Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Mittu88
üzenetére
Szia!
Sajnos csak tippelgetek (mint anno a rabbi a juhoknál
).
Milyen tartalma van annak a fájlnak, amiből megnyitod a másikat? Nem lehet, hogy nagy munkalap aktív éppen benne?
(Nekem volt olyan problémám régebben, hogy diagram makrós beszúrásánál nem adta hozzá a címet meg még egy-két dolgot makró futáskor, ha lépésenként futtattam, akkor viszont nem jött elő a hiba... Hosszú idő után az derült ki, hogy egy nagyon sok adatot tartalmazó munkalap után próbáltam beszúrni a diagramot és ez vitte "tévútra" a folyamatos futású makrót - valami miatt az aktív munkalapról akart adatot rakni a diagramba beszúráskor. Amint egy kis adattartalmú munkalap volt aktív, ez a probléma megszűnt.!)Nem tudom, hogy munkafüzet nyitáskor ilyen okozhat-e problémát.
Talán meg kellene próbálni egy teljesen üres, csak a makrókat (+ egy munkalap) tartalmazó munkafüzettel futtatni.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Fferi50