Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
No had bonyolitsam tovabb, mert tegnap ahogy meglettem vele, mar eszre is vettem hogy meg kene pluszban valami.
Ugye most megtalalja az overview es issue tracker kozott az azonos ID ket es azt be is flageli. Viszont az a bajom, hogy nyilvan egy issue lehet nyitva, folyamatban vagy mar lezarva. Per pillanat ugye ezt nem veszi figyelembe igy felrevezeto ha beflagelek olyan itemet ahol mar closed az a problema.
Tehat azt hogyan tudom megcsinalni hogy az issue trackerben ha van kozos talalat ID-re, cask azokat flagelje be amiknel a status closed?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- World of Tanks - OFF topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50