Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Olyan problémával találkoztam, hogy ha egy adott munkalapon oszlopot szeretnék beszúrni, akkor a következő hibaüzenetet kapom:Ha a CTRL + END-et használom, egy teljesen üres cellára visz, nem értem, hogy mi a problémája... A lapon van néhány cella összevonás, egy fejléc rögzítés, de semmi extra, más lapokon is hasonló formázások mellett simán tudok oszlopot beszúrni. Valamit én csinálok rosszul?

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Napelem
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50