Aktív témák
-
tobsa
tag
E.Digital!
Van raktáron FUJI S5500-as gépetek? -
tobsa
tag
válasz
Deluxe00 #790 üzenetére
Én eddig kétszer rendeltem az Extreme-től,egy héten belül megküldték,és elötte felhívtak.Az email-ben írták:˝Amennyiben 72 órán belül nem kap visszajelzést a megrendelt termék(ek)rõl, esetleg
egyéb kérdése merül fel, akkor jelezze elérhetõségeink valamelyikén.˝
Akkor miért vártál 6 hétig? -
tobsa
tag
Azért ne járjunk a fellegekben.Én a 20 éves Zenit gépemet cseréltem le először egy Fuji A204-esre és most egy Fuji S7000-re.De nem azért mert nem tudtam már vele jó minőségű papírképeket csinálni.Csakis azért váltottam,mert a digitális technika révén,előre megnézhetem a képeket előhívás elött.Szerintem is,az amatőr digitális fotózás már nem fog ekkorát fejlődni mint az elmúlt években.Lásd. a modern autóknál sem a sebességet növelték,hanem a szolgáltatásokat.
-
tobsa
tag
válasz
oceanearth #577 üzenetére
Te is tudod,hogy az S7000-es csak 2GB-ig kezeli a kártyát.Annyira meg komoly gép,hogy legalább 10 évig ne avuljon el.Ha olcsóbb lesz majd veszek még egy memokártyát 2 GB-osat.
-
tobsa
tag
Vettem egy Kingston Compact Flash Card 1GB Elite Pro memóriakártyát.Az E.Digital oldalán élettartam garanciát írtak rá.Kérdésem: ez pontosan mit takar illetve hogyan érvényesíthetem mivel garanciajegyet nem küldtek hozzá.
-
tobsa
tag
Extremdigita!
Miért nem lehet Kingston Compact Flash Card 1GB Elite Pro memóriakártyát kapni? -
tobsa
tag
Én múlt hétfőn rendeltem tőlük egy S7000-est,szerdán felhívtak,csütörtökön már itt volt Sárváron.De a Visegrádi uti boltból küldték.
-
tobsa
tag
válasz
Varga Csaba #98 üzenetére
Itt nem arról van szó ki tud fotózni./mondjuk én 30 éve lelkes amatőr vagyok/De elvárná az ember,hogy egy ilyen értékű gépnél ne úgy kelljen kitotózni a részleteket.Ez már nem egy háromfunkciós analóg gép.Természetesen én is tudtam vele leírás nélkül az első pillanattól fotózni.De van egy-két dolog ami esetleg érdekelne és nincs bent a magyarnyelvű ismertetőben.Azt meg ne kivánja senki,hogy egy fényképezőgép miatt iratkozzak be Angol vagy Német nyelvtanfolyamra.
-
tobsa
tag
válasz
Extremdigita #88 üzenetére
Ezt azonban jelezni kellene a vevők felé,vásárlás elött! Bár szerintem a használathoz szükséges TELJES kezelési útmutatót kellene adni magyarul,ami megegyezik az eredetivel.Lehet ,hogy nyomok egy emailt a fogyasztóvédelmisekhez,oszt rákérdezek.
-
tobsa
tag
Köszönöm,leszedtem.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest