Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobaHWSW
aktív tag
Europara mar nem is emlekszem annyira, de itt vannak utak ahol van kint tabla, hogy hosszu auto es 2kerek meghajtasu auto nem hajthat be.
-
BobaHWSW
aktív tag
@Nova, kijott Noita 1.0...
-
BobaHWSW
aktív tag
Megiszom a Te reszed is.
-
BobaHWSW
aktív tag
Azt irjak ha nem fizetek lelovik a TBm. Ami nekem winwin lehet.
-
BobaHWSW
aktív tag
Koszi, ranezek!
Utolso indoklas az volt, hogy nincs megallapodas Ujzeland es Magyarorszag kozott TBben es nemtudjak elfogadni az ottani ellatasi igazolasomat. Azota kevesbe erdekelt.
Kozeljovoben majd futok meg egy kort, esetleg konzulatus segitsegevel. Pdfet letoltottem, ranezek.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
BobaHWSW #78913 üzenetére
Kibovites.
Konkretan az amugy igen kedves es aranyos ugyintezo mondta, hogy semmit se tud segiteni amikor az ujzelandi letelepedesi engedelyem mutattam az utlevelemben.
Hasonlokepp az itteni TB es adozasi papirjaimat valamint mutattam lakas szerzodest es kozuzemi szamla dijat. Nem fogadtak el.
Szoval... nem igazan tudom, hogy mit is lehetne meg vagy kellene intezni.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
FőDudu #78888 üzenetére
Gyanus. Nekem is. Bar csak 40k de azt irjak ha nem fizetek ket honapon belul lemondjak az otthoni TB-m.
Remek. Vegrem ugyanis eddig nem tudtam. Se a kanadai se az ujzelandi healthcaret nem fogadtak el eleg indoknak, hogy lemondhassam. Pedig ahanyszor otthon vagyok annyiszor akarom lemondani de sose tudtam. Na majd akkor most.
-
BobaHWSW
aktív tag
Macskusz hazikusznak pajzsmirigy nagyobbodasa van. Holnap kezdjuk a gyogyszeres kezelest. 4het mulva kontroll verteszt. Ha nem javul eleget akkor 1hetig bent tartjak es sugarkezelest kap. Dokino optimistanak tunt. Azt mondta szerinte koran kaptuk el. Ugylegyen.
-
BobaHWSW
aktív tag
-
BobaHWSW
aktív tag
Ejj bakker az a vonatos kep nagyon kozel van a brutal jo kep kategoriahoz... vagy fokusz vagy ha mozgott akkor zarido es kiraly lenne. Kar erte.:(
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
-NoVa- #77205 üzenetére
Noita eleg franko de varok vele. Hades nem tunik a vilagomnak.
Docfirebirdtol neztem mindkettot. Inkabb akkor mar Noita.:)
Tegnap egyik haverom atjott pizzaval es darksouls1 remasteredet toltunk. Meg mindig jo.
Jah es heads up, hades is ilyen 60-80oras jateknak tunik.
Deadcellst neha meg eloveszem 2BC-n. 5BCn megcsinaltam a masodik, true endinget es akkor koszonom ennyi is volt az onsanyargatasbol.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
A. Crowley #77179 üzenetére
Wow, akkor az igen jol hatott.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
A. Crowley #77145 üzenetére
Oh... valos halal...
beneztem, sorry.:)
-
BobaHWSW
aktív tag
Nova:
A monguz. Hatterzorejnek idealis. Mi tegnap este ezt neztuk sorozar helyett vacsi kozben. Zsenialos.
Mivel az elso percben van ezert kb nem spoiler... "ah thank god, i thought its a real person"
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
A. Crowley #77132 üzenetére
Errrr... eldobhato testek? Igy sikerult az altered carbont ferditeni?
-
BobaHWSW
aktív tag
Advanced tippelos jatek johet?
Motor szerviz? 3 munkaora, fek folyadekok, lanc csere, olaj es szurok... a munkadijban a gumifelrakas is bennevan. Arra is johet tipp
michelin pilot road 5, 17inches papucsok.
-
BobaHWSW
aktív tag
Proba kedveert motorral jottem ma melozni. Hetfo/pentek home office, kedd-csutortok iroda.
Teljesen felesleges motorozni hacsak nem ezzel akarom az ebedidot tolteni. 10perc extra. Feloltozni, garazsbol kiszedni a motort, alap csekket megcsinalni.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
-NoVa- #75493 üzenetére
Hehe, jah. Picit. Kiveve, hogy itt van elotte training ahol vegigmegyunk a vizsgautvonalom, vegigmondjak hol miert buknak meg emberek, hogy ne bukjunk meg.
Van rendes felkeszites. Es 20 dollar 10 ora. 2dollaros oraberen mert 90%ban allamilag tamogatott kepzes mondvan kevesebb penzt kell kolteni korhazi ellatasra ha kevesbe benak a motorosok.
Szoval igen, szigoru a vizsga de jo tanitas elozi meg es proaktiv az egesz dolog erzetre.
-
BobaHWSW
aktív tag
Kozlekedes volt csak, nem gyakorlatok.
Parkoloban vizsga, veszfekezes, 8asozas valtas stb az a tanulo jogositvanyhoz kell. A korlatozott az egyel magasabb es itt azt nezik mennyire vagy biztonsagos.
Szoval kb kt es fel ora volt. Ebben volt U-turn 3 helyszinen. Parkolo, kis forgalmu mellekut, nagyforgalmu fout. 15 perc autopalya, belvarosi dugos kozlekedes es kulterulet 80kmhval (videki ut).
Par dolog ami azonnali bukas.
Mas veszelyeztetese, mas fekezesre kenyszeritese, savelhagyas (kanyar levagas, kiegyenesites, dupla korforgalomban sav csuszas... ez nehezebb mint leirva ide tartozik a testeddel a felezo erintese. A motoe nyomvonala lehet savon belul de ha atlogsz akkor az is buko), elsobbseg meg nem adas, sebesseg tullepes 5kmhnal tobbel.
Ezek azok ahol ha hibat kovetsz el akkor ennyi volt.
Aztan vannak ahol pontokat vonna le es 25pont utan mondjak koszi ennyi volt:
20masodpercenkent tukorbe nezes, minden mellekuton lenezes, minden kanyarodaskor es savvaltaskor vall oldalon hatranezes, kilometer limit nem tartasa. 50as talblanal 40el menni 10 masodpercenkent 1 pont minusz. Indexeles elhagyasa szinten.
Azt nem is kell emlitsem, hogy atkellett nezni a motort elotte es ha valami nem ok akkor a vizsgat el se kezdheted. Nekem a lanc feszessegre szolt, hogy hatareset de mehetek.
Szoval vegiggondolva igazandibol semmi kiugro dolog de 1-2 oraig folyamatosan kozlekedni es ezekre figyelni az szerintem brutal stresszes.
-
BobaHWSW
aktív tag
Na meglett a restricted/korlatozott motoros jogsim. 2.5oras vizsga. Vegere mar izzadtam.
Vegre levehetem az L tablat a motorrol. Most mar ninja modjara tudok veszelyes lenni a tobbiekre.
-
BobaHWSW
aktív tag
Koszi, hogy megnezted!
A video felvetelekor idojaras app szerint 55-60kmh atlagszel volt. Oblok koruli "bukkano" kanyaroknal neha van meglepi amikor nagyot dob a gepen a hirtelen szel valtozas.
A pocsek videominoseg miatt kevesne latszodik de fekvorendorbol 3fele volt az uton. Volt ami csak hupli ezt kozre lehet venni, van ahol a szelere kell menni mert ott lapos es van ahol minel inkabb a kozepe. Ezert kerulgetek ideoda mint a birka.
A rally itiner szerintem itt brutal jo es pontos. Autora (nyilvan) van belove es egy relative jo autoval is (elozo accordom) max egy 10kmht merek raszorni de semmikepp se tobbet. Plane amikor 15-25 kozotti ajanlas van, azok visszaforditok. Plusz a kanyar nyilak marha jol vannak kirakva. Jol van jelezve elore, hogy milyen szuk es valtozo ivu e a kanyar.
Sok ujzelandon a turista es sok az uti baleset. Jok a tablak, odafigyelnek es az ilyen huszezred rangu utakon is.
Hetvegen ha jo ido lesz akkor megyek ki varosbol jobb helyekre.
-
BobaHWSW
aktív tag
Enpera, Nova:
[link]
Gdrive video.Masoknak nem ajanlom mert nezhetetlenul borzaszto mind a hang mind a video minoseg. Elso motoros video. Egyelore kormanyra rakott goproval. 50-60kmhs szel, nemtom tudna e jobb lenni szelcsendben vagy ez ilyen? Video is eleg borzaszto. Gopro hero 3 white, es mar sotetedett. Megprobalom majd napkozben es 1080p nem 720pre VLCben konvertalva. Esetleg stabilizalni kene pl davinci resolveban mert elhanyom magam a motio sickness miatt amikor visszanezem.
4:20 kornyeken vam egy ertelmezhetobb motoros hang, ha csak azt a reszet akarjatok megnezni.
Ez itt haztol kb 2 utcanyira lett felveve.
-
BobaHWSW
aktív tag
Hobbiszo*pato.
-
BobaHWSW
aktív tag
Epitesi tervet szomszedoknak nem kell elfogadni? Nemtom... itt ujzelandon szomszed siman torpedozhat meg haz epitest illetve a telkeket legtobb esetben is ugy adjak el, hogy hova mekkora milyen haz mehet mert csak.
-
BobaHWSW
aktív tag
Ha kanyarban vagy akkor oda nezz ahova menni akarsz.
Veszfekezeskor viszont meredten elore. Ha "ivben" vagy oldalra nezel akkor elindul a moci egy iranyba es elesel. En ilyen tizedmasodpercnyi elnezes utan mar S ivet irtam a murvaba. Igen erdekes es tanulsagos volt.
Megerte. Es 20 dollar volt az egesz nap. 90%at a helyi allami biztosito allja, csak menjen minel tobb ember.
-
BobaHWSW
aktív tag
Enpera, megvolt a trening tegnap de fel 10kor este mar bealudtam a faradtsagtol. 8tol fel6ig voltam motoron.
Jopofa osszehasonlitas 50rol veszfekezni kavicson vs 100rol aszfalton.
Ami fontos volt. Elore nezni es nem lenezni amikor veszfekezel. Parszor leneztem. Olyankor mindig elkezdett kicsuszni a motor es gyonyoru S csik lett a kavicsagyon. Ha csak ezt az egyet tudom magamba sulykolni akkor mar megerte. Volt persze sok mas jopofasag is.
2-3 het mulva lesz egy one-on-one session es a restricted teszt ami 50 perc varosi, autopalya es kulteruleti vezetes.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
FőDudu #72039 üzenetére
Exemrol az a velemenyem, hogy egy rendkivul gyenge es tars-fuggo szemelyiseg. Egyutt van meg mindig a "kisfiuval" aki azota is munkanelkuli es szerintem egy darabig meg lesz is. Work visa-val van az orszagban ami szakmahoz kotott. Jelenleg dolgozhat a wetaban es a wetaban.
vagyis nem. Egyelore.
Mast nemtudok. Ingyen elnek meg mindig volt fonoke hazaban es hasznalhatjak hetvegente a grand cherokee srt-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest