Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodike
tag
válasz
blueboi69 #106085 üzenetére
Igen, részben jól emlékszel. 25 millában egyeztünk meg, eltelt 1 nap, mentem szerződést kötni és 32 lett. Nem kicsit akadtam ki, akkor még a 25 millát is sokalltam.
Végül mi is örülünk, hogy nem oda költöztünk, tényleg baromira beépült. No meg ahol most lakunk az egy zsákutca utolsó előtti háza, 1 perc az RSD és végül 22,5-ért vettem a 102m2-es különálló házat, igaz 350-es telekkel. A szomszéd házat (hasonló, mint a miénk) 70-ért adták el 1 hónapja és régebben épült, mint a miénk, belül gagyibb.
Mondjuk vicces az is, hogy a halásztelki lakásunkat 9M-ért vettük és most kaptunk ajánlatot, hogy 32-ért megvennék, de nem akarjuk eladni. Nincs hitel rajta, haverom lakik benne, fizet rendesen, rendben tartja.
Havi 80 pénz a törlesztőnk most a házra, nem is tudom, hogy mit csinálnánk ilyen Bujdy féle 350ezres havi törlesztővel..
-
hobizoli
nagyúr
válasz
blueboi69 #106085 üzenetére
dehogynem
fenntarthatatlan lesz a folyamat, elkezdenek bedolni
meg annyiert mar vehet nyugatabbra is, ahol 2x annyit is tud keresni, ugyhogy nem kap CSOK-t is mi van?
ketten keresnek 1.4-1.5milliot atszamolva csaladi potlekkal stb, abbol siman kifizetik
[link] 385k EUR kulcsrakeszen ~140misi
ez itt is lenne ennyi kb
[link] vagy egy ilyen 210m2-s kegli pl itt a balcsinal mennyibe kerulne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest