- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
feise
aktív tag
válasz
loszerafin #896 üzenetére
az, h emp-200-asnál ÉN döntöm el, h szimpla pause, vagy rec-es... (hülyeség.. nehogymár ezen vitatkozzunk ;) ))
-
einstein
senior tag
válasz
loszerafin #896 üzenetére
Sziasztok! az lenne a kérésem, hogy az EMP-200-as ezzel a 2 AAA-s elemmel (akkuval) meddig bírja a szuflát?
Vacilálok egy IAudio4 és e között (1gb)... -
drowthru
tag
Xabree: akkor most komolyan. elküldjem?
leetykopetya: ezt kérdezed?
phaze, Bonyi: WELCOME TO THE CLUB
phaze: az 1.60D-ben pl van MSYNC, de nem ismerem az 1.51-et... -
Bonyi
csendes tag
Üdv, kollégák!
Immáron boldog tulajdonosa vagyok egy EMP-200-nak! -
leetykopetya
csendes tag
mpio fg100 vs ezav emp200/400/500 -> felvételi hangminőség
Tud vki vmi érdemlegeset mni e témával kapcsolatban? -
phaze
csendes tag
Pár napja én is beléptem a 200-asok táborába. Eddig nem igen csalódtam a szerkezetben.
A bookmark funkció egyszerűen fantasztikus, főleg azért mert hosszabb mixeket hallgatok. Hangminősége nekem tökéletes, igaz a gyári fülest le akarom majd cserélni. Kocsiban, kazetta adapteren keresztül hihetetlen életre kelt. Az, hogy nem jelzi a hátralévő időt hiányzik nagyon, de ezt írtátok korábban is. Amit még sajnálok, hogy nem lehet állítani a számok közötti fade-elést.
1.51E a szofver verzió. Az a kérdésem, hogy mennyiben eltérőek az újabb verziók?
A 400-as Senheiser jó választás lenne hozzá ( ha jól tudom ezt a nyak mögött el lehet vezetni -kényelmi szempont, olcsó, és nincs hangerőszabályzója )?
Egyelőre ennyit. -
Xabree
tag
Az az 512ről 1024-re átírás nekem is kéne! Utána vmi hülye hibával visszaviszem a szervízbe hogy cseréljék ki, hátha tényleg 1 gigás lesz
[Szerkesztve] -
Drummer
csendes tag
Szerintetek nyugodtan megvehetem a 200-ast?
vagy 30ezernért kapok jobb 512MB-os lejátszot?
Egy Sony MDR-EX51LP fülhallgatót vennék hozzá...(8600Ft)
szerintetek?
MIvel dobolok nagyon fontos lenne a nagyon jó hangminőség..
[Szerkesztve] -
feise
aktív tag
válasz
loszerafin #887 üzenetére
b HANGOSAN RÖHÖGÖK!!
igazi lusta emberkenek van, akik arra sem képesek,h levegyék a fülest, ha beszélnek valakivel!!
ennyi erővel emp-200-ason megnyomom a REC-et és ugyanott vagyok!
-
Shia-ko
aktív tag
Még nem volt időm felrakni, de ha neked megy, nekem is fog.
-
drowthru
tag
Na, müxik?
-
drowthru
tag
shia-ko, feise küldtem emailben.
1MB tömörítve. a gmail biztos kibírja (), a freemailt nemtom, shia-ko szólj ha nem ment át
-
drowthru
tag
Hogy legyen valami hír
:
Ha érdekel valakit, átrajzoltam az 1.60D-ben az 512 feliratot 1024-re, úgyhogy ha valakinek 1 gigás emp200-a van (úgy mint nekem), akkor ezzel már nem 512MB-ot ír ki bekapcsolásnál. tök jó, mi?
Ja és ha kell valakinek, csináltam fontot is összes magyar ékezettel. Arial-hoz hasonlít, de szerintem sokkal jobb az alap Times New Roman imitációnál... -
feise
aktív tag
válasz
loszerafin #874 üzenetére
hát ha megmondod hogy abban mi a jó!..... Ha tényleg megtudod, akkor menj el porszívóügynöknek.. biztos sikered lenne ;)
-
feise
aktív tag
???????????? mi van??? kihaltunk?
-
whirus
tag
Szia FeRzY!
Jelenleg nekem is van egy 500-asom 1 gigával.Most lesz 3hetes a cucc. Én azt mondom, hogy MEGÉRI, még akkor is ha kb. 43 körül van az ára. A kijelző sem eszik sokat, és a képeket is aránylag jól megjeleníti. A txt-kel is elbánik, én főleg vicceket másolok fel, és azokat olvasgatom ha nagyon unatkozok.
