Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Delila_1 #16895 üzenetére
Tudnál még segíteni kicsit ebben a makróban?
A tegnapi pár százas mintára mikor ráeresztettem teljesen jól működött, viszont hogy azóta futtattam még további adatbázisokon is, néha megakad.
Run-time error '13':
Type mismatch
hibával, és ha a debug-ra nyomok, akkor az
If InStr(CV, "@") Then
sort jelöli ki sárga háttérrel a VB.
Ilyenkor is lefut valameddig a ciklus, és másol is ki címeket a Munka2-re, de változó helyeken megakad.
Valami hülye karakterek lennének a széttagolt adatbázisban, vagy mit jelent itt nála a mismatch?
Pedig még a tisztít függvényt is direkt végighúztam az egész listán széttagolás előtt.
Mivel sortörésekkel voltak tele az email-ek és ezeket kiszedte, vannak helyek, ahol rengeteg sort egybefűzött, és azok egy cellába kerültek. Lehet ez a baja, hogy túl hosszú bizonyos cellák tartalma, vagy mitől áll fejre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó egy Pixel 8
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest