-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sajog159
üzenetére
"Amit csináltam. Lemásoltam a C segédoszéopot 6-szor. A képletedben kitöröltem $ jelet az oszlopok másolása miatt. Ez így jó lesz?"
Jó. Csak legközelebb, mielőtt kérdezel, jó lenne letisztázni magadban, hogy mit is szeretnél, mert ha az elején tudtam volna, hogy ez lesz a vége, lehet, hogy makrót írtam volna...
(remélem következőre megint nem azzal jössz, hogy pl. "Bocs, kissé módosítottam., jelszógenerátor lesz"...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50