Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Azt tudom, hogy lehet képletet is beírni hamis esetére, de ez nekem most nem megoldás. Mert -mint leírtam korábban- a hónapok kiválasztása a feltétel. Tehát attól még, hogy nem a feltételben szereplő hónap van éppen kiválasztva, attól még nem tudom, hogy a többi 11 hónapban milyen értékek szerepeltek.
Nem biztos, hogy világos a feladat. Az a lényeg, hogy egy beviteli tábla van az egész évre. És onnan tudjuk, hogy éppen melyik hónapot írja be az ember, hogy kiválasztja egy mezőben. Ez addig rendben is van, amíg mondjuk Január van kiválasztva, mert szépen feltölti Januárt. De amint mást választ ki, akkor false értékre áll át az egész sor. Érted? És ilyenkor hiába írok én be oda bármilyen képletet. Valami olyan kéne oda, ami békén hagyja a már beírt értékeket. A legjobb lenne, ha zárolná, hogy ne lehessen megváltoztatni, csak ha az adatokat újra beírják.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Óra topik
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50