Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Nem tudom mire gondoltál a megoldás menetének ismertetése kapcsán, de olyan részletességgel, ahogy Mutt szokott itt publikálni sajnos nem lesz időm közzétenni a lépéseket, de úgy hiszem, hogy nem is erre van szükséged.
A fájlt itt letöltheted és tanulmányozhatod a lépéseket.A felosztás alapja az oszlopfelosztás számjegyről nem számjegyre és fordítva lépés, és ehhez egy elő és utótag beszúrása, hogy biztosan ne kezdődjön a szöveg számmal és ne is végződjön arra.
A sorok csoportosítása után pedig egyéni lépést követően a két megelőző lépés adatai vannak összesítve úgy, hogy az M kódban végeztem módosítást a megfelelő lépés meghivatkozásával. A csoportosításban pedig a már említett trükköt használtam, mait Mark-tól tanultam. Ha valamely lépésben további segítség kell, írj nyugodtan, akár PM-ben is.Köszönöm a javaslatot, elmentem magamnak a megoldást. Megtisztelő, hogy ilyen megoldásokat osztasz meg velem, de be kell valljam, hogy túlbecsülöd a képességeimet az általad javasolt megoldások / kódok általam történő felfogását illetően.

A 2016-os excel verzióhoz javasolt megoldásodból lemaradt, hogy tömbképlet, azaz régi excel verziókban CSE-el kell lezárni.

(A képletet még meg kell fejtenem, mert még nem jutott rá időm.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- darkFlash Shadow Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50