-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Gravity1234
üzenetére
"szal maradjunk az angolnal."
Hát ezzel maximálisan egyetértek (amúgy szerintem általánosan a topicban ésszerűbb lenne amúgy is áttérnünk annak a használatára - legalább a függvényeknél) Aztán aki akarja, lefordítja translator-rel. Szerintem a valós életben (munkában) úgyis az emberek 80%-a angol excelt használ, esetleg költségvetésben, meg néhány kisvállalatnál használnak magyart. - De ezt Delilával kéne leizmozni

Summa minek? CSak darabszámot akarsz, nem? Én legalábbis így értem. Tehát, ha az összeset akarod, feltétel nélkül, akkor sima COUNTA(). Ha csak az A feladatokat akarod látni, akkor COUNTIF(A:A,"A")
Persze azt is, csinálhatod, hogy össze adod SUM-mal a sok COUNTIF-et, csak én ennek nem sok értelmét látom.

-
Delila_1
veterán
válasz
Gravity1234
üzenetére
COUNTA
Megszámolja, hány cellában van valamilyen adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50