Ha disco zenét hallgatsz, és magasak az elvárásaid, akkor megéri egy másik fülest beszerezni. Én is hallgatok néha keményebb trance zenét, és az az álláspontom, hogy 20-23-as hangerőig szépen szól, és nem recseg a basszus, mert ugyebár előzőleg átállítottam az eq-t jó nagy bass-ra. Ezen a hangerőn, ami már elég hangosnak mondható simán lehet hallgatni, bár nem dübörög. Ha neked nem lesz megfelelő, akkor sem a lejátszóval hanem a fülessel van a probléma, és ha van rá zséd, ill. van egy jobb fülesed, mint amit kapsz hozzá mindenképp ajánlom a lejátszót. Tökéletes választás!
üdv. -
FeRzY
csendes tag
szerk: rossz téma sry
nem ide akartam
[Szerkesztve] -
drowthru
tag
phaze: háát... attól függ.. milyen állapotban van, garancia van-e, stb
gondold meg mer 25ezerér már kapsz boltban is, garival...
feise: az jó, kösz! sajnos így elég reménytelennek tűnik... -
phaze
csendes tag
Szerintetek használtan megér 19k-t a 256-os emp 200-as?
[Szerkesztve] -
smc_
tag
drowthru: Igen az asm kód már csak ilyen, [label] command [param1] [param2] kötelező jelleggel.
feise: De igen, küldje el az eredeti C kódot (akár régebbi verzió is jó)Bár erre nem sok esélyt látok. (Ja és nem stuff, hanem staff. Bocs de szúrja a szemem.
)
Ha ez nem járható út, akkor ismerni kéne a proci pontos felépítését ami benne van (regiszterek, memócímzés, stb...) és onnan még egy rakat idő (and i mean it!) mire rájön az ember, hogy mi micsoda a kódban. (Ezt a részét nem vállalom a világ összes pénzéért SEM!!!) De aki visszafejti a gyors Furier transzformációt az assembly kódból annak becsókolok! -
nagygabe
csendes tag
drowthru! Lécci küldd el nekem is a 200-as forráskódját! gnagy at freesoft dot hu
Köszi. -
feise
aktív tag
''Na nem! Ez nem fehérembernek való!''
konkrétan nem is...
Sean nem segíthet semmit? mármint tudna valamit kérni az EZAV STUFF-tól, ami segíthetne?
-
smc_
tag
Na nem! Ez nem fehérembernek való! Te most viccelsz ugye? 123 ezer sor assembly kód!!!
Azt, hiszem bátran állíthatom, hogy belátható időn belűl (100-200 év) ezt a kódot senki sem fogja magasabb szintű programnyelvre fordítani! -
-
roxan
senior tag
Megint lefagyott, holnap viszem vissza az Atcomp-ba.
R. -
roxan
senior tag
Miért?
Ez az első gond a géppel (lefagyott). A mikrofonbekapcsolódásról már más is panaszkodott, állítólag az 1.161 FW ben nincs, nekem meg gyárilag a legfrisebb, 1.171 van.
Amiket korábban írtam, nem hibás működésről szóltak, csak a szubjektív véleményem volt. Ami nem tetszik benne.
Na, nagyon nem akarom védeni, mert azért jó kis masina.
A mikrofonos dolognak utánajárok, aztán megosztom, ha sikerül vmi.
Fagyi remélem nem lesz több.
Üdv, Rox -
smc_
tag
Hogy pozitív hozzászólás is legyen: az emp-200-asom kb. 3 hónapja hibátlanul működik.
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Komoly aggályaim vannak most már az EZAV lejátszókkal kapcsolatban!!!
-
roxan
senior tag
Na ma reggel lefagyott a kicsike. Kiválasztottam egy számot, és amikor play-t nyomtam, kiakadt. Felső két színes sor eltűnt, a többi meg képernyöre ragadt. Semmire nem reagált. Ilyenkor hogy lehet feléleszteni? Beépített aksis, és nem tudom, hogyan lehet kiszedni. Reset bill. kombináció van?
Egy szerencsém, hogy kevés szufla volt benne, és lemerült. De lehet, hogy csak a kijelző folyamatos világítása miatt kapcsolt ki egy óra múlva.
Mindenesetre nagyon nem örülök neki.
Rox, -
feise
aktív tag
-
Mic ACE
aktív tag
-
roxan
senior tag
Vettem egy kazi adaptert, hogy a kocsiban is hallgathassam a zenét (csak magnós rádió Blaupunkt-ot raktak bele gyárilag). Na ott nagyon előjön az a zavaró dolog, hogy pauze alkalmával bekapcsol a mikrofon. 20-as körüli hangerőn van a lejátszó, és ha megállítom a zenét, ''bazi nagyot szól'' (búg) a 7 hangszóró a kocsiban.
Ezt nem lehet kikapcsolni valahogy?
Ja, elfelejtettem korábbban:
FW 1.171G verziós a masina
Üdv, roxan -
Shia-ko
aktív tag
Valszeg a memória minősége szabja meg itt a sebességet. Valamin spórolni is kell.
-
csasziga
csendes tag
-
supRshine
csendes tag
Hali!
Nekem továbbra is egy problémám van az EMP-200-al: másolásnál 200-250 kbyte körüli a max... Legújabb Total Commandert használom, USB memória a Beállítások - Másolás menüben kipipálva, Kompatibilitás mód detto, de az istenért sem akarja elérni még a 300k-t sem... Nincs valakinek ötlete? Mert azért mégsem mindegy hogy 250 vagy esetleg 600. -
Shia-ko
aktív tag
Ma reggel elkeseredtem, hogy tönkrement a 200asom. Kikapcsolt, és a loading felirat után egyből kilőtte magát.
Aztán kiderült, hogy az aksi merült le. -
-
drowthru
tag
szasztok!
nem olyan rég óta emailezek egy gyerekkel (Vladimir nemtomki) az EMP200 firmware-rel kapcsolatosan.
Namost, ő, azaz inkább ők visszafejtették a firmware-t, fixálni és hozzáadni szeretnének pár dolgot. Most ott van nekik rengetegsok kód, ez a legnehezebb része, kitalálni, hogy hogyan vezérli ez a hardware-t... Azt írja, hogy ez hónapok munkája... A fejlesztő környezet is megvan: CalmShine16 (ingyenes, netről leszedhető)
Azért írtam amúgy, hogy ''ők'', mert felvette a kapcsolatot pár emberrel, akik már csináltak hasonlót. Itt a honlap: http://ferenczy.coex.cz/mt-500/index-en.php (klikk: Bővebben: link)
A kütyü CPU-ja ugyanaz mint az EZAV-é.
Van közületek valaki aki jobban ért ilyesmikhez? Vagy esetleg lenne sok ideje az fw-n dolgozni? stb, stb...
Mert akkor mi is be tudjuk szerezni a visszafordított FW-t, valamelyiküktől biztosan... Amúgy megadta a fószer emailcímét aki segített nekik visszafordítani...
Nos? -
roxan
senior tag
Egy nagy butaság, amit eddig nem vettem észre:
ha szól a zene, és lepauzézom, akkor bekapcsol a mikrofon, és a fülesben hallom a környezeti zajokat. Eddig csak otthon hallgattam viszonylag halkan, ezért nem vettem észre. Ma az utcán nagyobb hangerőnél kijött a dolog. Hát mit mondjak, nagyon zavaró. Remélem sikerül valahogy megoldani (beállítás?)
Rox, -
Mic ACE
aktív tag
Bármilyen hiba, ami jelentkezik nagyon egyszerű okra vezethető vissza: hibás készülék. Az orvoslása is igen egyszerű az ilyen hibáknak: vissza kell vinni az eladóhoz és garaciálisan kérni a cserét/javítást. Egyszerű, ugye?
-
almalama
csendes tag
Sziasztok!!!
Szeretném kérdezni h. van-é 5letetek h. miért nem kapCSol be néha az EMP-200asomNormálisan leáll, de utánna ha be akarom kapcsolni akkor semmi
Ilyenkor elem ki, elem vissza és müxikez kb 10 bekapcsolásból 2x fordul elő, de elég zavaró
ilyenkor még ha rádugom az USB kábelt a gép fel se ismeri csak talál vmi USB-s eszközt amit nem tud használni. 1.60E van rajta.
ELőre is thx a választ -
roxan
senior tag
Na, itthon vagyok és tesztelem.
A fülhallgató változatlanul kényelmetlen nekem. Nagyon szépen szól, de kicsit vastag az a rész, amit a fülembe kell tuszkolni, ezért nem is érzem biztosan a helyén. Olyan, mintha ki akarna esni. De lehet, hogy csak az én fülem kicsi. A régi Sony vagy Pana füles határozottabban kényelmesebb. A zsinórja is rövid kicsit, ha a nadrágzsebben van, feszül, és félek, hogy egyszer véletlenül elszakítom.
A lényeg: valószínüleg le fogom cserélni másikra (a fülest!)
Kezelés:
Még szoknom kell ezt a 4 gomb +joy vezérlést. Néha kicsit összekeverem a funkciókat, és nem azt csinálja, amit akarok. Az iRiver valahogy egyszerűbb. Igaz, ott több gomb van.
A kütyü alján van az USB csati, amit egy gumilapka takar el. Ezt hosszú műköröm híján elég körülményesen lehet csak kinyitni, feltéve hogy nem akarok tollal vagy rotringgal nekiesni. Elég sokadik próbálkozásra marad szabadon a csatlakozó. De ez
megint az én nagy ujjam és rövid körmöm miatt lehet.
A szubjektív külsőn túl, ami nem tetszik, hogy a könyvtárakat nem abc sorrendben jeleníti meg, hanem amilyen sorrendben felmásoltam a gépre. Ha ez nem csak beállításbeli kérdés, és csak én nem jöttem rá eddig, akkor nagy butaság. Szerintem.
Nekem negatívum még, hogy a számnak a sorszáma az nem a sajár könyvtárában lévő sorszám, hanem az összes szám között elhelyezkedő hely. Magyarul van 5 folder 20-20 számmal, akkor az utolsóban lévő szám mondjuk nem 5/1 - 5/20 hanem 81/100 - 99/100 stb.
Amikor a számítógépel össze van kötve, és tölt, vagy másolok rá, semmit nem lehet kezdeni a gombokkal. Nem reagál semmire. Ez annyira nem fontos, csak első alkalommal, amikor töltöttem, már nyomogattam volna kicsit, de nem ment.
Van egy TTS funkció (text to speech) benne, ami először azt hittem, hogy szöveges fájlokat olvas fel. De azt hiszem tévedtem, csak megjeleníti a képernyőn, olvasni nekem kell. Ez még nem lenne baj, csak nem akar magától lépkedni az oldalak között, folyton a joy-t kell nyomkodni. Lehet hogy csak az a baj, hogy sima txt fájlt másolok be, de a kapott CD-n nem találtam a hozzá adott progik között olyat, ami erre jó lenne. Olyan ablakot, ami a users manualban volt, egyik progiban sem láttam. Írtak vmi Read Tutorról is, de fog. sincs, mi ez. Tud vki vmit erről?
Hogy az aksi mennyit bír, azt nem tudom, olyan sokat még nem hallgattam egyfolytában. Különben is, ha rádugom a gépre, hogy másoljak rá, azonnal elkezd tölteni. Akkor is, ha nem akarom. Nem tudom, hogyan bírja majd a folyton rátöltegetést, kisütni menüből nem lehet. (az iRiver tudja)
A dizájn nagyon bejön, bár eleinte sokat gondolkodtam az 500-ason. Végülis az ID tag hiánya miatt lett a 400-as. Igaz, ezért pár ezerrel többet kellett letenni. A mérete sokkal kisebb, mint a képek alapján gondoltam, kis helyes a tenyeremben. A hozzá adott övre szerelhető tokba nagyon passzentosan megy bele, kivenni viszont nehézkes, mert a Hold gomb folyton beakad a szélébe.
A rádió szépen szól, az hangszínbeállítások nekem megfelelőek. Van 2 USER EQ is.
Az órában nagyon hiányolom, hogy csak 12 órás (AM és PM), ezt nem szeretem sehol.
A diktafonnal a gondom, hogy ''túl hamar'' indul, értsétek ez alatt, hogy akaratlanul, véletlenül nagyon könnyű elindítani. Pl. alvás előtt hallgattam kis zenét, és ''vakon'' a sötétben nyomtam lejátszás közben kettőt (pause, aztán rec), és már vett is a gép.
A gép képeket is meg tud jeleníteni, lejátszás alatt gondolom lehet pörgetni, de még nem próbáltam. Van egy progi, amivel lehet olyan kis képeket készíteni, amit kezelni is tud. Egyet próbáltam ki csak, viszont azt nem jól jelenítette meg. Középen vízszintesen kettévágta, és felcserélte a darabokat. Ezt majd még próbálgatom.
Egyelőre ennyi, majd még írok.
ui. Időközben rájöttem a szövegléptetésre, műkösik, egész jól (slide funkcióval) Külön öröm, hogy zenehallgatás közben is megy. Lehet pl tanulni vele. -
Shia-ko
aktív tag
Időnként, függetlenül a gomb állásától beragad, és bármilyen gombot nyomsz, csak azt kapod, hogy a HOLD gomb be van kapcsolva.
Ekkor restart, ami ugye csak az elemek kivételével sikerül, majd megint tökéletes. Ezt 2-3 naponta, erőteljes használat mellett eljátsza nálam a 1.60Ds SWel. -
Shia-ko
aktív tag
Úgy néz ki, mindha ez a HOLD gomb probléma soft bug lenne, mert újraindítás után semmi baja. Majd valamikor később jön elő megint. Kipróbálná más is?
-
roxan
senior tag
Üdv!
Na hogy ne maradjatok info nélkül:
Én kb 2 hete vettem egy 512-es EMP-400-ast. Még nem sokat nyüstöltem, mert nem sok időm van most rá, de majd tesztelgetem, és írok róla pár sort.
A fülesről előljáróban annyit, hogy szépen szól, de nekem sem az ezüstös dizájn, sem pedig a formája nem annyira jön be. Eddig csak Sony és Pana fülhallgatóim voltak, meg amit az iRiver IMP-400-hoz adtak, de mindegyik kényelmesebb kialakítású volt a fülemnek.
A hold gomb nem lötyög, biztosan áll mind a két pozícióban. Igaz, nem használom gyakran.
Majd jelentkezem. -
-
drowthru
tag
Jaja, nem egyforma. Nekem MPA 8T, a honlapjukon már rajta sincs...
Hirtelenjében ez volt a legnagyobb kép amit a guglival találtam róla...
Amúgy nekem is mindent lazán beolvasott (ha nem is túl gyorsan - főleg mp3 rw-ket, azokból is a sokadik multisessiont), meg még az tetszett benne hogy tud akksikat tölteni (erre még most is jó
), ja és fasza kis tokot adtak hozzá
Igen, az ittveddmeg.hu-n már én is észrevettem a memós lejátszójukat... kérdés az milyenre sikeredett...
[Szerkesztve] -
Mic ACE
aktív tag
Hogy pontosak legyünk 5-9 mérnökük van. Nem egy tömegnyomor az biztos.
De tőkéjük az akad (kb. 800milla Ft), bár nem értek hozzá, hogy ez mennyire számít soknak vagy kevésnek, de az áruforgalmuk se kutya (kb. 2 milliárd Ft!!!). Mindemellett azt írja, hogy a teljes létszám 20-29 fő, hát lehet, hogy a takarítónőket nem számolták bele, de ez akkor is megdöbbentő.
Lásd: Bővebben: link. -
Mic ACE
aktív tag
válasz
drowthru #812 üzenetére
Az tuti, hogy nem egyforma lejátszónk volt/van, mert nekem órtvar szar fülesem volt vele, az a kinai, piaci fajta, viszont jobban szól maga a lejátszó sok márkás társánál. Sőt három éven keresztül mindent, de mindent lejátszik szinte probléma nélkül, legyen az írott vagy újraírható CD, MP3, vagy sima zenei. Egyedül mostanában kellet egy hajszálnyi szabályozni a lézer feszültségén, mert egy régebbi írott mp3-as CD-met nem mindig érzékelte, no meg ugye az a kis ''pattogás'' néha, amikor olyan a kedve.Egyébként MPZ-3T a típusa, és néhol még lehet kapni. Amikor vettem, kipróbáltam mnden típust alsó és közép kategóriában, és ennek volt az egyik legjobb hangja, és ez tudott mindent elolvasni, amit vittem próba CD-t. Amúgy rémlik, mintha két Scott márka is lenne a piacon, és a kettő nem ugyanaz. Az én lejátszóm így néz ki:
.
Ez pedig a cég oldala:Bővebben: link.
Amúgy most látom, milyen pofás kis, EMP-600-ra emlékeztető mp3 lejátszójuk van az hírek szekcióban. -
feise
aktív tag
'' Azon kívül hogy elromlott nem igazán volt vele más bajom''
-
feise
aktív tag
Sean mellesleg csak egy néhány emberes EZAV STUFF-ról beszél... lehet, h az egész egy irodában folyik, és semmi extra..
elég jól sikerült a topik.. simán megüti majd az 1000-es limitet! -
Sunyi Sanyi
senior tag
Bocs Mic!Én a fórumra gondoltam és nem a fórumon belül,mármint a topicon belül.Úgy voltam hogy hátha csinált neki vki kimondottan 400-as topicot, de nem!Így most már világos,hogy miért nem dobott ki szinte semmit.RESPECT!
Swing to Harmony!!!!
Hajrá EMP-400 Tulajok egy részletes beszámolót dobhatna vki!!! -
drowthru
tag
Mic Ace! Egy ''kicsit'' visszaolvasgattam a topikban úgy leltem rá erre, csak gyorsan reagálnék. Nekem is scott mp3 discmanem van mondjuk már egy ideje ''el van romolva'' (nem pörög a motorja, stb). Noname-nek noname, de az az igazság hogy szerintem nem rossz cucc. Azon kívül hogy elromlott
nem igazán volt vele más bajom, nekem nem pattogott soha. Sőt a füles amit adtak hozzá szerintem nagyon jól szól!!! Az Ezavot is azzal hallgatom!
Na csak ennyit akartam
[Szerkesztve] -
Mic ACE
aktív tag
válasz
Sunyi Sanyi #810 üzenetére
Jajj, Sanyikám!
Bejössz ide, ebbe a topicba, és bepötyögöd szépen, hogy ''400'', nem EMP-400, meg mittomén mi, csak egyszerűen ''400''! Hidd el dob ki ezt-azt, de sajnos nem sokat. A 400-as tulajok eddig eléggé fukarkodnak a tapasztalataik megosztásával, igaz nem is nagyon kérdezték őket. Ezúton szólítanám fel őket, hogy tessék egy-egy kis review-t írni úgy, mint a 200-as és 500-as kollégáik!
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Hy!Keresőbe beírtam Ezav,EZAV,EZAV EMP-400, etc... de nem dobott ki semmit nekem erre.Csak EMP-200 dobott ki a gép,de ha neked vmit kidobott akkor linkeld már be PLS!
Na meg ezt a Topicot.
EZAV EMP-400 tulajok:
Üzemidő mennyi
Hang milyen
Diktafon milyen
stb....
Ilyenekre gondoltam Mic ACE -
Mic ACE
aktív tag
Hát azt hiszem ezt kár lenne tovább boncolgatni. Hogy mi a valódi helyzet ezzel a Samsung-EZAV kapcsolattal, azt mi meg nem fogjuk tudni mondani. Én is inkább a tapasztalat miatt említettem az egészet, mert ebből az következik, hogy nem valami gagyi banda jött össze, hogy tákoljon valami kakit, hanem van múltjuk és valszeg tudásuk is a mérnökeiknek.
[Szerkesztve] -
Mic ACE
aktív tag
Én viszont erősen lebeszélnélek róla, mert csak a neve meg az ára nagy, de ami a lényeg, a hangzás, az enyhén szólva átlagos, abban szvsz alig jobb egy Telstarnál. Akkor már inkább Samsung, ha ''névben'' gondolkodsz. Bár megjegyzem, az mp3 lejátszók piacán, nem érvényesül az, hogy a másutt nagy névnek tartott cég itt is nagy név legyen. Járj csak utána, ezt bárki elmondhatja! Amúgy, ha nem olvastam volna mostanság több panaszt, akkor az EZAV-t nyugodt szívvel ajánlanám, de így most csak simán ajánlom, mert a töbségnek nincs vele problémája, eltekinteve pár apróságtól, amilyenek minden márkánál vannak, legyen az iRiver, vagy akár Samsung, esetleg éppen iPod. Sajnos hibátlan lejátszót, és lassan szériahiba menteset sem fogsz találni a piacon, mert túl gyorsan fejlesztenek és nincs idő a tesztre, vagy inkább csak nem akarnak rá időt és pénzt pazarolni, hanem a fogyasztókkal teszteltetik a termékeket, aztán firm. update ha gáz van. Akár hogy is, az EZAV még mindig nagyon jól áll megbízhatóság terén szemben sok drágább és kvázi jobb névvel (mérnökeik a Samsungnál dolgoztak, ami azért árulkodó).
[Szerkesztve] -
bali79
tag
válasz
Sunyi Sanyi #793 üzenetére
Hát nem tudom, én még mindig idegenkedem ezektől a ''noname'' márkáktól. Mivel valamit mégiscsak venni kéne, én az Apple flash playerével (iPOD Flash vagy mi) szemezgetek nagyon, neked is ajánlom, azzal talán biztosra mehetsz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- Opel topik
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest