- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965 #6927 üzenetére
egyébként bár nem olyan élű a vita de azért annyiban Achi mellé kell álljak,hogy ami 4500-hoz 1.4v-t kér az bizony potato. 1.55v-on naivság volt elvárni tőle magasabb órajelet,de mint látod,1.7v-on már azért megy.
nem degradálódott a chip semmit,pusztán csak egy fokkal gyengébb mint mondjuk ami nálunk járt. 5400 felett meg amúgy is különösen megnő a fesz igényük. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965 #6927 üzenetére
jones szerintem nem én tituláltam elsősorban potatonak a procidat, hanem te magad: [link]
ha ez számodra bántó volt sajnálom, de mint látható a vcore hatására megindult, amit említettem is neked a Veletech-en, 1.55vcore az csak bemelegítő fesz. de tény, hogy láttunk már ennél sokkal jobbakat.
másodsorban sajnálom, hogy nem sikerült a 7970 CF-el elérni eredményeket, mindazonáltal, nem ilyen módon számítottam tőled a nevem említésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest