- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Probléma DVD/CD íróval
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben800
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék tőletek segítséget kérni
Gyakornok vagyok egy kisebb cégnél, ahol a raktárba áramló nyersanyagokat jegyezzük excell táblázatba,és ezekről vannak különböző kimutatásaink több lapon keresztül is.
Az elrendezés az úgy néz ki hogy a legfelső cella a dátum,baloldalt az anyag neve,majd a dátum alatt egyből az értékek.
A kérdésem az volna hogy az valahogy megvalósítható-e, hogy egy másik lapon legördülő menüként ki lehessen választani például hogy 2017.01.29 és akkor az eredeti lapról jelenítse meg a másik lapon az értékeket. Vagy, ha nem is legördülő menüvel, akkor csak egy egyszerű dátum beírással ??
Próbáltam Vkeress-el viszont akkor alatta csak 1 értéket adott ki ami sajna nem jó :/
Makróra gondoltam még, de abból sok lenne, és csúnya lenne sajna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50