- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
13128814
tag
válasz
föccer #51237 üzenetére
Először is köszönöm a válaszodat!
Hazudnék ha azt mondanám hogy teljesen értelek.Ha jól értem, akkor jobb lenne megnyitni azt a fájlt amire eddig próbáltam "hegeszteni" az FKERES függvényt?
Viszont akkor lehetne úgyis, hogy mondjuk azt mondom (szintaktikát engedjük el):
aktualisDatum = today()
elozoDatum = aktualisDatum - 1
És akkor a for ciklusban nem is csinálok listát, hanem végig léptem visszafelé az
elozoDatum
változót, addig a pontig amíg nem talál egyezést és nem nyitja meg valamelyiket.(Sima if ággal ezt le lehet kezelni, nem?)
És mivel megtudta nyitni valamelyik
elozoDatum
-nál akkor mi megtudjuk határozni mi a fájl neve. És akkor mondjuk megtehetjük hogy:Dim megnyitottWb
set = elozoDatum &
excelMaradekNev
És innentől kezdve tudunk könnyen hivatkozni erre a füzetre vagy a másikra.Vagy nagyon félreértettelek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest