- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Chapell
aktív tag
elvileg ext2fs írására windows alatt még nincs lehetőség. Legalábbis ami van, az is bizonytalan, így nem ajánlják a használatát.
-
crab
senior tag
Ex2fs plugint használom, de nem tudok új directoryt létrehozni és másolni sem tudok rá. miért?
off
Ugyan ezzel a témával kapcsolatban akartam nyitni topicot.:)
on -
tildy
nagyúr
Hát.
Mindig kiírt valami eth0 hibát (van egy alaplapi , meg egy realtek8029 -s kari a gépben)
azonkívül:
-az X kb 5-10 másodperces várakozás után indul, mindegy, hogy icewm, vagy más GUI
-Gart-tal problémázik
-lassú
Kernel már volt rajta fordítva, a legújabb volt fenn, igaz az nvidiás drivereket nem pakoltuk fel rá (ha nem megy magától, nincs benne a kernelbe akkor az elég gáz.)
Szal valószínűleg a driver miatt én is hibás vagyok, de úgy vettem észre , hogy alapból, a la nature nem eszi meg a debian az nforce-s lapom, ill. a gf 2-s videókártyám. -
tildy
nagyúr
Nagyon köszönöm a segítséget, régen volt ilyen progim, de csesezekedett.Nem mindig működött.Reiserfst is viszi , az amit mondtok?
-
L3zl13
nagyúr
Commanderhez
-
tildy
nagyúr
Párom átmentette hőn szeretett mp3aimata vinyójáról az én vinyómra, viszont mivel nekem csak ntfs- es partícióim iletve 1 ext2-es partícióm volt, neki meg ugye linuxa, ezért sajna az ext2n lévőn linuxom vált áldozattá az mp3 mentésnek. (úgyse szerette a debianoma az nvidiás cuccaimat:lassú volt, stb...)
Kérdés:hogy tudnám olvasni winfos alól ezt a partíciót?
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 26
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest