- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Sygoinon
csendes tag
Köszi szépen a segítséget!
-
Sygoinon
csendes tag
Kézzel is lehet csinálni, csak láttam egy ilyen megoldást már valakinél, csak nem tudom az elérhetőségét. (az ilyen megoldáson az exceles autamatizálást értem)
10 asztalról van szó, és 128 játékosról, az összes játékszám pedig kb. 255. -
Sygoinon
csendes tag
És az átszínezést magától kéne csinálnia, amikor kitürlöm az asztalsorszámot az adott oszlopokból...
[Szerkesztve] -
Sygoinon
csendes tag
Lényegében arról van szó, hogy egy csocsóversenyt szervezek, ahol a csocsóasztalokat sorszámmal látom el. Van egy levezetési rendszer, ahol van több oszlop, amikben az szerepel, hogy melyik asztalon megy egy adott mérkőzés. Az asztalok sorszámát külön feltüntettem még egy helyen, azért, hogy mindig láthassam, hogy melyik asztal szabad és melyiken folyik játék. A zöld háttérszín azt jelentené, hogy az asztal szabad, a piros pedig, hogy játszanak rajta. Elég nagy táblázatról van szó, és így sokkalta egyszerűbb lenne látni, hogy van-e szabad asztal, amire be lehet osztani a következő mérkőzést, mint, hogy állandóan az egész táblázatot végignézni, hogy esetleg melyik asztalra lehet betenni a következő mérkőzést.
-
Sygoinon
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki nekem segíteni.
Azt szeretném megcsinálni Excelben, hogy felsoroltam egyesített cellákban számokat 1-10-ig. Ezeknek a celláknak zöld hátterűeknek kell lenniük, kivéve, ha valahol a táblázatban szintén egyesített cellákban már szerepel az adott szám. Ha szerepel, akkor piros háttérszínűnek kéne lenniük a celláknak.
Ha valaki ebben tudna nekem segíteni, nagyon hálás lennék.
Előre is köszönöm a segítséget: Sygonion
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest