Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
veterán
Sziasztok,
kis segítség kellene.
Egy oszlopból szeretnék kinyerni minden n-edik sort, mondjuk kimásolni egy külön sorba.
Tehát az A oszlopban 1,2,3,4,5,6,7,8,9, nekem csináljon a B oszlopban egy új adatsort, mondjuk minden harmadik értéket: 1,4,7, stb.Próbáltam keresni függvényeket, de amit találtam OFFSET fv-t pl. itt
az hibát dobott, próbáltam magyarul (OFFSET helyett ELTOLÁS, ROW helyett SOR), úgy sem ment.
Annyira nem értek az excelhez, makrókat sem tudom hogy kell csinálni.
Magyar Office 365 telepített verzió.
Köszi, ha valaki irányba tud állítani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50