- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Miért nem lottózom?
Annyira biztos voltam benne, hogy erre kell
A Pulover's Macro Creator program kell neked, van portable verziója is. Én egy játékban kattintás helyettesítőnek használom. Ugyan nem lett gyorsabb a kattintás, sőt, de viszont nincs is ínhüvelygyulladásom, mint egy játékostársamnak
Lényeg, hogy lehet benne mindenfélét csinálni, tutorialt is találsz hozzá, kifejezetten Excelhez valót is találsz. Most 2 perc alatt csináltam egy olyat, ami arrébb lépteti az Excelben a kurzort és az előre meghatározott szövegből ír be egy szöveget. Lehet véletlenszerűen is időt választani két parancs közti időtartamra.Honlap: [link]
Letöltés (portable is): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Foxpost
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő