-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
kalasz #49707 üzenetére
Szia!
Nem egészen értem, mire lenne ez neked jó. A véletlen szám generátort tartalmazó függvények minden egyes képlet beírásakor - illetve újraszámoláskor - megváltoztat(hat)ják az értéküket, újra generálódnak. Ha pl. 20 cellába beírsz VÉLETLEN.KÖZÖTT függvényt, amikor a következő cellába beírod a képletet, az előzőek mind újraszámolódnak!
Milyen célból szeretnéd az ismétlődés elkerülését?
Üdv. -
perfag
aktív tag
Megnéztem az angol Excelben hogy csinálják: [Turn Off the Mini Toolbar in Excel 2007]. Nekik működik!
Hát, ez van. -
Delila_1
veterán
Az eredeti kérdésedben az A1 cellába beírt érték hatására jelenjen meg a dátum a B1-ben, a képen a D oszlopba írsz, és az E-be várod a dátumot. Nem mindegy!
Erre itt van a makró.
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Column = 4 Then Cells(Target.Row, 5) = Date
End Sub -
Hali!
A másik topic-ban írt válaszod alapján, akkor ezek szerint, még nem tudod, hogy egy makrót, hogyan is kell létrehozni. Sebaj, elég egyszerű.
1. Nyisd meg az excel-t, lesz egy üres munkafüzeted ugyebár
2. Munka1 -lapon ALT+F11
3. Bal oldalt duplakatt Munka1 (Munka1)-en
4. Egyik lenyílóból Worksheet, másikból Change
5. Másold be a kódot, amit én vagy amit Delila_1 adott
Mindez képbenDelila_1
Én irányítottam ide kalasz barátunkat [link].Fire.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest