly
csendes tag
wazee, csúsznak... most márc. 20.van kiírva, remélem, h addigra télleg hoznak...
-
Ofly
csendes tag
Remélem nem baj a reklám, hiszen a közösség érdekét szolgálja, ha bejelentem:
Az MP3CENTERBEN HOLNAPTÓL LEHET RENDELNI A 450-EST!!!
[Szerkesztve] -
LittleG
tag
válasz
Predator... #1339 üzenetére
Nem csak mpeg4-ből átkonvertált dolgokat tud lejátszani? Bármelyik hagyományos formátumot ha átkonvertálod pfl-be akkor lejátsza?
-
Predator...
tag
Hali
eddig innen sok hasznos info-t tudtam meg a 450-esről
[link]
Én is beszerzem a saját 450-esem (szülinap márc 31.)
OFLY ha meglessz küldesz róla nekem képeket mail-ra vagy msn-en??
megköszönném...infoim a PH-s adatlapon
Engem nem zavar h belső aksis... meg jó h USB-ről akárhol tölthetem...suliba melóhelyen....akárhol.....na mind1 nekem bejön a cucc az a baj..hogy pl 512-est veszek és ha avi-ból csináltam 3gp-t telóra akkor 700 megás filmből 100mega alatt megvoltam...ez a PFL formátum amit a lejáccó csinál inkább csak bővíti...700Mb-ból 800Mb....nc
max klippeket lehet rajta nézni de arra meg kíváncsi a halál....amúgy mivel 96X96-os a kijelzője sztem a videókép méretet átkonvertálom és így kisebb lesz a film mérete meg a képméret is...itt kérdés a minőség...vagy...(ezt még nempróbáltam ki) aviból 3gpbe aztán vissza aviba...nemhiszem h a konverter progi kiterjeszto a méretet mind a képméretre mind a video méretre gondoltam...
na majd meglátjuk azért aki tud ilyesmiben segíteni tippet adni stb...azt szívesen olvasgatom...
UI.: ((hamár van 512-es mp3 lejáccóm ami filmet is támogat és 65k színű...csak néznék már rajta filmet....)
Peace aLL -
Ofly
csendes tag
Nekem meg pont az benne a vonzó, mivel nincs kedvem állandóan AAA-s elemekért pénzt kiadni, ha meg akksit veszek, azt ugyanúgy töltögetni kell... Ha minden jól megy pénteken megrendeljük a leendő 450-esem, megkapom névnapomra (ami ma van, lévén Tamás vagyok
)
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
válasz
Predator... #1333 üzenetére
Nekem ugyan 200-as van, de én egyenlőre nagyon meg vagyok vele elégedve. Jó hangminőség, strapabíró(persze csak bizonyos korlátok között), jól néz ki, mi kell még? Ha jól tudom a memória egyikben sem bővíthető. 26-27k szerintem korrekt ár érte. Egyedül a beépített aksi, ami nekem nem szimpatikus a 450-ben.
[Szerkesztve] -
DrAk3
csendes tag
valaki help me!! mért van az hogy mikor bekemcsolom kiirja a memoritát meg a versiot és enni nem megy tovább
-
feise
aktív tag
válasz
láttam élőben, tényleg úgy néz ki, bár már nem olyan ''ékszszer hatása van, mint a 200-asnak''. kisebb.
az enyém kész. cseréltek benne csatlakozót, kapott még 1 év garit, (csak a csati) meg 2 hetet az egész cucc, mivel szervízben volt -
Ofly
csendes tag
válasz
Nem cserélhető, se nem bővíthető a memóriája. Nekem sajna nincs. MÉG. De én is kíváncsi lennék pár nem official fotora.
-
Predator...
tag
Hali...
Kb 20 perce láttam egy EZ-Av mp3 lejáccót és naon megtetszett ő az EZ-AV EMP 450-es lenne...
nem ismerem ezt a márkát így a lejáccóit sem...megköszönném ha írnátok pár véleményt róla esetleg ''handmade'' foto-k is jöhetnek hogy lássam mégis mekkora....apropó..ennek cserélhető a mem.?(bővíthető?)
amit néztem az 512-es és xy az ára de egy 1G-osnak 9000ft-al drágább viszont ha már ott tartunk akkor a 9000 mellé még 5000 ésakkor Iriver H10 4Gb...
nem mind1 sztem
Köszöntem Peace
UI.: (Ha tudtok ajánlani max 30k-s mp3 lejáccót szines kijelzővel, zavarjatok rögtön át egy másik topic-ba...igen-igen ilyet keresek) ;)
MOD: UI. után kettőspont zárójel = szmájli
[Szerkesztve] -
Ofly
csendes tag
Futárcég esetén még én sem hallottam lopásról, de pl a Tékozló Homáron olvastam, hogy postán szokás vacsővel helyettesíteni az mp3 lejátszót
Egyébként nekem semmi bajom a futárcégekkel, csak anyukám határolódik el nagyon tőlük...
Valószínű egyébként, hogy diákomat zsbrevágva fellépek Pestre, aztán megveszem sk.
Csak előbb kéne a szülők anyagi támogatása -
feise
aktív tag
kilopják?? ezt hogy érted?
ilyet még nem hallottam.. olyat, h Németországból idáig videokártya helyett egy darab vas kerül a postai csomagba igen, de hogy a futár lopkodna, azt nem!! mindneesetre jobb nem postán rendelni, hanem valami nevesebb futárcégnél, ami nem engedheti meg, hogy iylen előforduljon, a legtisztább meg persze bemenni személyesen! de.. az lehet, hogy még drágább is lesz Szolnokról
-
Ofly
csendes tag
Én is erősen fűzöm a szülőket egy 450-es vásárlásán, mert így elsőre az ár/érték aránya elég baráti, a baj csak az, hogy Pesten van az ATCOmp üzlet, én meg szolnoki vok, utazgatni kell érte, amit nem szeressek, neten meg nem rendelhetek, mert szülők szerint akkor tuti kilopják belőle a dolgokat
-
perempe
veterán
[link]
Kb. erre képes a diktafon egy koncerten. -
feise
aktív tag
Apro rész is van PH-n... ennek a topiknak EZ-AV lejátszók a címe.. nem ELADÓ EZ-AVok
Ez a q*va nagy kép meg egyenesen remek..
Felhívott ATCOMP... szánták bánták uyge, h nem tudta a kollega megjavítani normálisan. Most megint ott van ugye. Hétvégére ígérték, felhívtak, hogy alkatrészt kell rendelni, mert nem lehet forrasztani... ÉS EZT AKKOR NEM TUDTA?????? Ezért mondom, h tutyimutyi kontárkodás folyik ott... Húzzuk ki áprilisig, amikor lejár a garancia című.. szivassuk a fogyasztót..
[Szerkesztve] -
Ati77
tag
EZAV EMP 200, 1 GB belső memóriával, tartozékaival eladó.
Kiemelkedő minőségű termék - Elegáns, masszív fém burkolat - Exkluzív, egyedi design és tudás
-MP3/WMA/ASF lejátszás
-FM rádió, 16 tárolható csatorna
-USB háttértár
-Kiváló minőségű hangrögzítés
-Felvételi formátum:MP3/WMA
-Állítható felvétel érzékenység
-5 soros inverz LCD kijelző, egyedi kék megvilágítással
-USB 1.1
-Jel/zaj arány: 90 db
Audio kimenet: 2 x 20 mW
Adok hozzá 4 db Hama 1000mAh-ás AAA akkumulátort.
Karcmentes állapot, 6 hónapos, további 18 hónap garanciával.
Ára: 27000 Ft
Telefon: 06/70-631-7663
Azért adom el, mert fejlesztem a gépet, és ahhoz kell a pénz. A lejátszót nem nagyon használtam, 1-2 alkalommal halgattam rajta zenét. Leginkább csak diktafonként szolgált az ELTÉn. -
csasziga
csendes tag
Hát nekem is fura így lejátszó és zene nélkül pedig még csak egy napja kellett mellőznöm, hosszú lesz az-az egy hét.....
,de én még kivárnám boldogan azt a hetet vagy többet is ha tényleg rendesen helyre tudnák pofozni az ezav-om. Na persze nálam az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy én aztán tényleg folyamatosan járattam, nem volt olyan nap mikor ne hallgattam volna (nem keveset), így üzemidő terén nem kíméltem, de hát szerintem ez a legkevesebb amit egy mp3playernek ki kell bírnia...!
Hogy mit barkácsolnak benne, őszintén szólva én nem félek attól hogy sovány malac vágtába rá vetnék magukat, és azon törnék magukat hogyan lehetne ''megbarkácsolni'', hogy utána még jól is működjön, áá szerintem nem sokat törik magukat rajta...sajnos!
[Szerkesztve] -
csasziga
csendes tag
Na ma én is felküldtem Pestre a kicsikét, de hát nekem sincs sok hozáfűzött reményem, mivel én is az Atcompnál (mp3center) vásároltam, de ki tudja talán kisebb csoda folytán megcsinálják úgy hogy tényleg ne kelljen többet vissza küldenem (na persze csak mellékesen: a gari lejárta után ami kevesebb mint egy hónap múlva bekövetkezik, már úgyse küldöm
) Hát nem gondoltam volna, hogy még viszaküldözgetem eddig 110%-osan megvoltam vele elégedve, nagyon szerettem, és másoknak is nagyon bátran ajálgattam, most ezzel (a nagyon bosszantó & zavaró hibával) pöttyet vissza esett a szememben az ezav
-
feise
aktív tag
válasz
LittleG #1315 üzenetére
az újakra 2 év garit ad az importőr!! erre figyeljetek, nehogy átb@sszanak 1 évvel!
minishop? és is ott vettem.. csak nem ott árulják a selejtet?csere előtt hívd fel őket, mert nincs raktárkészletük. Legegyszerűbb, ha Ceglédi út 1-3.ba mész. ott az importőr, nekem gari appír ellenében szó nélkül kicerélték, erre most itt szívóznak
[Szerkesztve] -
feise
aktív tag
válasz
csasziga #1314 üzenetére
ez fordult meg az én fejemben is, h nem tudják emgcisnálni, csak húzzák az időt... de én most, h másodszorrav ttem vissza, BALHÉZTAM, mert elegem van, h megvettem egy drágább, minőséginke tartott lejátszót, nem TELStart, és akkor ezt kapom??? Cserekészülék nuku! 3×ra fogok odamenni!!! csávesz mondta, h 4 javítás után cserélik... nem tom, ha megint szar lesz, qva ideges leszek!!!
-
LittleG
tag
Nyugtassatok már meg, hogy a 600-al nincs probléma.
Vagy csak a fórum torzít, mert sokezer elégedett ezav tulaj nem írkál ide? -
wyctor0328
csendes tag
Szoval én ma vettem egy EMP-450-est, 1szer bekapcsoltam, minden ok, mondom rakok rá képet...raktam rá képet, bekapcsolom, erre elkezd felvenni valamit, és csinál 67 hangfelvételt, plusz a gombnyomásokra egészen máshogy vagy sehogy sem reagál...az EZ-AV-nek nagy bátorsága lehet, hogyha 2 év garanciát ad ezekre...ráadásul veszprémi vok, és a MiniShop-nál vettem, ami meg pesti, szoval szívom, mert ha van is rá 3 nap azonnali csere, akkor sem biztos h van időm ''felruccanni'' Pestre...na mindegy, tudom hogy többet EZ-AV-t sem veszek..
-
csasziga
csendes tag
Hogyan, hogy nem, 1óra börhéskedés után visszavarázsoltam a hangot, tehát hallgatható
de jobban recseg mint valaha, suliból hazafele jövet nem tudtam hogy helyezni (volt nyakba,zsebbe, kézbe) egyszerűen megállásnélkül recsegett-ropogott, lehet jobb ha meg se szólalt volna
-
csasziga
csendes tag
Egy csónakban evezünk /sajnos/, úgyanúgy 10hónap után adta be az unalmast oly annyira hogy most már nem is szól, tehát totál használhatatlan
Holnap én is felhívom őket, én már annak is örülnék ha jól megtudnák csinálni, bár múltkor a szomszédnak is ilyen gondja volt a lejátszójával (nem ezav, de ugyanilyen problém) és a szervízbe közölték vele, hogy ezek a hibák elég nehezen javíthatók,ha megjavítják akkor se mennek biztosra, tehát valószínű hogy ugyanaz a hiba pár hónapon belül ugyanúgy kijön
, végülis az üzletnek jó mert (pl mi esetünkben) pár hónapon belül lejár a gari és ha utána hibásodik meg kukázhatod és vehetsz helyette egy újat
Persze hogy enek a valóság alapja mennyi azt nem tudom, de a szomszéd végül is új lejátszót vásárolt!
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
Tegnap rendeltem egy 200-ast(az volt az utsó darab). Szerintetek MX500-as Sennheiser jó lesz hozzá v. szerváljak egy Koss-t?
-
Torry
addikt
Gyors kérdés:
Creative Muvo TX SE 512.
vagy
Ezav 200-as? -
tahoman
tag
Én a múlt héten ruháztam be egy 600-asra. Nagyon eltalálták a kis drágát. Nem gondoltam volna, hogy ennyire apró. Nagyon sok kiegészítőt adtak hozzá, amitől még szimpibb lett. Totál elegáns és rendesen össze van rakva. A gyári fülest rögtön cseréltem egy komolyabbra, mert nem vmi jó minőségű. Viszont utána minőségi zene jött a kis készülékből. A kijelző nem a legszebb, de nem is panaszkodok rá. Igazából videót nem szeretnék nézni rajta, mert túl apró. Minden gomb kézre esik és nagyn pontos. A diktafon miősége abszolút meglepett. Azt hittem, hogy gyenge lesz, de nagyon érzékeny és jó minőségű. A rádió is inteligens, viszont az USB átalakítót jól elrontották. Ha azzal dugom rá a gépre, akkor a kütyü lefelé néz, ami az asztal gépemen nem gáz, de a laptopnál könnyen megkarcolódhat a kijelző, ha nincs rajt a tok.
-
drowthru
tag
a 200-as szerintem jó választás nagyon, nekem is olyan van, és nagyon szeretem, a hibáit meg valahogy el lehet viselni (számváltásnál pici zúgás; usb1.1; nem tud lejátszáskor következő mappába ugrani, ha a jelenlegi végére ér - ezek zavaróak, de egyébként csak ajánlani tudom)
-
perempe
veterán
EMP-400-hoz keresek 1.18G firmware-t. (A gyári oladlon lévő link nem működik.)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- NVIDIA® driverek topikja
- Trollok komolyan
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest