- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TillaT
tag
válasz
TheSaint
üzenetére
Köszönöm. Nekem úgy tűnik, hogy nem befolyásolja a korábban tapasztaltakat.
Változatlanul nem tudom a sorazonosítókat és az oszlopazonosítókat használni teljes sorok és/vagy teljes oszlopok kijelölésére.
(Ritkán használok billentyűkombinációkat munka közben. Mindig van egy egér a zsebemben.
- Nekem az "rögzült be", hogy ha pl. be szeretnék szúrni 3 új oszlopot a G oszloptól kezdődően, akkor az oszlopazonosítókon (sorfejléc, oszlopfejléc) mozgatva az egeret kijelölöm a G-I oszlopokat, majd jobb egérgomb és a 'Beszúrás' opciót választom.
- Ha ugyanezt a beszúrást egy olyan munkafüzet munkalapján szeretném megtenni, amelyikben a kódom is fut, akkor táblázaton belül a G oszlophoz tartozó bármelyik sorban ki kell jelöljek 3 egymás melletti cellát, majd a szokásos jobb egérgomb és 'Beszúrás' opció választása után a felugró vezérlőpanelen még ki kell választanom a Beszúrás módját.
Azaz a kijelölés szempontjából teljesen használhatatlanok (kattinthatatlanok) a sor- és oszlopazonosítók.)
Ebből leginkább az zavar, hogy nem értem a "Miért"-jét, hogy miért működik így.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50