Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia,
Erre a részre hadd válaszoljak:
"2. szvsz meg nem az a megoldás, hogy elkezdem "kiherélni" a régi Excel-eket és a régi, gyakran használt, és hasznos függvényeket meg eltüntetem.."Az Excelben máig használhatóak 1995 előtti dolgok, aka. Excel4 makrók vagy ott van a híres elrejtett DÁTUMTÓLIG/DATEDIFF.
Nem tűnnek el dolgok, ha az Excel elfogadja a képletet, akkor az használható marad évtizedekkel később is.
Az általam javasolt magyar változat bemásolható az általad használt Excelbe de hibás, mivel ott más a függvény neve, de ha a helyes, natív függvényt használod a képletben akkor onnantól bármelyik más támogatott Excelben megnyitva (DARABHA / DARABTELI esetén Excel 2003-tól indulva) a fájlt menni fog. A szerkesztőlécen lehet hogy változni fog a függvény neve verziónként de teljesíteni fogja a dolgát.1-2 éve már talán leírtam, hogy szerintem nem jó irányba megy az Excel. Függvények tucatjai kerülnek bele, van aminek talán értelme sincs (pl. MAP). Office Scripts éppen 6 éves múlt, el is felejtettem ahogy mindenki más. Python integrálva, de inkább ne lenne.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50