Hirdetés

Aktív témák

• j.bravo

addikt

válasz Extremdigita #1338 üzenetére

Na most sok kérdésem lesz egyszerre :D

Egyelőre Fuji s5500 tűnik befutónak, de nagyon gondolkodom a Canon S1 IS-en is.
    A minolta-k árban beleférnek, legalábbis a tegnapi árlista szerint a z3, z10 igen (z20-at nem találtam). A sorozat miben jobb, illetve az a200-nál kisebb rendelhető-e, ha ez lenne a legjobb?

Érdemes lehet-e várni az s5600-ra? Tudható-e, mibe fog kerülni körülbelül?

A fent leirtak mellett (ultrazoom, kb. 70k max) még a gyorsaság avagy sebesség lenne fontos (mind AF, mind amig ''bootol'', illetve feléled a gép), és pozitiv ha van IS, mert nem vagyok egy sebész egyelőre. Na meg ha minél kisebb a lilásodás a nagy kontrasztú képrészeknél (aberráció?).

Sokat akarok egyszerre, mi? :B:B:B

Szóval, ezek közül...?

- fuji s5500?
    - canon s1 IS
    - minolta z3
    - olympus c765 (bár a formája, fogása nem tetszik - mondjuk a minoltának se, bár kézbe azt még nem vettem).
    - egyéb?

előtétlencse rakható mindre? (s5500 ill s1 IS-nél lehet hogy kéne makróhoz, bár ez még kiderül).
    szerk:most látom csak, mibe kerülnek az előtétlencsék... akkor erről lemondok :( viszont akkor nem ártana ha használhatóan lehet makrózni a géppel).Tééényleg, a Canonnal mennyire lehet...? Valahol azt olvastam hogy nincs rajta ilyen üzemmód, de mégis lehet :D Tényleg?

[Szerkesztve]

Aktív témák