- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
leetykopetya
csendes tag
Szerintetek a mai világban megéri emp200-asat venni, vagy van ebben az árkategóriában jobb cucc? Pl samsung yepp yp-mt6z többet tud nála? illetve a pittyegések meg ilyenek hosszútávon mennyire zavaróak? köszi az infókat!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ezt a típust ismeri valaki?
EZAV EMP-500
Eléggé jól néz ki, és az ára is tetszetős. -
smc_
tag
Nagyon egyszerű! A playernek ugye default-ban 4 ''soros'' kijelője van, minden sorba 12 karakter fér és ennek megfelelően a lejátszó a dalszöveget 12 karakter hosszú sorokra tördeli viszont tekintet nélkül arra, hogy szó közepe van-e vagy nincs.
Pl.:
Ez egy rossz
ul megjelení
tett dalszöv
eg... -
dodie
tag
válasz
Apocalypse #590 üzenetére
Nem mondod, hogy egy napba tellett, míg át tudtad kapcsolni rádióra?
LOL
-
feise
aktív tag
válasz
Apocalypse #590 üzenetére
cselekedj emggondoltan és ne szemetelj.. !
-
Apocalypse
csendes tag
Közben megtaláltam (a kézikönyvben:t) úgyhogy már nem kell.
azért aki vette a fáradtságot és válaszolni akart attól bocs.-t kérek:B -
Apocalypse
csendes tag
Srácok bocs ha hülyeséget kérdezek, de hogyan kell bekapcsolni a rádiót?A kézikönyvben nem találtam
[Szerkesztve] -
smc_
tag
Feltettem az új totalcommandert és rögtön felszökött az írási sebesség 300k-ra...
-
feise
aktív tag
Hát dodie.. nagyon kikeltél magadból...
sajna tényleg tele van szeméttel...
a gyors válaszokról... ha lenne itt 2000 fórumozó ebbena topikban, akkor biztos válaszolna valaki 1 percen belül. Rádiófrekvenciák???? van rajta autosearch! ill asszem autopresetnek hívja.. jah.. és olvasd el a lejátszó kiskönyvét is.. az sosem árt -
felikulai
csendes tag
Még van kérdésem.
Van olyan benne, hogy lejátszásnál nem előre, hanem visszafelé számol?
[Szerkesztve] -
felikulai
csendes tag
Lenne még egy kérdésem.
Ha rádugom usb-re akkor, hogy tuodom hallgatni a zenét?
Mert egyfolytába azt írja ki, hogy: Mass Connect
Egyszer sikerült csak nem tom hogy.
[Szerkesztve] -
felikulai
csendes tag
Bocs
-
dodie
tag
Akit érdekel az M-SYNC, az olvassa el ebben a topikban a 123-as hozzászólásomat.
Amit most leírok az mindenkinek szól (tisztelet a kivételnek), nem csak neked. HASZNÁLJÁTOK AZT A KURVA KERESŐT , mert egyszerű, mert gyors, mert nem kell átböngészni az egész topikot, ha valamit kerestek. MIÉRTolyan nehéz ezt felfogni. Ha meg most ismerkedtek lelkes újoncként a fórumozással, akkor olvassátok el a szabályzatot és kész.
Felikulai: ha gyors választ akarsz, akkor MSN-en beszéld meg valakivel. Ezt a topikot nem azért hozta Feise létre, hogy telelegyen szemetelve....Ha minden ember használná azt, ami a fejében található, nem tartana ott ez a világ, ahol tart most......
[Szerkesztve] -
felikulai
csendes tag
-
felikulai
csendes tag
Mondanátok rádiókat frekvenciával kösz
:DD -
felikulai
csendes tag
Tényleg
Mondanátok rádiókat frekvenciával?
Kösz előre is -
felikulai
csendes tag
Szóval az írási sebességen nem kell változtatni csak jó progival kell rátenni.
de nehogy próbálkozzatok a total commander régi verzióival mert azzal nagyon lassú lesz -
felikulai
csendes tag
Nekem tegnap lett meg és a windows intézővel 1 Gigát 45 percig tartott rá feltenni. A max 110 kb/sec volt
De a total commander 6.52-vel a max 665kb /sec lett ezért örülök.
Éjjjen -
felikulai
csendes tag
Hi!
Tudnátok mondani egy olyan helyet ahonnan le lehet szedni az EZAV emp-200 - hoz magyar nyelvet? Remélem igen na kössz
csá -
feise
aktív tag
válasz
Apocalypse #564 üzenetére
vadi újan is csinálta.. Playlist van, Bookmarknak hívják... asszem csak 20 szám erejéig működik. Figyelem.. új feature egy darab sem lesz benne.. az felejtsétek el. Csoda, h ezt megcsinálják.. nem még új dolgok... Ez is csak pénzről szól nem vöröskereszt, hogy majd csinálnak nektek felsőkategóriás cuccot...
holnap elküldöm a cuccot.. illetve vasárnap.. addig úgy sem dolgoznak.. Addig mindenki szedje össze amit talált!!!
[Szerkesztve] -
Apocalypse
csendes tag
1ébként amiket az előzőekben leírtatok hibaként pl:számváltásnál pattogás, levágja a szám elejét stb. ezeket vadonat újan is csinálta vagy több óra/nap használat után?köszi
-
Apocalypse
csendes tag
ma megkaptam a lejátszóm és sztem is tényleg megéri az árát!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bajvan
csendes tag
Naon szépen köszi a gyors választ! Ha sötétben nézem akkor nem is látszik semmi. Fény a lekevésbé
->
Nem hiszem elvártam rá 4napot és vihetem is vissza
ÁÁÁÁÁÁ I can't belive it !!!!!!!!!!!!!! oh mama
-
smc_
tag
Na sötétben így kell kinéznie:
Bővebben: link
Mivel teljesen kikacsolni NEM LEHET, bármely gomb megnyomásával ki kell tudjál csikarni belőle egy kis fényt. Ha nem sürgősen cseréltesd ki! -
bajvan
csendes tag
Hello!!!
Lenne 1 nagy problémám!Most hozták ki az emp 200asomat és nincs benne háttérvilágítás... megnéztem a menüben állítgattam a kijelzőnél a témát de semmi nem történt
van vmi trükkje vagy gyári hiba lehet??? légyszi írjatok mihamarabb!!! előre is thx Have a nice DAY
-
drowthru
tag
Hú, még eszembe jutottak dolgok
(most még nem baj, nem?
)
- a rádió fade in szerintem nem olyan fontos, bugnak se bug
- esetleg: fájlok rendezése (pl név, dátum stb szerint - nem tudom, hogy tudja-e...)
- ID3v2!!!!! Nem láttam sehol, hogy tudná...
- fájl lejátszási lehetőség PC kapcsolat esetén is -
smc_
tag
Nem hiszem, hogy az írási sebességet software-esen lehetne növelni. (ha jól tudom ennyi tud az USB 1.1, de javítsatok ki ha tévedek)
Ui.: Ha van egy perced, írd már meg, hogy hogyan lehet használni az m-sync-et mert amit a lejátszóhoz adtak (music friend mp-200) nem jó semmire. Thx -
dodie
tag
Összefoglalom én, most épp ráérek
:
- hátralévő idő kijelzése (mondjuk progress bar-ral)
- pattogás kijavítása
- fájl írás sebessége megfelelő legyen, mondjuk 600-700 K
- rádiónál hangosodjon
- rádiónál, majd vissza MP3 -hoz ugyanott folytassa
- egy album lejárta után váltson a soron következőre
- hagyják ki a MY INFO-t, így marad hely ezeknek a cuccoknak
- viszont az M-SYNC-et ne hagyják ki, mert sztem sokan használják, köztük én is
Ha valakinek még lenne egyéb óhaj-sóhaja, akkor MOST tegye közzé, mert ha most elküldi Feise angoloul, lehet, hogy még 1 hónap múlva sem lesz kész a FINAL FIRWARE. Köszi mindenkinek, aki hozzájárul(t) ehhez a dologhoz. -
drowthru
tag
válasz
Apocalypse #550 üzenetére
Nekem már ma megvolt, de holnap megyek érte
Régen nem esett szó az FW-ről (emp200)
Szerintetek nem lenne érdemes mégegyszer összefoglalva elküldeni nekik a bugokat a frissítéshez?
Vagy ez megtörtént már vagy csak úgy h ja még ezt elfelejtettem aztán ja bocs még ez is stb?
Mondjátok ha nincs igazam, de nem hatna jobban ha szépen leírva, összefoglalva megkapnák h min kell dolgozniuk? -
zabla
aktív tag
válasz
Apocalypse #550 üzenetére
grat hozzá!!!
-
Apocalypse
csendes tag
HOLNAP 11.00-KOR JÖN AZ EMP-200-AM!!!!
:DD
[Szerkesztve] -
Mic ACE
aktív tag
Tuti dekódolási hiba! Ha raktál már be valaha data CD-t olyan CD lejátszóba, ami le tudta játszani azt, akkor szerintem haszonló dolgot tapasztalhattál: őrületes erejű sistergés szerű zaj. Ott a lejátszó audo anyagként akarja dekódolni az adatokat és ez az eredménye, szerintem itt is valami miatt tévesen dekódol és ez lesz az eredménye. Apropó nekem van egy két éves noname (Scott) mp3 CDRW-s diskmanem, és az időnként amikor rájön egyik oldalon pattogás szerű zajokat ad, de ha jobban megfigyelem, akkor olyan mintha néhány tized másodpercre magában a zenében lévő hangokat erősítené fel. Ez szerintem dekódolási hiba, de az okát nem tudom, bár lehet hogy a lemez olvasásakor jön létre, amikor valami sérülésen megy át a lézer. Ha nem is ilyen okok miatt, de szerintem ezek az apró hibák nálatok is valami téves dekódolásból erednek, és nem biztos, hogy firmware-re ki lehet javítani őket, hiszen lehet hogy hardveri szinten nem tökéletes valami, ami éppen elég ahhoz, hogy időnként beüssön egy-egy kicsi gikszer.
Lehet, hogy 400-as van az MP3 Centerben, de én az oldalukon nem látom, nem mintha venni akarnék, csak informálódom.
Feise: Ok, persze, hogy megoldható az akku, ha akarom, mert jobb híján egy akármilyen hasonló méretű akkut is bele lehet forrasztani, csakhát ilyen cuccnál én inkább a hivatalos verziót preferálnám, még gari után is. Nameg még mindig ott a rövid akku idő. -
drowthru
tag
feise: Nem frissítik az FW-t...
szerinted mi a rákot csinálunk itt 1 hónapja?
LESZ ÚJ FW!
Csak azt írtam, hogy ritkán, de láttam hogy nagyon írogattok nekik, hogy mit javítsanak rajta és azt köszönöm is nektek, mert ha minden jól megy holnap veszek is egy 1 gigás emp200-ast!
smc_: Én nem bántam meg, hogy ezt vettem, a fent említettek ellenére sem.
Azt hiszem én se fogom, ugyanis jobb lejátszót alacsonyabb áron eddig sehol nem találtam (legalábbis 1 gigás vagy bővíthető kategóriában...)
[Szerkesztve] -
zabla
aktív tag
nekem nincs pattogás...
viszont most hogy újra felraktam a test filet igen érdekes dolog történt
valami iszonyatos sistergés és recsegés volt az mp3 elején de olyan hangos hogy le kellett dobnom a fülest....és az a durva hogy 1es hangerőn is kegyetlen hangos volt! kb 10 mpig ment a sistergés utána meg kezdődött a szám, de az is zajos voltutána átléptem egy másik mp3ra, az rendesen ment, utána megint meghallgattam a testet, most már normális volt....érthetetlen
-
zabla
aktív tag
Bővebben: link
itt tuti kapni -
altntvx
tag
Az ittveddmeg-en lehet kapni 400-ast is, ha arra vágysz...
-
feise
aktív tag
nézd.. az akksi nem probléma.. nemc sak gyárii akksik léteznek.. Lehet csináltatni is! 1 év után lejár a gari, és ugye ez 1,5-2 év múlva megy tönkre... addigra nyugodtan szétszedheted, kikapod az akksit, nem tom milyen van benne, elviszed egy akksishoz, h ilyen kell.. az majd vakarja a fejét egy ideig, de meglesz!
-
Mic ACE
aktív tag
Tyű, bakker, egy kicsit elmarad az ember a fórumról, és lám ami tegnap még ötlet, mára már valóság.
Persze a topic átneveztetésre gondolok.
Szóval, a három modell közül nekem a legszebb a 400-as egy hajszállal megelőzve a 200-ast, csak hát pont az akksi a gond! Legalább lehetne pót akkut venni hozzá, és már nem is lenne problem. Amíg ezt nem oldják meg Magyarországon, addig szerintem a legjobb alternatíva a 200-as. Egyébként a 10 órás akku időt sem értem, hogy a francba nem tudtak legalább 15-20-at kipréselni belőle.Kérdés: 400-ast hol lehet kapni Ungarnban, vagy méginkább lehet-e egyáltalán? (leginkább a neten érdekel)
-
Jucica
csendes tag
Nekem ma jött meg a 200-som
Bár csak a jövő héten lesz a kezemben valószínű....(személyes átvétel). Kicsit megtorpantam most, hogy írtatok az újakról,de azt hiszem hogy még mindig a legjobbat választottam..Úgyhogy boldog vagyok!
-
feise
aktív tag
nah.. szóltam moderátornak, h legyen a topik neve ''EZ-AV MP3 lejátszók'' remélem +lesz...
-
feise
aktív tag
mind1.. nekem már ez van... Semmi bajom nincs vele, csak az a QVA pattogás...
-
feise
aktív tag
de lion akksi mellé lehet elemet rakni nem?
-
smc_
tag
Végre egyszer jól választottam
-
zabla
aktív tag
na srácok megnéztem az új lejátszókat...
hát az 500-as egyből kiesett, szerintem elég gagyi kinézetű (képen egy pettyet másképp néz ki), full műanyag az egész, ráadásul drágább is mint 39 (mint amit mondtak nekem). a 400-as meg azért esett ki, mert li-ionos az akksija és az eladó szerint 1-2 évig bírja, utána ki lehet dobni az egészetszóval maradt a 200-as
-
smc_
tag
-
csasziga
csendes tag
Hopsz az utolsó hozzászólás 2× ment!
-
csasziga
csendes tag
Mindenki teljesen /az előző írásokalapján/ (mp200 kontra) mp 500-as lázban ég, de ne feledjük el ott van mellette az mp400-as is. Teljesen magán vélemény és szubjektív dolog de nekem a 400-as sokkal jobban tetszik mint az 500-as, ha 500 és 400 között kéne választanom 400 (már csak az anyagiak miatt is). Ha most kéne lejátszót vennem, lehet elgondolkodnék hogy 400-as vagy 200-as legyen a kiválasztott, de szerintem most is az mp200-as mellett voksolnék, mert olyan sokkal nem tud többet a 400-as, hogy jópár ezressel többet szurkoljak le érte.
Az előző sorokat már csak a magam vigasztalására, is leírtam. Valljuk meg az mp200 még az újak mellett is ''bátran'' kihúzhatja magát, és ő már elmondhatja magáról, hogy mind szakmai, mind internetes (fórumokba beirogatók) emberkék dicsérték, teljesen megvoltak vele elégedve.
Tehát az mp400-nak és 500-nak felvan adva a lecke. ''Tessék csak követni mp200-as elődöt!'' -
csasziga
csendes tag
Mindenki teljesen /az előző írásokalapján/ (mp200 kontra) mp 500-as lázban ég, de ne feledjük el ott van mellette az mp400-as is. Teljesen magán vélemény és szubjektív dolog de nekem a 400-as sokkal jobban tetszik mint az 500-as, ha 500 és 400 között kéne választanom 400 (már csak az anyagiak miatt is). Ha most kéne lejátszót vennem, lehet elgondolkodnék hogy 400-as vagy 200-as legyen a kiválasztott, de szerintem most is az mp200-as mellett voksolnék, mert olyan sokkal nem tud többet a 400-as, hogy jópár ezressel többet szurkoljak le érte.
Az előző sorokat már csak a magam vigasztalására, is leírtam. Valljuk meg az mp200 még az újak mellett is ''bátran'' kihúzhatja magát, és ő már elmondhatja magáról, hogy mind szakmai, mind internetes (fórumokba beirogatók) emberkék dicsérték, teljesen megvoltak vele elégedve.
Tehát az mp400-nak és 500-nak felvan adva a lecke. ''Tessék csak követni mp200-as elődöt!'' -
smc_
tag
válasz
drowthru #515 üzenetére
Azért nem kell elkeseredni.
Mint mondtam ez szubjektív (a középkategóriás hangzást kicserélt fülessel értettem, az eredetivel alsó kategóriás
). Szerintem mindenképpen hallgasd meg mielőtt megveszed. Én nem bántam meg, hogy ezt vettem, a fent említettek ellenére sem.
[Szerkesztve] -
smc_
tag
(szvsz) Kizárt, hogy vodeót lejátszon! Egyrészt a 4k szín nagyon vérszegény ilyen tekintetben, másrészt a videólejátszás picit több proci kapacitást igényel mint az mp3 lejátszás, harmadrészt, akkor öles betűkkel az első sorban ez lenne feltüntetve. Ez amolyan parasztvakítás (már elnézést a kifejezésért). Színes kijelző ''előnye'' valóban az, hogy eszi az elemet, mint Pista bácsi a baracklekvárt, de legalább szép lesz a zsebed belűlről!
-
feise
aktív tag
válasz
Tangerine #510 üzenetére
hmm.... Érdekes ez az 500-as... a video nagy marhaságnak tűnik, deh.. ti tudjátok. vlaszeg zabálja az elemet, ha emg nem, akkor folyton kikapcsolja, ill napsütésben nem valószínű, h fog látszani, mert nem folyadékkristályos.. emp-200-ast ha jó szögben nézed, akkor baromi jól látni a kijelzőt!
Nem frissítik az FW-t...szerinted mi a rákot csinálunk itt 1 hónapja?
LESZ ÚJ FW!
Asszem itt az ideje elkjüldeni Sean-nak, amiket találtunk emp-200-ban...
mod: őőő valaki szólna MODERÁTOROKNAK? tényleg át kéne nevezni a topikot EZ-AV -nak... vagy vmi találónak
[Szerkesztve] -
drowthru
tag
Az mpio-ról eléggé sikerült lebeszélned
Azt viszont szomorúan hallom, hogy középkategóriásnak mondod hangzásra. (A fülest persze egyből kicserélném...) Én igazából ezt a 40e körüli árat se tartom túl olcsónak, úgyhogy ennél többet nem igazán akarok költeniAkkor jobb híján marad ez...
Nem értem miért nem tudnak diktafon, meg minden szar fícsör helyett egy rendes hangkeltő csippet belezsúfolni?!?
Ebben tökéletesen egyetértek!!! -
smc_
tag
válasz
drowthru #509 üzenetére
Majd elfelejtettem. Hangra nem rossz egy mp3 lejátszóhoz képest (már az ezav, az mpio-ról nem nyilatkozom...
), de ne várj csodákat. Új fülessel erős középkategóriába sorolnám (természetesen ez szubjektív). Bár nem próbáltam ki túl sok lejátszót, de ennél jobbat szerintem csak lényegesen több pénzért kapsz.
Nem értem miért nem tudnak diktafon, meg minden szar fícsör helyett egy rendes hangkeltő csippet belezsúfolni?!? -
smc_
tag
válasz
drowthru #509 üzenetére
Hali!
Szobatárs ma vett egy FL100-ast, (nekem emp-200 van) és kb 2 órát sz*pott vele mire feltolt rá egy számot. A progi amit hozzá adtak rendre kifagyott. Állítólag valami 32 nyelven beszél, de amikor ékezetes könyvtárat töltött fel rá ilyeneket rakott a helyére:meg egy kis krix-kraxot, amit utána csak formázással tudott levésni róla
(halkan jegyzem meg, hogy az emp200-as kezeli a magyar ábécét). 14:00 körül vette, most (22:40) jött be, hogy felmásolt rá mindent...
A kezelőszervek nem túl kifinomultak, olcsó, gagyi termék benyomását kelti. az egyetlen pozitívum ami mellette szól, hogy bővíthető (bár az SD kártyahely fedele vacak műanyag és lötyög is
), ja és szép szivárványos az MPIO felirat
-
drowthru
tag
válasz
Tangerine #510 üzenetére
Köszi! (A madzag és az 1.1-es usb engem nem zavarna, a joystickot azért írtam, mert nem örülnék ha hamar szétmenne...)
Az EZAV hangzásáról eddig sem hallottam rosszat sőt, azt, hogy minőségi. Ha valaki máshogy tapasztalta írja le!
Emp200-asból lehet még kapni 1 gigásat valahol? -
altntvx
tag
Támogatom az új topic-ot, de joó lenne ha télleg átneveznék eztete.
S ha vkinek van az uj 500-as, akkor azonnal vesse monitorra -
Tangerine
senior tag
válasz
drowthru #509 üzenetére
Hát engem az a ''driveres'' sokkal jobban zavarna, mint a joystick. Nekem szimpi a joystick. Az asszony EZAV-ja nagyon jól szól, szerintem semmi kifogásolnivaló nincs a hangjában. Esetleg lehetne kicsit hangosabb. Két fontos ''hibája'' van az EZAV-nak: 1.) plusz madzag kell a csatlakozáshoz, 2.) USB 1.1
A másik kütyüt nem ismerem. -
drowthru
tag
Sziasztok!
Nagyon tervezgetek én is egy lejátszó-vásárlást, eddig a 2 jelöltem volt:
EZAV EMP200 (Tetszik: nem kell driver, meg minden szuper rajta! Zavar: joystick, drágább, és az FW-ket lassan frissítik)
MPIO FL100 (Tetszik: masszív, stb. Zavar: driveres...)
De ami nálam a legfontosabb: Milyen a hangzásuk??? Erről tud valaki valamit mondani???
Vagy ha az EZAVnál maradok akkor már érdemesebb emp500-ast venni?
1 gigás emp500 tényleg olcsóbb az emp200 1 gigásnál? Miért? Jobb?
Lehet-e egyáltalán még 1 gigás emp200-ast kapni? -
zabla
aktív tag
mi a p*csa? az atcomp oldalán eltűnt a jelenleg nincs raktáron felirat a 200-as alól...ha tényleg van akkor már végképp nem tudom mit vegyek
-
Mic ACE
aktív tag
Engem a króm zavar leginkább, nem tudom miért nem csinálják feketében. Mellesleg röhely, hogy még fényező kendőt is adnak hozzá.
Nomeg a vastag alu. ház is hiányzik. A szappan mellett még a régi Siemens C-35 telefonomra emlékeztet valamelyest. Ami pedig a video lejátszást illeti, az nekem gyanús, ugyanis ''motion picture display'', azaz ''mozgó kép megjelenítést'' ír az oldalán egészen konkrétan, és nem videó lejátszást, amit szerintem a 4,096 szín nem is tenne lehetővé élvezetesen. Ja, és ha már egyszer új modell, akkor az USB 2.0-át igazán nem kellett volna kispórolni belőle.
-
Mic ACE
aktív tag
Hát nem tudom, nekem ez az 500-as leginkább egy krómozott szappanra hasonlít. Nem tudom, hogy néz majd ki, ha összefogdossa az ember. Ha már nem lesz 200-as, akkor kétszer meggondolom, hogy EZAV legyen-e a jelölt. Szeretném látni úgy is, hogy kézbe veszem, akkor talán enyhülök. Amúgy a video lejátszás szerintem kicsit hülyeség ekkora kijelzőn. No, azért azt hiszem kicsit mégis utána olvasok ennek a kütyünek is, hátha megéri ennyi pénzért. Ha valaki vett azért mindenféleképp írjon be egy rewiev-t. És ha már itt tartunk lehetne nyitni egy új topicot ''EZAV mp3 lejátszók'' címmel, ezt pedig zároltatni a moderátorokkal, vagy még jobb ötlet: egyszerűen csak átneveztetni. Szavazatokat kérek ez ügyben!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest