Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Png file-ok.
Nem otthoni nyomtató, céges nagy, az nem fog elcsúszni tuti.
Azért jó az excell mert valahogy meg lehet adni a cellának a méretet hogy fix legyen bármit is teszek benne. Ezután adni kell 1,5 margot mindenhol, hogy tuti nyomtató részbe essen, majd beallitani, hogy pont középen legyen a 4 cella közép vonala.
Ennyi.
Tudom hogy hogy kell, azt is hogy meglehet, csak 15 eve használtam és nem tudom megvalósítani , mert rengeteget változott minden.
Ezért kertem ha vki tudna egy sablont kreálni pl.Az A6 nem pontosan A6 ,csak kb akkora, lényeg hogy kicsi legyen, mert A5 nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1Gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50