Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
veterán
Sziasztok,
kis segítség kellene.
Egy oszlopból szeretnék kinyerni minden n-edik sort, mondjuk kimásolni egy külön sorba.
Tehát az A oszlopban 1,2,3,4,5,6,7,8,9, nekem csináljon a B oszlopban egy új adatsort, mondjuk minden harmadik értéket: 1,4,7, stb.Próbáltam keresni függvényeket, de amit találtam OFFSET fv-t pl. itt
az hibát dobott, próbáltam magyarul (OFFSET helyett ELTOLÁS, ROW helyett SOR), úgy sem ment.
Annyira nem értek az excelhez, makrókat sem tudom hogy kell csinálni.
Magyar Office 365 telepített verzió.
Köszi, ha valaki irányba tud állítani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50