Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Png file-ok.
Nem otthoni nyomtató, céges nagy, az nem fog elcsúszni tuti.
Azért jó az excell mert valahogy meg lehet adni a cellának a méretet hogy fix legyen bármit is teszek benne. Ezután adni kell 1,5 margot mindenhol, hogy tuti nyomtató részbe essen, majd beallitani, hogy pont középen legyen a 4 cella közép vonala.
Ennyi.
Tudom hogy hogy kell, azt is hogy meglehet, csak 15 eve használtam és nem tudom megvalósítani , mert rengeteget változott minden.
Ezért kertem ha vki tudna egy sablont kreálni pl.Az A6 nem pontosan A6 ,csak kb akkora, lényeg hogy kicsi legyen, mert A5 nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50