Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• patesz

csendes tag

válasz Mutt #39909 üzenetére

szia,

Még egy kérdéssel fordulnék hozzád:

Most azzal próbálkozom, hogy egy másik munkalapra képlettel összegyűjtsem csak a "D:" előtagú sorokat minden oszlopával és ezeket egymás alá rendezzem. (Ne legyenek üres sorok közöttük.)
    Tehát ha van az első munkalapon 1000 sorom de abból csak mondjuk 55 ami fontos, akkor csak ezeket pl a második munkalap első 55 sorába írja ki.
    Később ez lehet 63, de lehet csak 10 db "D:" sor is.

KERES, INDEX, HOL.VAN, FKERES, DARABTELI, függvényekkel, illetve ezek kombinációjával próbálkozom de nem járok sikerrel.
    (Illetve megpróbáltam alkalmazni itt is a tömbképletes függvényt amitől megint iszonyatosan belassult az egész.
    Túl sok az adat, így az nem járható most sem.)

A korábban meghatározott tartományokhoz tartozóan ki tudom íratni, hogy melyik "D:" sor tartozik egy tartomány soraihoz, de ezt ki írja a csoport minden sorához. (=FKERES("D:";Munka1!$A3:$M$23001;3;HAMIS))
    Tehát pl. egy csoport 25 elemből áll + a "D:" sor, akkor egymás alá 26-szor kiírja a "D:" sor tartalmát.

Nem tudom 1 db-ra redukálni, úgy hogy a következő is 1 db legyen és így tovább.

Ez képlettel megvalósítható, vagy csak intelligens szűrővel?

üdv

• patesz

csendes tag

válasz Mutt #39909 üzenetére

Nem is tudom hogyan köszönjem meg!
    Egyenlőre úgy tűnik szuperül működik a történet! :)

Kicsit majd még hozzá fogok nyúlni, mert kicsit még bővítem a táblázatot de fantasztikus megoldás! :)

Még egyszer köszönöm szépen a segítséged!

üdv,
    patesz

Új hozzászólás Aktív témák