Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Na mékse kell megálmodnod, mert nem jó az egész ahogy van. Akarom mondani jó, mert elvégzi azt nagyon szépen, ami le volt írva, csak én nem számoltam és gondoltam át pontosan az egészet és átsiklottam egy-pár dolgon. Ez egy nagyobb egység része lenne, és ha a nagyobb egység egyik oszlopával újra rendezem az egész egységet, akkor a kapott számok felborúlnak és a függvények újra számlálódnak. Tehát ez nem jó, de azért nagyon köszi és ez a függvény marhára tetszett, főleg, nagyon ötletes volt.

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50